Eşimin ailesinden bıktım

Bende ona kızıyorum haklısın böyle arkadan iş çevirmek hiç hiç hoş değil

hiçte abartmıyosun öyle kafasına göre sağa sola para harcayamaz.madem birilerine hediye almak geliyo içinden alır senide karşısına anlatır şunumu alalım böylemi yapalım.benim kocam yapsa çok sinirlenirim.

Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeğenime alırım pahalı hediyeler eşime de sormam. Ben de çalışıyorum çünkü. Çocuklara hediye alıp onları sevindirmekten güzel bişey olabilir mi? Üzüldüğüne değmez.

Aman yapmayın özeleştiri sakın yapmayın.
Maazallah kendinizde bir hata bulursunuz.
Saldırın herkese saldırın.

Bu yorum çok saygısızca. Ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duymuyor sanırım sizin.

bak bu hiç hoş olmadı,sana kimse hakaret etmedi sen neden insanlara hakaret ediyorsun

Başınızın gözünüzün sadakası olsun. Kaldı ki eşiniz çocuk sevindiriyor. Ne var bunda?

Kazandığı parayla çocuk sevindirerek şu mübarek aylarda malınızın zekatını bile veriyor olabilir..Öyle bakın siz de.

Size ve çocuklarınıza değilde yiğenlerine alıyorsa eşinizde sorun var.eşinizin ailesi istekleri oluyorsa onu bilemem ama eşinizin sizin rızanızı alıp gizlemeden almalı.

nolursa olsun insan kimseden bişey görmüyosa kendilerinden bişey kopmayıpta hep senden bekleniyosa nolursa olsun istemez

ben açıkçası kızıyorum böyle parazit gibi ailelere benimde görümcem yok bebek bezi yok ağda yok bilmem ne isterdi bide eşimi özel şoförü belledi Allahtan eşim biliyo ailesinin ne olduğunuda bana bişey kalmıyo

ben senin yerinde olsam kavga etmeden çok şert konuşurdum aileysek herkesin herşeyden haberi olucak yok öyle kafasına göre ona ayakkabı buna kazak

beni senin önceki konuların ilgilendirmiyo ha çok merak edersem girerim o konuna yorum yaparım görüyorum KK da iyi niyete yatıp ortalığı kızıştırıyo çoğu kişi alakasız yorumlarla ,senin uslubunda hiç hoş olmamış ama gereksiz yorum yapıp zaten sinirli olan insanın niye üstüne giderler onu anlamam

kelebekse banı yemiş öyle abuk subuk konuşursa olacağı bu zaten
ama durur aklımın bi köşesinde çok saygısız!!!

konuya yorum yapmadım ama kibledim.kim olursa olsun birbirimize saygı göstermeliyiz.aynı fikide olmasak bile.arkadaş fikir almaktan çok kendini haklı çıkarmak istemiş ama herzamanda istediğimiz cevabı alamayız değilmi?sadece saygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…