Eşimin ailesinden soğudum

+1

Ben size hak verdim. İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek çok zaman alıcı ve zaman alıcı olmasa bile gitmek istememek de normal.

Hem hasta evi hem de yabancı evinde 5 gün kalmak da fazla. Normal hasta ziyareti yeterli.

Ben de oyle. Asla saygisizlik etmem, esim giderken yalniz birakmam beraber giderim. Ama ayrica asla bi munasebetim olmaz. Yabimda eşim yoksa gitmem de gelmem de ne işim var. Onlarla münasebetimin tek sebebi eşim
Aynen öyle. Asla saygısızlık etmem eşim giderse ben de giderim ama onun dışında özel olarak bir ilişki içine girmem. Onlar baştan bu mesafeyi kendileri belirledi şimdi de ben devam ettiriyorum

travma oluştu resmen.

kendimden utandım, geçmişime bakıp "travmalarla dolu bir hayatım var" dediğim için.
eşimin ailesi trafik kazası geçirdiği için balayına gidemeyip kayın ailesinin evinde 5 gün kalma gibi bir deneyimim olmadı halbuki.
dedim ya, kendimden utandım. amma şımarıkmışım da haberim yokmuş.

İnsanlar evlenmeden üç ay beraber yaşayıp evliliğin fragmanını görseler, çünkü evlilik iki ailenin birleşip yeni bi aile doğurması. Ailelerin yaşadığı yerler evlendikten sonra belli olmadı, kültürü niyeti belli herkesin. Bu arada kimse kaynanasına bayılmaz, karısı kocası hatrına katlanır.

Eğer eşinin ailesine karşı bu haksız tutumun devam ederse,asıl o zaman eşin senden soğucak

Sen gidince hizmet mi bekliyorlar yoksa yemek vs hazır oluyor mu?
Şimdi hizmet bekleniyorsa ben hayatta gitmem.
Ama kızım sofra kurduk seni de bir görelim sevdiğin yemekleri yaptık olayı varsa of
Bu ikisi arasında çok fark var

Ben sanki mesafeyi aktarmak için ilçe adları verdiğini düşündüm pek küçümseme gibi gelmedi çünkü Esenyurt ve Sarıyer arası ciddi anlamda çok uzak İstanbul için acaba onun için mi bu bilgiyi verdi

Hastalık durumundan dolayı kalmak zorunda değildin ki. Kızı vs başka çocuğu yo
Var var da ben burda gördüm konular da çok ilginç kaynana veya kp ye hizmet mi edicem hizmetçi değilim diyen kadınlar baba evinde prenses mi? En kötü misafire gidince bile herkes ufak çaplı en genç kadından yardım bekliyor. Anne babamız hizmet ederken oturamıyorsak orda nasıl rahat edebiliyorlar acaba.
Her türlü o yemeği kendin yemek için zaten yapacaksın uzun kalıyorsan kimde olursan ol misafir olarak.

Balayına tekrar gidersiniz.Uzulmeyin ailesi.baski yaptığı için gitmenizi istiyordur.

Ay mesajım eksik gelmiş. Kızı başka çocuğu yok muydu dicektim.

Ay ben böyle postlarda yorumlarda ne var es ailesi git gör vs diyenlere her defasında şaşırıyorum ya. Kaç senedir evliyim es ailesini 10 kere gormemisimdir. Hele ki tek gideceğim, imkan yok yani gerek de yok. Anneme de sordum valla damadını özlüyor musun diye, ne özlicem saçma saçma konuşma dedi bence kimse bir şeyi isteyerek yapmıyorsa yapmamalı.

Ayyh eşim. Göreve giderdi annemde kalırdım ısrarla annemlere de git gelin olduğunu anlasınlar biraz diye tuttururdu sıkılır bunalırdm.imdaaat diye bağırmak gelirdi içimden sürekli diken üstünde kalırdım şuan 5 senelik evliyim ayda 1 anca gidiyorum geçiyor merak etme su zamanlar sık disini

Annesi kaza yasamişken balayina gitmemesi normal ama siz annenize gittiginizde tek basiniza esinizin ailesini gormeye gitmek zorunda değilsiniz. Ben şimdiye dek hiç eşim olmadan yalniz başima bi kaynanamlari goreyim diye gitmedim, eşimin de oyle bir beklentisi olmadi.

Ben prensesmişim. Bir defa babamin eviyle kaynana evi bir değil.
Gercekten babam bir bardak su getir demedi bana hayatimda, kendi odami toplamak disinda zorunlu bir görevim olmadi evde, ben kendi istegimle bir şeyler yapardim cunku kendi annem kendi babam.
Misafirlikte de millete hizmet ettirilmedim kendi yedigimi ictigimi toplardim. Yemek yapmayi cok sonra ögrendim. Iyi ki hizmet etmeye alistirmamislar.
Kaynana evinde de ayniyim kendi tabagimi, daginikligimi toplarim baska bir seye zorunlu hissetmiyorum.

Evime misafir davet ettigim kimsenin de eline iş tutuşturmadim ya da alttan alta yardim etsin diye beklemedim agirlayabilecegim kadar insan cagiririm yapamiyorsam cagirmam.

Öyle şey olur mu? Burada kadınların anneleri cennetten düşen su damlası, eşi de orada daha rahat eder. Adamlar da hiç ailelerine benzemez zaten, onlar da mükemmeldir.

Yani tabi düğün üstü kötü olmuş ama sonucta ortada kaza var tabiki insanlar ziyarete gelecektir. Bence siz daha tanımadığınız için haklı olaraktan isinamiyorsunuz. Ama yinede tanımaya çalışın şans verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…