eşimin ailesinden nefret ediyorum

eşinizin,kardeşinizin,kayınvalidenizin bunu sizden saklaması hata.madem sakladılar o zaman şuan bilmediğiniz bir konuda sizi suçlamamaları gerekirdi ve gündeme getirip dallandırıp budaklandırmamaları lazımdı üzülmekte haklısınız .böyle bir görüşmenin olacağı aşikar eninde sonunda ortaya çıkacaktı,baştan söyleselerdi bnca problem ortaya çıkmazdı.ama şimdi keşkeler geçmişi düzeltmiyor..üzülmeyin ve önce siz sakinleşin.annenizin elbetteki öfkesi geçer zamanla şuan eşinize güveninin kalmadığını söylüyor ama eşinizde kendince kardeşinizi ve kardeşinizi korumak istemiş..bence eşinizle ve kardeşinizle konuşup sonra hep beraber annenizle konuyu halledin.

o zaman ne diye eşinizle annenizin arası bozukcak diye üzülüyosunuz

konunuzu siz anlatığınız kadar yorum yapabiliyoruz. eşinin dediği gibi olay bitti. sende kimin ne olduğunu öğrendin. ona göre davanıyormuşsun da. eşin o zaman konuşma yapmış, adamda nerden bilsin ki, ileride kardeşi boş boğazlık yapıp herkeze anlatacak.. kapandığını sanmış ama kapatamamış anlaşılan. eşinle aranı bozmayın derim.

eşinle annen arasındaki problemi ise, arkadaşın verdiği öneri ile çözebilirsiniz.

eşinle annen arasındaki problemi ise, arkadaşın verdiği öneri ile çözebilirsiniz.

öyle yapacağım zaten arkadasımında dediği gibi bu aksam eşimle görüşüp kendisinin bu olayı anneme bizzt anlatmasını istiycem..orada olaylar cıktığında biz kendi basımıza olayı anlayıp çözmeye müdafa etmeye calısırken neden sessiz kaldığını filan anlatsın ...

bende eşimin ailesinden nefret ediyorum ama anladım ki onlarla muhattap olmak demek onların kendini bulunmaz hint kumaşı sanması demek bence sizde konuşmayın umursamayın

bence bunu size söylemesi gereken kardeşinizdi, bence eşinizin hiç kabahati yok.
yetişkin iki insanın kararı bu ben eşinizin yerinde olsam bende söylemem banane canım ispiyonmu yapıcam, hemde baldızım olucak kişi için.
onun kardeşi ailesiyle paylaşmış, sizin kardeşiniz sizinle paylaşmamış.
bunu söylemek kardeşinize düşer kusura bakmayın ama eşinizi suçlamak kolay gelmiş size.
maraşa giderken kardeşinizde ankatabilirdi dimi?

bence böyle

böyle şeyler kolay mı söylenir sanıyorsun
bence esas o zaman büyük olay olurdu
o zaman daha çok kızardınız
eşiniz ve ailesi olgun davranıp konuyu kapatmışlar zamanında

her zaman erkek tarafanı suçlamak hepimize kolay geliyor.ne güzel bir daha görüşmemek için bahaneniz olmuş.
bence kardeşinizle oturun adamakıllı konuşun bir daha sizden saklısı olmasın ki.böyle şeyler başınıza gelmesin.
eşinizde de hiçbir kabahat yok

Tebrik ederim sizi.

Kardeşiniz bu işin neresinde acaba??? insanların hepsini suçlarken NEDENSE sadece kardeşiniz melek olup uçmuş bu dünyadan !

Daha siz evlenmeden 18 yaşındaymış...kaynananınızın evine giderken yaşı mı küçüldü...

Neden...neden gitmiş oraya? kardeşinize bu soruyu sormak aklınıza gelmiyor mu acaba???

.
.

Son düzenleme:

sordum zaten merak etmeyin... ayrıca bunu ilk teklif eden eşimin kardesi olmus... söyleki eşimi arayarak "abi baldızınla konussam ne olur gibilerinden " bir konusma olmus aralarında eşimde kesinlikle böyle birseye kalkısma olmaz demiş kardesimin haberi bile yok ayrıca benim marastaki düğünümde kardesimi odaya cekerek birde haberi olmadan sorguya cekmişler buyrun buna ne diyeceksiniz kardesimde telefonunu vermiş gelinin eline bak bakalım numarası var mı aramısmıyım hiç mesaj atmısmıyım iyiyce kontrol et demiş benim o gece kardesim hüngür hüngür ağlıyordu nedenini bile söylemedi bize daha bu 2 gündür herseyi eşimden parca parca duyuyorum ve tasların hepsi yerine oturdu cahil olan benim kardesimse eğer evet bir konuda cahil bu yasadığı olayı anneme ve bana anlatmadığı için suclu bizd eona göre cevaplarını verir ikide bir sorun yaratmalarına izin vermezdik...eşimde bugün anneme olan bitenleri kendisi tekrar anlattı ve olayın üstüne çizgiyi cektik

böyle şeyler kolay mı söylenir sanıyorsun
bence esas o zaman büyük olay olurdu
o zaman daha çok kızardınız
eşiniz ve ailesi olgun davranıp konuyu kapatmışlar zamanında

Arkadasım olay kapanmıyorki ne zaman biz marasa gitsek önümüzde arkamızda bu olay kadın nereye gitse ileri geri konusuyor sorunu basımıza yıkıyordu ki kardesimin kaynımın böyle bir niyeti olduğundan haberi bile yokmus eşim bile bana olayı 2 günde daha yeni doğru düzgün anlattı en kesini dün aksam konustuda öyle anladım ben.. herseyden bir haberdar olayı çözmeye calısıyorum buradan anlasılan o ki kardesimin haberi bile olmadan adı cıkmıs orada aralarında konusmus bunlar vakti zamanında diye öylede kalmıs kızda üzüldüğü ile kaldı kac kere ..yani anlayacağınız benim kardesin kaynımla eşimin anlattığına göre aralarında ilişki olacak şekilde konusma yapmamıslar...kaynım sadece eşime sorup kardesimle konusmak istediğini söylüyor esimde olmayacağını dile getiriyor ama suc bu düşüncelerden haberi bile olmayan kardesime kalıyor buna ne diyeceksiniz

Bence bu olayda herkes suclu konu sahibi arkadasım sen ne diye kendi ailene anlattın ki ben annende eşine karsı cephe almıs hiç gerek yoktu bence.Gecmişte yasanmıs olmus bitmiş bişey.

Bence bu olayda herkes suclu konu sahibi arkadasım sen ne diye kendi ailene anlattın ki ben annende eşine karsı cephe almıs hiç gerek yoktu bence.Gecmişte yasanmıs olmus bitmiş bişey.

eh arkadasım geçmişte yasanmıs kapanmıs kolay diyorsun ama onlar kapatmıyorki bunu daha işin asıl yüzü bile 2 gündür eşimin ağzından birsey kacırıp üstüne gitmem ile ortaya cıktı yani hala gündemde bir mesele...onların hepsi kardesimi sucluyor ama kardesimin kaynımın böyle bir düşüncesi olduğundan haberi yok eşim arayıp kardesime sormus zamanında kardesime o anlamda konusmadığını acıklamıs kapandı olay bitti diye sanırken eşim bu sekilde sürekli gündeme geleceğini düşünememiş neyazıkki hepsi aileme surat yapıyordu maraşta gelinleri olay cıkarıp kardesimi ağlattığında biz neden böyle oluyor die sorduğumuzda...kardesime sorsam üzülmeyin diye soramadım diyor hep içime attım sustum diyor eşime sorsam ben kapandı olay sanıyordum üzülmenizi istemedim diyor ama biz hep üzülen taraf olduk maalesef aman ne yapayım ben ya artık sorunlar ile boğusmaktan sıkıldım eim bile yarım yamalak anlatıyor herseyi insanı ne düşüncelere itti 2 gündür kafamı yedim ama artık düşünemiycem içim rahat artık benim kardesim kurban olmus sadece ortada kalmıs tek suçu da bunu susması ve bize anlatmaması bunuda anladım

o aradan sonrada bizim eşimle nişanımız olmustu ailesi ve o erkek kardesi Marastan İstanbula gelmişti benim kardesimde ozaman 18 yasında (kardeside ozaman eşi ile bosanmıstı) konusmaya baslamıs bunlar sevgili gibi...Eşimde bunu duyunca siz ne yapmaya calışıyorsunuz falan demiş kızmız sonra bunlar yanlış yaptık filan diyip konusmayı kesmişler...sonra benim düğünüm oldu Maraşta o arada bu kardesi ile o salak gelin barışmıtı tekrar arada cocuk olduğu için düğünde kıza etmediğini bırakmamıs ve bundan yine benim ve ailemin haberi yok ama eşim biliyor...sonra bayramda piknikte de bu kıza etmediğini bırakmıyor biz ancak ozaman öğrendik tabi ama kimseden cıt cıkmıyor...dün eşimlede

Kardeşinin nasıl haberi yokmuş?
Bak ilk mesajından aldığım bölümü oku...
Son mesajında da kendin diyorsun...benim düğünümde KIZA ETMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞ...
Etmediğini bırakmadığını hadi siz bilmiyorsunuz..da...kardeşin bile bile bayramda neden gidiyor ki...bunun cevabını alamadım?

.

arkadasım ben bana eşimin anlattığı kadarı ile sadece içimdekileri buraya aktardım oanda eşim öyle dedi o sekilde konusmuslar dedi dünde baska söylüyor bana kalkıpta kendi kardesi ona telefon acmıs kardesimle sevgili gibi konusmak istediğini falan filan eşimde asla olmaz böyle birsey vs. demiş konu kapandı o anda sandım diyor... sonrasında face de fila ekleyipte bunlar birbirlerini yorumlar yazınca eşim işkillenmiş kardesimi aramıs ne oluyor diye oda öyle birsey yok olamaz diye anlatmıs zaten kendi kardesinide aramıs onada sormus oda aynısı söylemiş o konu ilk konusmada kapandı diye kardesime tekrar sorduk öyle birsey olmadığınıbasından sonuna kadar anlattı biz asağıda düğün alanındayken kardesimi odaya cekip kayınvalide gelin ve yandasları üstüne üstüne gitmişler kardesimde en son eline telefonu vermiş albak kontrol et diye...bu yasananların hepsi ramazan bayramında yasanan olay üzerine benim onlara küsmem ve eşimin ağzından kacırdığı laf üzerine gitmem ile ortaya yeni cıktı.. şimdi onlar akça pakça biz suclumuyuz..kardesim okadar gelmek istmedi bayramda ama ben ısrar ettim bunların olduğunu öncesinde ben bilmiyordum bile bilseydim teklif edermiydim hiç...ayrıca kardesim benim zorumla hatrım için geldi ve yanımızdan ayrılmadı bile hiç

şimdi ilk yazında sevgili olmuşlar dedin sonrakinde ise sadece tek taraflı bir gözden geçirme olduğunu söylemişsin,doğru mu anladım?
o zaman ya sen eşinin ağzından çıkanları öfkeyle çok çok yanlış anladın ya da eşin kusura bakma ama kardeşine düpedüz iftira atmış kendi ailesinin yaptıklarını haklı çıkarmak için,sonrasında ise kıvırmış,geri çark etmiş.
sevgililik olayını okuyunca kabahati tamamen kardeşinde ve kaynında bulmuştum. ama yoksa sadece kaynında buluyorum. senin küçüçük kardeşine çocuklu haliyle göz koymuş üstüne eski karısıyla barışınca şimşekleri kızın üstüne çekimiş. kayınvalidene ya da eltine kızacağına bu adama kız. ne biçim bir insanmış o..

eşimin bana anlattıklarının aynısını buraya yazdım ilk basta, sonraki gün daha farklı seyler cıktı ortaya sonrasında kardesimle eşimide karsılastırdık işin aslı ortaya cıkınca kardesimin masum olduğunu olayın kaynım ve karısı yüzünden patlak verdiğini karısının ve eşimin ailesinin kardesime karsı cephe aldıklarını ve halada hakkımızda ileri geri konusarak iftira ettiklerinin hepsi ortaya cıktı içimde bir sürü kin birikti onlara karsı...Yani ortada öyle sevgililik adına bir konusma bile yokken kardesimin adını cıkarttılar böyle birsey yok artık herseyi eşimde biliyor umarım artık ona göre düşünür herseyi...ben evlendikten sonra böyle olaylar yasayacağımı aklıma bile getirmemiştim şoklardayım...ortada fol yok yumurta yok salak bir insan ordusu yüzünden hala arkamızdan hakaretlerini iftiralarını duyuyoruz... ama birgün olacak devran dönecek ozamanda ben ağzımı açıcam şaşırıp kalacaklar.. sonuc olarak ben ve eşim ve ailem artık kardesimin olayla alakası olmadığının farkına vardık şimdi sıra eşimin ailesinde oda cok yakında olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…