- Konu Sahibi kelebekse38
-
abartmıyosun ama senin ailene de aynı şeyi, yapıyorsa diyecek bişey kalmıyor eşim benim aileme de aynı şeyi yapaıyor benim yigenlerimede ama benim kardeşlerim çocuğuma bişeyler alırlar ama onlar bi çorap bile almazlar dediğin gibi bide diğer yigenlere alırlar benim çocuğum seçilir bzim paramaız varmış kendimiz alacakmışız
dinimizde erkek harcadığı paranın hesabını vermek ve eşinin rızasını da almak zorunda lakin bayanlarda böyle bi zorunluluk yok bunu hatırlatın eşinize. ama bunun dışında hediyeleşmek güzel bir şey siz de aynı şeyi kendi ailenize uygulayın belki biraz empati yapabilir.
Oooo kimleri görüyorum
Yalnız bir sıkıntı var bıkman gereken eşinin ailesi değil eşin, zira alan o, isteyen yok.
Özeleştiri yapmayı denediniz mi hiç?
Özeleştiri yapmayı denediniz mi hiç?
Ne alaka özeleştiri bi daha oku istersen anlamamışsın sen
Oooo kimleri görüyorum
Yalnız bir sıkıntı var bıkman gereken eşinin ailesi değil eşin, zira alan o, isteyen yok.
elmayra bu arkadaşla bir sıkıntı mı geçti aranızda?
zira kendisi pek ters...
Defalarca banlanmama sebebiyet verdiği icin ben onu o beni unutamadı :) Mizacı ters, kk nın verdiği tavsiyeler hoşuna gitmez genelde.
Şikayet ediyor eşim yeğenlerine hediye alıyo diye ama o da gecen yıl özel üniversitede okuyan kız kardeşine maddi destek oluyordu.
Keser gibi hep bana hep bana yani cnm.
Mrb arkadaşlar eşim memlekete her gittiğimizde yiğenlerine bişeyler alıyor ve dört tane yeğeni var şimdi de üçüne ayakkabı almış internetten.ay ben gerçekten kendileri bizim çocuğumuz var düşünüp bi çorap almazlar geçen geldiğinde de annesine ayakkabı almış ben yeni duydum bunu annesinden duydum bıktım gerçekten ya abartıyor muyum sizce lütfen bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?