Eşimin ailesinden nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mel128
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor

Maalesef öyleler. Benimkinin söylediklerini duysanız sinirden ne hale gelirdiniz herkesin iletişim dili farklı bence. Bazıları sakin sakin anlatmaktan, kibarca söylemekten anlamıyor maalesef. Ben de nasıl anlıyorsa öyle davranıyorum

Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor
Yapmayın gerçekten kötülük dolu art niyet yoksa onlarda düzelir,ne diyorum bebeğimi istedi kv siz karı koca dinlenin biz bebeğe bakalım diye öyle tuhaf haller ama ben içinde kötülük olmadığını biliyordum.Arada çıldırsam da içimde tuttum eşim benim yerime yeterince korumacıydı.Sakin olun,geçecek zamana bırakın....

Kendi hayatımı okuyorum zannettim bir an Gelip gitme meselesi hariç , çünkü mesafe koymanız gerekiyor. Böyle insanlar asla anlamıyor, anlamaz. Bende başta düştüm bu hataya sen iyi olursan onlarda iyi olur. Hayır , kötü olan kötüdür. Bilerek isteyerek inadına yapılıyor. Benimde 2 aylık oğlum var ve kv inadına kaynıma benziyor diyor çocuğum sarışın renkli gözlü ( bana benziyor kızım ve oğlum diye kuduruyor ) amcası esmer ve kara gözlü. Severim de kaynımı fakat pisliğine yapıldığı için irrite oluyor insan. Huzurunuz için taşının, benim kv , kp alt katında oturmamız için evlenmeden epey sorun çıkardı ama asla kabul etmedim. Eşinizde bitiyor iş, maalesef benim eşim anacı, en sonunda bir cinnet olayı çözecek. O yüzden eşinizi yönlendirin ya da söyleyin öpmeyin hasta oluyor kızım diye.

Bana bira abartiyirsunuz gibi geldi. Yani gıcık kapmissiniz nefes alsalar batacak şeklinde bir intiba aldım. Bazen olabiliyor böyle. Ama yapacak birşey yok. Çocuğunuzun babaannesi. Evlenirken eşinizin yanı sıra ailesininde bize dahil olacağını bilerek tercih yapıyoruz. Babaannesi de sevmesin mi yani torununu. Kime benzetirlerse benzetsinler. Çocuk kendi gibi olacak sonuçta. Bırakın kadın sevsin. Tamam küçük diye çok opmesin ama bacaklarından bir iki öptü diye de çocuk hasta olmaz. Sevildiğini hisseder. Lohusalıkta oluyor boyle duygular. Sık aramalarina ve çay kapı gelmelerine sınır koyun hoş değil gerçekten ama diğer konuda torunları, onlarında cani. Yapacak birşey yok. Sevecekler çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…