Eşimin ailesinden bıktım

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
Mrb arkadaşlar eşim memlekete her gittiğimizde yiğenlerine bişeyler alıyor ve dört tane yeğeni var şimdi de üçüne ayakkabı almış internetten.ay ben gerçekten kendileri bizim çocuğumuz var düşünüp bi çorap almazlar geçen geldiğinde de annesine ayakkabı almış ben yeni duydum bunu annesinden duydum bıktım gerçekten ya abartıyor muyum sizce lütfen bi akıl verin

eğer size ve çoçuklarına ayakkabı almayıp ta başkasına alıyorsa ayıp...
fakat sizin hiç birşeyinizi eksik etmeyip, yeğen ve annesine alıyorsa niye kızıyorsunuz alacak tabi
varsa alsın. anneye alırkende size mi söylemesi gerekiyor.

abartmıyosun ama senin ailene de aynı şeyi, yapıyorsa diyecek bişey kalmıyor eşim benim aileme de aynı şeyi yapaıyor benim yigenlerimede ama benim kardeşlerim çocuğuma bişeyler alırlar ama onlar bi çorap bile almazlar dediğin gibi bide diğer yigenlere alırlar benim çocuğum seçilir bzim paramaız varmış kendimiz alacakmışız

Söylemesi gerekiyor tabi daha önce ben kardeşime tişört aldım diye sürat yapmıştı kendisi alırken niye söylemiyor ben alınca söylüyorum arkadan gizli gizli iş çevirmiyorum

Ne gezer bizimkilere de alsa zaten sorun yapmam eşim adil davranıyor derim gurur duyarım hep biz onlara alırız işte bu deli ediyor beni

dinimizde erkek harcadığı paranın hesabını vermek ve eşinin rızasını da almak zorunda lakin bayanlarda böyle bi zorunluluk yok bunu hatırlatın eşinize. ama bunun dışında hediyeleşmek güzel bir şey siz de aynı şeyi kendi ailenize uygulayın belki biraz empati yapabilir.

Yapacam zaten bende kendi Anneme ayakkabı alacam kardeşimi de

Oooo kimleri görüyorum

Yalnız bir sıkıntı var bıkman gereken eşinin ailesi değil eşin, zira alan o, isteyen yok.

Eğer sizin ve çocuğunun ihtiyaçlarını erteleyip hep onlara alıyorsa haklısınız. Ama sizin ihtiyaçlarınızı giderip onlara alıyorsa abartıyorsunuz. Hediyeleşmeyi, birilerini sevindirmeyi seviyor demek ki bu şekilde düşünebilirsiniz. Ayrıca sürekli isteyen bir ailesi varsa ve eşiniz hayır diyemiyorsa kabahat eşinizin, ona kızmanız gerekir. Ben eşimin ailesi ile ilgili sorunlarımda genelde eşimin tavırlarını sorgular ve ona kızarım. Dengeyi kurması gereken eştir.

sizden gizli yapması çok çirkin bi davranış bence, madem hayat müşterek kendilerine gelince sürekli fedakarlık istiyor ve bekliyorlar o zaman kendileri de biraz düşünceli olsun , eşini mutlu edecek şekilde yapsın bonkörlüğünü , seni de göz önünde bulundurmalıydı , erkekler de bencil hep gizli yapıyorlar bu gibi şeyleri halbuki söylese kızılmaz belki ama enayi yerine koyar gibi gıcık şeyler

elmayra bu arkadaşla bir sıkıntı mı geçti aranızda?
zira kendisi pek ters...

Defalarca banlanmama sebebiyet verdiği icin ben onu o beni unutamadı :) Mizacı ters, kk nın verdiği tavsiyeler hoşuna gitmez genelde.

Şikayet ediyor eşim yeğenlerine hediye alıyo diye ama o da gecen yıl özel üniversitede okuyan kız kardeşine maddi destek oluyordu.

Keser gibi hep bana hep bana yani cnm.

teşekkürler canım merakıma yenildim k.bakma
sinir oluyorum konu açıp milleti çat çat tersleyenelere
ben konularına baktım da geçen yıl açtığı konular var

konu sahibi sen kardeşine maddi destek olmuşun zamanında eşin bişey dememiş bence sende biraz idare etmelisin k.bakma
öyle elmayranın dediği gibi hep bana hep bana olmaz...

ailesinden derken ???????
özellikle istemişler mi ?????
yok eşinin içinden gelipte alınan hediyelerse eğer aileye kızman yersiz...

Ben de yeğenlerime hediye alırken kimseye sormadım, sormam ayrıca da hediye karşılık beklemeden alınır/verilir. Karşılık bekleyerek yapılan iş gönülsüz iştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…