- 16 Eylül 2023
- 802
- 1.993
- 33
- Konu Sahibi Kelebek996
-
Gördüğüm kadarıyla erkek tarafında olan hiç bir hastalık falan önemsenmiyor,kendi annesinin başı ağrısa karalar bağlanıyor.Kadın kalçasını kırmış bu ciddi bir durum. Bir pıhtı atsa ölebilir Allah korusun. Derdiniz balayı mı gerçekten? Kocanızın da gönlü oluversin birkaç saat yol çekseniz incileriniz dökülmez. Her geldiğinizde gitmenize gerek yok tabi ama arada uğrayın. Evlilik böyle bir şey. Şunu da anlamadım daha evleneli 2 ay oldu demişsiniz 2 ayda kaç kere geldiniz ki İstanbul’a her geldiğinizde uğramanızı bekliyorlar? O beğenmediğiniz aile yetiştirdi evlendiğiniz adamı bunu da unutmayın. Her şeyde de travma oluşmasın ne narin insanmışsınız
Insallah gelecekte böyle bir gelinim olmazBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Ama neSiz eşinizin evlenmeden önce parayı ailesine harcamasına karisamazsiniz ama sizi ilgilendirmez . Her cümlenizde aşağılama sezdim yakında eşiniz sizi ciddi sarsar . Yapması da gerekir. Kimseye bayılmak zorunda değilsiniz ama yok sayamazsiniz . Beş gün kalmasaydiniz madem bir iki gün kalıp ailenizin yanına gecseydiniz. Geldiğinizde bir çay veya kahve içmeye ugrayamayacaginiz insanların oğluyla keşke evlenmeseydiniz. Çocuğunuz olunca ne yapacaksınız?
Karisamazsiniz ama yazmak istedim . Konuşma da kullanılıyor da yazarken olmamışAma ne
Ayy yok anladım sana hak verdim yaniKarisamazsiniz ama yazmak istedim . Konuşma da kullanılıyor da yazarken olmamışvirgül varmış gibi düşünebilirsiniz
İstanbul hanımefendisi eşinin kökenini beğenmiyor ama nasıl olduysa evlenmiş.İnsanlar kaza geçirmiş, siz hala balayına gidemedik diye zırvalıyorsunuz.Sizin evlilik fazla yürümez diye düşünüyorum.
Kalça kırığını beğenmiyor bir de,benim annem kalça kırığı yüzünden tam altı ay yürüyemedi.Kaynana numaradan mı kaza geçirmiş yani aman balayına gidemesinler gerekirse ölem ben.kaçmıyor balayı hay Allah'ım yeni gelin dertlerinde bakalım daha ne seviyeler göreceğiz. Kendi annen baban olsan sinir olurmuydun acep.
Soy ağacına bir baksa, neler neler çıkar hâlbukiBeğenmediği kökenlerle birde o meşhur İstanbul genlerini paylaşacak
Soy ağacına bir baksa, neler neler çıkar hâlbuki.
Kalça kırığını beğenmiyor bir de,benim annem kalça kırığı yüzünden tam altı ay yürüyemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?