Gereksiz fazla yüz verilmiş. Ne gerek vardı? Her zaman resmiyetin ve saygının korunmasından yanayimKizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok
Bi de ne guzel nefret etmeye başlamışsın işte neden mutsuz olasın; bişey soyleyim de nefret edilesi insanlar zaten bunları yapan o ya da bu insan turu, tekrar ediyorum mızmız üzülmenin anlamı yok; tek senin basına gelmiyor, yoluna bakacaksınKizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok
Kendimi gördüm sende. ben de görüşmuyorum görüşmeyi de düşünmüyorum bir daha.Kizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok
Gayet normal bi duygu içinde iyiliğin zerresi bulunmayan insanlaraBen nefret ediyorum ya...inan ki bu normal bi duygu degil yaptıklarını ve soylediklerini bir saniye aklimdan cikaramiyorum...bi bakiyorun bir anda icimi bi ofke kaplıyor....yuzlerini degil gormek seslerine tahammulum yok
Onların istedigide bu zaten mutsuz olmanız niye sevindireceksin onları şöyle düşün canım onlar bizim annemiz babamız degil bizde onların evladı degiliz ister sevsinler ister sevmesinler umursama eşinede hiçbirşey söyleme oda görür zaten zamanla kimse için yuvanı yıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunları inadına daha mutlu ol eşinleBen zaten bosanmayi düşünüyorum mümkünse bir daha yuzlerini gormek istemiyorum ama yasananlarida unutamıyorum nasil atlaticam bilmiyorum bunlari bilmiyorum ama
Kizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok
Evet gördüm dahasi asagilik laflar küfürler daha neler neler duzelecek diye bekledim her gecen gun daha kotuye gitti ne kendime guvenim kaldi ne baska birsey cok iyi bir isim var insanlarin saygi duydugu biriyim lakin ben kendime saygi duyamiyorum artikEşinden mi şiddet gördün? Aranızdaki sorun sadece ailesinden kaynaklı mı?
Evet gördüm dahasi asagilik laflar küfürler daha neler neler duzelecek diye bekledim her gecen gun daha kotuye gitti ne kendime guvenim kaldi ne baska birsey cok iyi bir isim var insanlarin saygi duydugu biriyim lakin ben kendime saygi duyamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?