Eşimin ailesinden soğudum

Gördüğüm kadarıyla erkek tarafında olan hiç bir hastalık falan önemsenmiyor,kendi annesinin başı ağrısa karalar bağlanıyor.
Zaten konu sahibi erkek tarafına bilenerek evlenmiş

Evleneli daha iki ay olmuş, baba evine kaç kere gittiniz ki, eş ailesine gitmemiş olmanız bu kadar göze battı?
Bu da garip. Bursa'da yaşayıp bu kadar kısa zamanda bu kadar çok aile evi de özlenmez ki.

Insallah gelecekte böyle bir gelinim olmaz Erkek çocuk annesi olarak dua ediyorum.

Siz artık o ailenin bir uyesisiniz, bizim kültürel yapımız böyle. Soyadınız eşinizin soyadı, kütügünüz değişti. Her defasında gitmeyin ama arada gönül alın...

Bebeyem madem sarıyer kızıyım diye böbürleniyorsun o zaman kendi çevrenden birinin bulacaktın, Esencılıs erkeğini küçümsüyorsun madem almayacaktın bu çocuğu. Gözün kör değildi ya adam Esenyurtlu işte, evlenmeseydin. Sen de kafa ve eğitim olarak şahane bir yerde değilsin bana kalırsa yoksam bu işe baştan kalkışmazdın.

Konu sahibi balayına gidemediği için değil o kaldığı süreçte yaşadıkları için travma oluşmuş.Bence olabilir,herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil,neden her İstanbul a gittiğinde kaynanasına gitsin eşi yanında yokken?Çok mu özlüyorlar sanki gelinlerini sırf ego tatmini yapılan ziyaretler bunlar.

Siz eşinizin evlenmeden önce parayı ailesine harcamasına karisamazsiniz ama sizi ilgilendirmez . Her cümlenizde aşağılama sezdim yakında eşiniz sizi ciddi sarsar . Yapması da gerekir. Kimseye bayılmak zorunda değilsiniz ama yok sayamazsiniz . Beş gün kalmasaydiniz madem bir iki gün kalıp ailenizin yanına gecseydiniz. Geldiğinizde bir çay veya kahve içmeye ugrayamayacaginiz insanların oğluyla keşke evlenmeseydiniz. Çocuğunuz olunca ne yapacaksınız?

Ama ne

Beğenmediği kökenlerle birde o meşhur İstanbul genlerini paylaşacak

Kalça kırığını beğenmiyor bir de,benim annem kalça kırığı yüzünden tam altı ay yürüyemedi.

Kalça kırığını beğenmiyor bir de,benim annem kalça kırığı yüzünden tam altı ay yürüyemedi.

Resmen yatalak oluyor bir süre. Allah şifa versin muhtaç etmesin kimseyi zor. Ucuz kurtulmuş diyeyim. Omurgadan zarar görse direkt felç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…