Eşimin ailesinden nefret ediyorum

Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor

Maalesef öyleler. Benimkinin söylediklerini duysanız sinirden ne hale gelirdiniz herkesin iletişim dili farklı bence. Bazıları sakin sakin anlatmaktan, kibarca söylemekten anlamıyor maalesef. Ben de nasıl anlıyorsa öyle davranıyorum

Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor
Yapmayın gerçekten kötülük dolu art niyet yoksa onlarda düzelir,ne diyorum bebeğimi istedi kv siz karı koca dinlenin biz bebeğe bakalım diye öyle tuhaf haller ama ben içinde kötülük olmadığını biliyordum.Arada çıldırsam da içimde tuttum eşim benim yerime yeterince korumacıydı.Sakin olun,geçecek zamana bırakın....

Kendi hayatımı okuyorum zannettim bir an Gelip gitme meselesi hariç , çünkü mesafe koymanız gerekiyor. Böyle insanlar asla anlamıyor, anlamaz. Bende başta düştüm bu hataya sen iyi olursan onlarda iyi olur. Hayır , kötü olan kötüdür. Bilerek isteyerek inadına yapılıyor. Benimde 2 aylık oğlum var ve kv inadına kaynıma benziyor diyor çocuğum sarışın renkli gözlü ( bana benziyor kızım ve oğlum diye kuduruyor ) amcası esmer ve kara gözlü. Severim de kaynımı fakat pisliğine yapıldığı için irrite oluyor insan. Huzurunuz için taşının, benim kv , kp alt katında oturmamız için evlenmeden epey sorun çıkardı ama asla kabul etmedim. Eşinizde bitiyor iş, maalesef benim eşim anacı, en sonunda bir cinnet olayı çözecek. O yüzden eşinizi yönlendirin ya da söyleyin öpmeyin hasta oluyor kızım diye.

Bana bira abartiyirsunuz gibi geldi. Yani gıcık kapmissiniz nefes alsalar batacak şeklinde bir intiba aldım. Bazen olabiliyor böyle. Ama yapacak birşey yok. Çocuğunuzun babaannesi. Evlenirken eşinizin yanı sıra ailesininde bize dahil olacağını bilerek tercih yapıyoruz. Babaannesi de sevmesin mi yani torununu. Kime benzetirlerse benzetsinler. Çocuk kendi gibi olacak sonuçta. Bırakın kadın sevsin. Tamam küçük diye çok opmesin ama bacaklarından bir iki öptü diye de çocuk hasta olmaz. Sevildiğini hisseder. Lohusalıkta oluyor boyle duygular. Sık aramalarina ve çay kapı gelmelerine sınır koyun hoş değil gerçekten ama diğer konuda torunları, onlarında cani. Yapacak birşey yok. Sevecekler çocuğu.

Benim kızımda sarısın renkli gözlü bende öyleyim benim kaynıma benzetiyor kv kaynımda esmer kara kaş kara göz vallahi ama inadıma kaynım da kendine benzetiyo bende severim onu normalde ama o da anasının yanında duruyo tabi bakışları ona benziyormyş güya siz anlatınca ben de şaşırdım vallahi

Bir yanım böyle diyor ama diğer yanım öyle seğil ılımlı olmaya çalışıyorum ama ıyardıgım şeyleri eşim yokken yapınca yine sinirlenmeye başlıyorum

Sürekli arıyorlarsa 1 Musaitsen 2 3 4 6 da müsait değilim diyeceksin öylece önlerini keseceksin zmanla anlarlar artık

Gelinlerden nefret ediyorum
Evlendilermi kendilerini bir üst görüyorlar.

Gelinlerden nefret ediyorum
Evlendilermi kendilerini bir üst görüyorlar.
Tam tersi ne deseler he dedim güldüm hep bu sefer kaynana kendini üst görüp beni bastırır oldu bilmeden yargılamayın lütfen herkes aynı olmuyor

Babası deseler anlarım da kayın nedir doğuran kişiye benzemesi kadar normal bişey yok ama asla anasına benzemeyecek

Anne konusu bazılarına normal geliyor da bana bTıyor gerçi bu ara bana nefes alıp vermesi bile batıyor
Ya ilk zamanlar bana da çok gıcık geliyordu, dediklerinin hepsini yaşadım ve biz beraber kalıyoruz malesef, ben çoook dil döktüm çok tartışmalar yaşadık ama artık ya hiç duymuyorum konuşsun Dursun , yada veriyorum cevabını ben rahat o rahat oh mis anne deme konusu özellikle birde kizlarima farklı isimler koymaya bayiliyordu ilk doğduktan bir yaşa kadar o söyledikçe ben normal ismini soyluyodum sonra uyarmayı bıraktım oda zamanla unuttu,, gerçekten çok zor Allahım ben dahil her isteyene koca tarafından uzak bir hayat nasip etsin inşallah

Her telefon acilmak zorunda degil. Bahane mi yok? Cocuk uyuyor telefon hep sessizde kaliyor, aramalari duymuyorum diyeceksiniz. Aramalar azalacak.

Ay çevremde torunlarını sevmeyen, işgi göstermeyen , el bebesi sever gibi seven kaynanalar var . Benim 2 oğlum var kayınvalidem beni sevmese bile torunlarını sevsin istedim hep
Ki çok şükür çokkk sever .bana bir şey olsa gözüm kapalı ilk ona bırakırım. Çocuk bakma konusunda ilk çocukta çok pısırık yapıyordum baktım kendini çekti. Korkuttum ve yordum kadını muhtemelen enerjimle. Sonra kendime geldim yaw bu kadın 4 çocuk büyütmüş torununu da çok seviyor sen de bir hoş gör her şey dört dörtlük olamaz dedim. O günden sonra ki 15 yıl geçti küçüğü de 7 yaşında ennnn büyük destekçim kayınvalidem. Ki ben ara ara küstüm ama çocuklarla bağı yine hiç kopmadı. Çocuklarımın onun evine giderkenki aidiyet duygularını, ona naz geçirmelerini ,babaanneleri tarafından şımartılmalarını, full destekolmasınj çok seviyorum

Ay ne biçim yazmışsım inş anlarsınız:))pısırık değil tabi pimpirik yazmaya çalıştım mesela

Şimdiki anneler de bir garip,bi arkadaşım var aynı siz gibi,
geçen babası çocuğu alıp parka falan götürmüş aman bunda bi haller o zaten anlamaz çocuktan çocuk sokakta yere yatmış falan k.b sürekli görüntülü ararmış tamamda dedim sen bu çocugu sadece kendinemi doğurdun senin o dediğin kişiler gözlerinden sakınırlar yani aman babası bile nerdeyse dokunmasın camekanda büyütün valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…