Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin olun ben kimse hakkında ne köü düşünürüm ne dedikodu yaparım ama bıktımmmmm artık bıktım ayrı evim olsun istiyorum,,ayrı yuvam olsun benim zevkime göre döşenmiş benim huzurlu bir yuvam olsun istiyorum çok mu kızlar siz söleyin....
ben onların iyiliğini düşünürken onlar beni istemeyip sevmezse,beni hiç mi hiç düşünmezse söylermisiniz ben nasıl düşüniyim...benim annem beni kimseye köle oluyum diye doğurmadı,yada ben kimseye boyun eyeğim diye kendimi yetiştirip,okullar okuyup eşimle evlenmedim..lütfen eleştirirken benim yerime kendinizi koyun...en son çarem buydu benim...haa soğutma derken herkes yanlış anlıyor ben sadece eski köle gelinlikten çıktım biraz daha konuşkan gelin oldum,karışıyorum herşeye artık bu kadar yani çok fazla bişey yapmadım,,ama bu küçücük şeye rağmen kaynanam beni çekemedi ayırmaya karar verdi..onun tüm kötülüklerini ben çekerken ....neyse boşverin..eğer ben haksızsam kötülük varsa kalbimde allahım inşallah bana verir o kötülükleri...bu kadar netim yani..kimsenin beni yanlış tanımasını istemem..ben herkesi seviyorum...