Bi ben böyle olamadım benim bebeğim erken doğdu kesinlikle yardımınk istemedim ama allah bana bebeğime bakma gücünü de verdi kimseye ihtyacım kalmadı annem yemek yapıyodu evde bi o kadar onun dısında kvden uzak durdum hep cunku benim kv kendini övmeye bayılıyor ben yaparım ben baktım ben yaptım demesini istemediğim için hiç istemedim bu dönemde yanımda çünkü sonra beni annesi gibi sever dediği kişiler biliyorum benim kızım içinde aynı şeyi yapmasını istemedim açıkcası zaten sürekli övülmek istiyor bunu fark ettiğimde sogumuştum acıkcası karşılıklı konusulmuyor cok denedim sohbet edelim içim isinsın diye bi konu açıyorum konusmaya baslarken sözümü kesiyor o konu hakkında kendi tecrübelerini vs anlatmaya baslıyor asla dertlesemedim bile saatlerce kendini anlatıyor ben şöyle yaptım ben böyle diye eşimle giderdik hep inanın odada tek kaldıgımızda konular açmayı denedim ama malesef hiç konusturmuyor insanı aaa diyip onu övmemi bekliyor sanırım bunu fark ettiğimden beri anladım ki karakteri böyle zaten bilmediği şey yoktur insanız kaç yaşında olursak olalım bilgi her yaşta edinilir diye düsünüyorum ama kendisine çok alakasız bişey sor eminim der ki ben biliyorum böyle böyle bu diye bu durum da sogutuyor beni açıkcası kızımda konak çıkmıştı enfeksiyon kapmış falan demişti yani anlayacagınız