Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR BİR DERDİM VAR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.EŞİMİN AİLESİNDEN KENDİMİ NASIL SOĞUTABİLİRM.ÇILDIRACAĞIM YADA CANIMA KIYACAĞIM....O KADAR BIKTIM Kİ 1 SENEDİR EVLİYİM EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM AMA CANIMDAN BEZDİM Bİ HATA EDİP EŞİMİN AİLESİYLE OTURMAYI KABUL ETTİM ANKARADAN İSTANBULA GELİN GELDİM AMA HUZUR YOK MUTLULUK YOKKKKKK HER KAHIRLARINIBEN ÇEKİYORUM HERŞEYLERİNE KATLANIYORUM HİZMETÇİ GİBİYİM SIĞINTI GİBİYİM BEN KENDİMDEN BİLE VAZGEÇTİM ÇARE ARIYORUM...BENDEN BIKSINLAR Kİ EVİMİ AYIRSINLAR.....NE OLUR YARDIM EDİN TAKTİK GÖSTERİN BUNU YAPMAK İSTEMEZDİM AMA GERÇEKTEN ÇEKEMİYORUMMMM.:Saruboceq:
ARKADAŞLAR BİR DERDİM VAR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.EŞİMİN AİLESİNDEN KENDİMİ NASIL SOĞUTABİLİRM.ÇILDIRACAĞIM YADA CANIMA KIYACAĞIM....O KADAR BIKTIM Kİ 1 SENEDİR EVLİYİM EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM AMA CANIMDAN BEZDİM Bİ HATA EDİP EŞİMİN AİLESİYLE OTURMAYI KABUL ETTİM ANKARADAN İSTANBULA GELİN GELDİM AMA HUZUR YOK MUTLULUK YOKKKKKK HER KAHIRLARINIBEN ÇEKİYORUM HERŞEYLERİNE KATLANIYORUM HİZMETÇİ GİBİYİM SIĞINTI GİBİYİM BEN KENDİMDEN BİLE VAZGEÇTİM ÇARE ARIYORUM...BENDEN BIKSINLAR Kİ EVİMİ AYIRSINLAR.....NE OLUR YARDIM EDİN TAKTİK GÖSTERİN BUNU YAPMAK İSTEMEZDİM AMA GERÇEKTEN ÇEKEMİYORUMMMM.:Saruboceq:
şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum ama eşimle ben 4 yıl önce severek çıkmaya karar verdik ve geçen yılda ailelerimize danışarak evlendik.zaten güçlük çıkmadı çünkü akrabaydık...
evlenmeden önce ben ayrı ev istedim,eşim dediki babamlarla konuştum 1 yıl otursun sonra taşınırsınız dedi bana.sonra ben gözüm aşktan kör olduğu için kabul ettim.ailem biraz karşı çıktı ama onlar benim ne kadar asi olduğumu biliyolardı dedimki ben 1 yıla kalmaz ayrı eve çıkarım onlarda bişey demedi ki zaten böle düşünüyodum eşiminde böle düşündüğünü sanıyodum.
evlendik 1 yıl geçti eşime dedim böle böle hadi çıkalım.şimdi öğrendimki eşim babasına falan sölememiş 1 yıl oturacağımızı onlar ömür boyunca birlikte turacağımızı sanıyorlar.(maaşımız evi geçindirmeye yeter artar bile bu arada) eşim ev alalım babamlarla ondan sonra çıkarız dedi.şimdi size soruyorum ev alınca ben o kadar sıkıntıya giricem ondan sonra da al siz oturun biz ayrı kiraya çıkıyoruz mu dicem...onun ailesi oğlunu sevseydi gençliğinde har vurup haman savurcak yerine ev alırdı arsa alırdı ben nie düşüniyim ki...haksızsam haksızsın deyin lütfen.şimdi çıldırmak üzereyim...eşimle hergün nerdeyse kavgalıyız çünkü kendi düşünceleri ona mantıklı gelio benim düşüncelerim çok duygusalmışşşşş.mantıklı değilmiş.önemsemiyo.2 dakka ciddiye alıo sonra yine aynıııı.ha baştan söliyim eşimi çok seviyorum.bu konu dışında mükemmel bir insan.saygılı düşünceli terbiyeli kesinlikle kötü dvranmaz bana ama bu konuda beni dinlemio çoğu kez. hem korkuyorum benden soğuyacak diye hemde ailesiyle birlikte yaşamak istemiyorum....eşimin annesi farklı kişiliğe sahip birisi.kızmıyorum onlara ama ailesi komple farklı işte kafa yapımız hiç uygun değil ama ben onlara çok iyi davrandım bu zamana kadar artık onlarda beni düşünsün istiyorum ben hep onları düşünürken onlar sürekli kendilerini düşünüyolar.bıktım ya evliliğim bitecek yada ben...ne olur yardım edin
uzun oldu kusura bakmayın..... sevgilerle:Saruboceq:
laale hanım iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın ...düşmez kalmaz bir allah.ben düştüm yardım diyorum siz baştan hatalısın diyosunuz bende biliyorum hatalı olduğumu ,, bunları bilmek bişey değiştirmiyor ki en başa döneceğimi bilsem neler yapmazdım ki şuan ...lütfen eleştirirken başıma gelsee ne yapardım diye bakın...ayrıca bir yuva hemen bozulmuyor.ben kurtarma çabasındayım.boşan ayrıl gibi öneriler gelmesin mümkünse.lütfen
punchshe yardım edermisin... konuyu baya açtım ama..
Dikkat edin de midyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın...
Eşinizin ailesini kendinizden soğutmaya kalkarsanız onlar da sizi eşinizden soğutmaya kalkmasınlar sonrasında... aklinialirimsmile
Benden bıksınlar ki evimi ayırsınlar diyorsunuz evi değil de sizi ayırırlarsa o zaman napacaksınız merak konusu... sengözlerimebaksanab
İnsanların evine siz kendi rızanızla gitmişseniz adamların mı suçu var sizin mi bir sorun kendinize derim...
Siz kendi hakkınızı savunmazsanız onlar sizi savunacak değil herhalde... boshayallersmile
Siz yanlışı baştan yapmışsınız paşa paşa da çekeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz... bayanssulusmile