- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi Kelebek996
-
Evet canım, gerçekten çok zor.İki sene önce dört ay kaldılar bende,rahmetli babamla beraberResmen yatalak oluyor bir süre. Allah şifa versin muhtaç etmesin kimseyi zor. Ucuz kurtulmuş diyeyim. Omurgadan zarar görse direkt felç.
Kadın kalçasını kırmış bu ciddi bir durum. Bir pıhtı atsa ölebilir Allah korusun. Derdiniz balayı mı gerçekten? Kocanızın da gönlü oluversin birkaç saat yol çekseniz incileriniz dökülmez. Her geldiğinizde gitmenize gerek yok tabi ama arada uğrayın. Evlilik böyle bir şey. Şunu da anlamadım daha evleneli 2 ay oldu demişsiniz 2 ayda kaç kere geldiniz ki İstanbul’a her geldiğinizde uğramanızı bekliyorlar? O beğenmediğiniz aile yetiştirdi evlendiğiniz adamı bunu da unutmayın. Her şeyde de travma oluşmasın ne narin insanmışsınız
Aynen öyle. Asla saygısızlık etmem eşim giderse ben de giderim ama onun dışında özel olarak bir ilişki içine girmem. Onlar baştan bu mesafeyi kendileri belirledi şimdi de ben devam ettiriyorumBen de oyle. Asla saygisizlik etmem, esim giderken yalniz birakmam beraber giderim. Ama ayrica asla bi munasebetim olmaz. Yabimda eşim yoksa gitmem de gelmem de ne işim var. Onlarla münasebetimin tek sebebi eşim
travma oluştu resmen.
Ben sanki mesafeyi aktarmak için ilçe adları verdiğini düşündüm pek küçümseme gibi gelmedi çünkü Esenyurt ve Sarıyer arası ciddi anlamda çok uzak İstanbul için acaba onun için mi bu bilgiyi verdiK Kelebek996
bakalım cevap yazacak mısınız?
eşinizin ailesinin Esenyurt ta olduğunu bilmeden mi evlendiniz?
bu ne küçükseme birde
daha 2 aylık evli iken ailenize kaç kez gittiniz? eşiniz taibik ailesine de git ister
böyle giderseniz yakında soğur sizden
Sen gidince hizmet mi bekliyorlar yoksa yemek vs hazır oluyor mu?
Şimdi hizmet bekleniyorsa ben hayatta gitmem.
Ama kızım sofra kurduk seni de bir görelim sevdiğin yemekleri yaptık olayı varsa of
Bu ikisi arasında çok fark var
Balayına tekrar gidersiniz.Uzulmeyin ailesi.baski yaptığı için gitmenizi istiyordur.Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Hastalık durumundan dolayı kalmak zorunda değildin ki. Kızı vs başka çocuğu yo
Var var daben burda gördüm konular da çok ilginç kaynana veya kp ye hizmet mi edicem hizmetçi değilim diyen kadınlar baba evinde prenses mi? En kötü misafire gidince bile herkes ufak çaplı en genç kadından yardım bekliyor. Anne babamız hizmet ederken oturamıyorsak orda nasıl rahat edebiliyorlar acaba.
Her türlü o yemeği kendin yemek için zaten yapacaksın uzun kalıyorsan kimde olursan ol misafir olarak.
Ayyh eşim. Göreve giderdi annemde kalırdım ısrarla annemlere de git gelin olduğunu anlasınlar biraz diye tuttururdu sıkılır bunalırdm.imdaaat diye bağırmak gelirdi içimden sürekli diken üstünde kalırdım şuan 5 senelik evliyim ayda 1 anca gidiyorum geçiyor merak etme su zamanlar sık disiniBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Hastalık durumundan dolayı kalmak zorunda değildin ki. Kızı vs başka çocuğu yo
Var var daben burda gördüm konular da çok ilginç kaynana veya kp ye hizmet mi edicem hizmetçi değilim diyen kadınlar baba evinde prenses mi? En kötü misafire gidince bile herkes ufak çaplı en genç kadından yardım bekliyor. Anne babamız hizmet ederken oturamıyorsak orda nasıl rahat edebiliyorlar acaba.
Her türlü o yemeği kendin yemek için zaten yapacaksın uzun kalıyorsan kimde olursan ol misafir olarak.
Öyle şey olur mu? Burada kadınların anneleri cennetten düşen su damlası, eşi de orada daha rahat eder. Adamlar da hiç ailelerine benzemez zaten, onlar da mükemmeldir.Eminim eşiniz de sizin ailenize bayılmıyordur. Ya bu kaza Allah korusun herkesin başına gelebilir kaçmıyor balayı gidersiniz seneye koyun balayı parasını bir yere.
Adamın ailesi kaza yapmış ayıptır.
Gitmek istememenizi anlıyorum bizde bayılmıyoruz ama evlilik empati gerektirir kendi anneniz kalçayı kırsa böyle der miydiniz?
Ayrıca Bursa’dan çıkıp kendi annenize giderken ayağınıza yük olmuyor onlar uzak oturuyor diye gitmiyorsanız kendi annenize de gitmeyin. Ay çok ayıp ya
Yani tabi düğün üstü kötü olmuş ama sonucta ortada kaza var tabiki insanlar ziyarete gelecektir. Bence siz daha tanımadığınız için haklı olaraktan isinamiyorsunuz. Ama yinede tanımaya çalışın şans verin.Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?