Eşimin ailesinden nefret ediyorum

Öyleyse yapacak bir şey yok tabi .

Başlığa cevap veriyorum..valla billa bende..

Ya nefret başka bir boyut bence.
Siz mesafenizi belirleyememişsiniz eşler biraz yetişkin gibi davransa ilkte can sıkıcı olsa da hayır demek bazen daha iyi ilişkiler geliştiriyor.
Yani aşağı yukarı yasamişizdir böyle şeyler bebekle ilgili kaygılar stresler ama bence içinde büyütme bukadar hepsini rahat ol sakin ol öyle böyle büyüyecek kurallarini dile getir ama kendini yormana gerek bak ben kayinvalidemlere gidiyorum mesela TV açıyorlar ben çocukları odadan çıkarıyorum diğer odada oyaliyorum madem izlemek istiyorsunuz siz izleyin diyorum biz diğer odada oyalaniyoruz kapatıyorlar sonra zaten izledikleri haber filan yani izlemeyiversinler biz 1 hafta kalacagiz alt tarafı çocuklar uyuyunca baksınlar ne yapayim. Yani kavga etmiyoruz bunun için sınır çizip uygulamak lazm ben netim yeme içme konusunda da kendim yediririm ederim çocuklarımı kimse karişmaz karışmak isterlerse biliyorlar malum buyykler her önüne geleni yedirmek istiyor hep oyleler yani yasadigimiz şeyler bunlar

Tabi ama bu noktaya gelmeden öncesinde eşim ailesine çok düşkün olduğundan buraya geldi zaten ki biraz araları açık ama yine de düşkün ne olursa olsun bunu değiştiremiyorum malesef bende kendimce bişeyler yapmaya calısıyorum mümkün olursa o da bakalım bugun ararlar kesin beni ama açmayacağım elimde olsa engellicem geçicem ama malesef işte değil eşim kendi ailemi bayramda seyransa anca arar ancak kensi ailesi her hafta bebek görmeye arar

Bir şey diyeyim mi? İlk başta siz kötü olursunuz ama sonra değerli olursunuz merak etmeyin. Mesafenizi koyun. Böyle yaparsanız getirmeyeceğim deyin. Kötü olursanız da olun ayrıca ya amaann

Ararlar ya benim eşimi de arıyorlar bence sknti eşinizin mesafesini belirleyememesi biraz yoksa aşağı yukarı çoğu şeyi yaşıyoruz ben hepsini kafama takmiyorum müsaitse açar dehilse açmaz sora konuşur yani hepsinin bı yolu yordamı var imkansız degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…