Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Abisini daha 2 aylik cocugundan daha mi cok seviyormus! Ah be canim, nasil kandirildin sen. Ve niye cekiyorsun, almanya ya don. Oglun bu sagliksiz, cahil insanlarin arasinda buyumesin. Sana da yazik. Genc oldugunu tahmin ediyorum, gelir almanya da yeni bir hayata baslarsin. Almanya yi cok iyi biliyorum, bende isvicredeyim yillardir gidip gelirim cok guzel bir ulke, senin orada maddi manevi endiselenecegin bir seyde olmaz, oglunuda cok guzel buyutursun. Kocan olacak o sahista es ve evlat sevgisini abisinde ailesinde bulsun nasil olacaksa.

Ay yok artik annesinin koynunda uyumaya mi gidiyor:) sinirlerim bozuldu ya saka gibi. Yok mu ortak tanidiklariniz bunlari anlatip kocani utandirabilecegin

yapacak yapar ama yaşı geçince abisi rahatken darda olan kardeşinin kapısını çalmayınca anlayacak
benim babam ben 22-3 yaşına gelinceye kadar erkek kardeş baba bunlar her türlü yanında olacak kişiler para esirgenmez derdi
abilerinin borçlarını kapattı, bizi her daim eksik bıraktı
abisi yüzünden hep bir tarafımız açıktaydı, çünkü ne zaman eline para geçeceğini öğrense (babam hemen haber eder şuradan hanıma miras kaldı falan der) gelirler sohbet ederler sonrası günde parayı alır vermez
adam biz çalışıyoruz diye gitmediğimiz bir ortamda fenalaşmış ilgilenmemişler oradan birileri görmemişlerdir deyip arayıpda getirtmiş amcam aldı ama söylenmiş ilacını almazsan herkese yük olursun demiş o zaman aklı başına geldi ama elimizde para birikim hiçbirşey yokkken aklı başına geldi
yani sizin kide elden ayaktan kazançtan düşünce görecek maalsef

Gidersem zaten seni terkediyorum diye gidemem yoksa cocugumu alır hani cok seviyorya o yüzden begefendi abisini tercih ediyor ailesini ama iş viddiye bindimi alır..kv de de diyor dün kocanla cocugundan olma diye terbiyesiz cocugumuda elimden alıcakmış kim oluyorsa bu güne kadar bir çöp almamıştır torununa hastaneye geldi insan ilk torunun gelen misafir bile altınını getirdi bu hiçbirşey ne taktı ne aldı.ailemi ziyarete diye gider bir daha dönmem veya bir gün yine kafam atar sessiz sedasız giderim bu olur.ben pişmanlık duymamak icin çabalıyorum değişecek sabır diye diye ama hala tık yoksa bende pes ederim

belki işim gücüm olduğu için ve ailem arkamda olacağı için bunu söylemek bana kolaydır ama yerinizde olsam sen boşayamazsın dur ben seni boşayayım der giderdim..
Ben bi anlık sinirle hareket etmek istemiyorum yoksa olması gerekende bu aslında cocukta var sabır çekiyorum anca bir kaç ay bakıcam o süre zarfındada cocugumun işlemleri olur baktım olmuyor dönüş yapıcam almanyaya annemde diyor gel başımın üstünde yerin var ölene kadar size bakarım diye çokta üzülüyorum boyle dediğinde cünkü cok iyi ailem var boyle olaun istemezdim ( ben ne umutlarla evlendim ailemi bıraktım eşim icin yapayanlız dört duvar arasında 1 bucuk senemi geçirdim kendisi ailesini 1 gün goremeden yapamaz bense herkezi onun icin bıraktım değmezmiş..

Ay yok artik annesinin koynunda uyumaya mi gidiyor:) sinirlerim bozuldu ya saka gibi. Yok mu ortak tanidiklariniz bunlari anlatip kocani utandirabilecegin
Var aslında ama konuyu anlatsam bana kalkısırmı niye anlattın diye acaba cok sevdiği bi abi var anlatsam belki adamda dicrk aram iyi eşinle bu konular yüzünden açılmasın hem hangi ara bi araya gelicezki ne zaman biri bize gelse annesi de bize damlıyor hiç misafirimiLe tek teke kalamıyoruzki..evet annesinin koynunda yatıyor yaa siz bunları görseniz şok olursunuz kendi öz teyzeleri resmen gülüyorlar hallerine alemsiniz diyorlar teyzesinin biri geçen gün bana anlatıyor diyor abisi kocanı bıraktı arabayla 2 dk sonra kocan arıyor eve vardınmı diye ayy şok oldum ne bunlar diyor bunlar ne ki

Ayy aynı benim eşimde oyle benim paramla gelir hayal kurarlar şurayı alalım diye biz bir aileymişiz ya banane herkez napıyorsa yapsın ben eşimle ayrı bi yer alırım destekte bulunurum ama sizin ortak işinize neden veriim..geçenlerde tanıdığımız biride ablasından borç almış ve durumu cok iyi borcunu ödemiyor ki nasıl düşkünledi dedimki işte hayat para için kardeşiyle küslüğü göze alıyor oysaki durumu var ödemeye eşim diyorki bizde oyle para yüzünden olmaz dedimki valla geçim derdi insan oğlu evlendimi en yakınıyla küsleşebiliyor sonuçta ayrı kapı oluyosun eşimde diyorki hala yok bizde para tartışması olmaz abimde asla bana yanlış yapmaz :)) e hadi bakalım inşllah yapmaz ne diyeyim..

Annenize üzüldüm şimdi kim bilir ne çekmiştir ..bu adamlar neden eşlerinin değerini bilmezler oysaki sonunda hep eşleri destek olur kazık yediklerinde

Merhaba, çok geçmiş olsun size çok üzüldüm. Biraz tavsiye vermek istedim eğer bu manyak aileden kurtulacaksanız delil toplamayı unutmayin. Hepsi bi araya gelip iftira atıp çocuğu elinizden almaya çalışır. Bir de boşanacağım diye evden çıkarsanız yurt dışına çıkarken havaalanında çocuk sorun olur. Çocuğu kaçırıyor falan diye. Ona dikkat edin. Bu psikopatlarla çok muhattap olmadan alttan alta zemini hazırlayın.

aynen katılıyorumm konu sahibi bu uyarıları dikkate al

Bana öyle diyen adamın bosarim keşke kizinizi bi taksiyle siz goturseydiniz niye 3 dur erteliyorsunuz ki zaten o babalık yapmiyor bari siz götürün böyle erkekler evelenmese keşke bu aileleride ben anlamıyorum ya evlendirmeyin yada bırakın arkadas manyaklarmi ne oğlumun yuvası yıkılacak diye korkmuyorlarmi benim kv biz tartıssak hemen yataklara düşüyor ayriliriz kokusuyla bide ben ona kötü diyorum nerden buluyorsunuz böyle insanları allah aşkına hiç bi insan kendini okadar degistiremez göz bouyuyacak kadar nasıl gormuyorsunuz çocuğa üzüldüm ben

Yaa cok tskr ederim aklımda bulunsun oyle bir durumda sessiz sedasız giderim veya aileme ziyarete gibi gidip dönmem.cocuk icinde aynen dediğiniz gibi yaparlar tskr ederim aklımda bulusun

Ama ne gibi delil toplayabilirim acaba

Ben hazırlanıyordum kv de çayı koy deyince kaldım keşkede deseydim randevuya gidicem diye ama bu seferde ben seni bırakıcam deyip dr un yanına kadar çıkıp beni yine rezil edicer diye herşeyi cok bilmişlik yapıyor konuşma tarzı cok kaba utanıyorum emri vakili konusur gibi doğumumda bile rezil etti beni dr lara hemşirelere özür diledim hatta bana benlik birşey olmadığını hatta tavsiye verdi dr um dediki cok baskın karakterli kaynana sakın ona boyun eyme sen ve cocuğun tek bunu düşün dedi ve üzülürsem sütümün kesilebileceğini.neyse bunlar yedi içti kahvaltı yaptılar analı oğullu saydı sayıştırdı eşim eşyalarınıda aldı gitti kv dem hala bak dedim sana oglumu sinir etme gordunmu olanları deyip duruyordu dedim ya yeter oglun oglun e ben insan değilmiyim ? Madem gitmek istiyor gider neymiş ben annemin evinde olamazmışım ne kadar bakarlarmış rahatımı niye bozuyomuşum.gayette iyi bakarlar dedim kendi oglu gibi olmaz oğlu karısına harçlık bile vermeyen kişi durumları iyi olduğu halde neyden bahsediyorsa.taksiye ve hastane masraflarını bile misafirlerin bebek gormeye gelince taktığı parayla düşünüyorum yani oglunun işe yaradığı yok.oda korkar aslında hep tartışmalarda aramızı yapar ama bir yönüde boyle anlamadım..sizce bi insan ne kadar belli edebilir kendini ? Ki ben almanyadaydım dahada zor.eltim evlenmeden once 6 sene arkadaslık geçirmiş ve içlerindeymiş o bile derdiki ben bile tanıyamamışım diye yani bi insan kendini nasıl belli edebilir sizce ? Bazen insanlar farkında olmadan sonraktan değişebiliyor bunlarınkidr o hesap

Ama ne gibi delil toplayabilirim acaba
Böyle bir durumla ben karşılaşmadım ama burada çok zeki kadınlar var onlar size yol gösterir. Benim aklıma gelen hakaret içerikli msj atıyorsa bunu saklamak. Şiddet varsa gidip sesizce darp raporu almak. Hastane randevusunun sürekli ertelenmesi bile çocuğu ihmal ettiginin delili sayılır. Iyi bir boşanma avukatıyla gizlice görüşün. Eğer Almanya'ya gidecekseniz seni terk ederim tehtidi ile gitmeyin o zaman uyanır ve sorun çıkarır size. Önce avukat ile görüşün sonra bir yol çizin ama lütfen bu işleri büyük bir titizlikle yapın. Adalet sistemine zerre güvenmiyorum o çocuğun elinizden alınma (alıkoyma) ihtimali olabilir. Eşinizin ailesi ve eşiniz cidden normal değil. Basit bi kıskançlıktan öte sosyolojik vaka bu insanlar. Bu yüzden her şeyi bekliyorum onlardan. Dikkat edin.

Böyle bir erkeği çekip cekmemek sizin karariniz ama kv ye bukadar yüz vermeyin bence eğer sizi rezil ediyorsa almayın yaniniza ben tek giderim gelme diyin her lafina karsiligini verin esinizde sizi bosuyacaksa bosasin hiç kimse aileniz kadar iyi olamaz geçsin onu sizi korkutup bastırmaya çalışıyor ki olsa bile kendimizden odun vereceginize tek başınıza çocuk büyütmek daha iyidir. Bir kadın ne kadar pasif durusa okadar ezilir güçlü olun baskın olan siz olun yurumezsede incelDigi yerden kopar dünyanın sonu değil kv de lerin erkeklerin eslerini köle gibi gormelerine ayar oluyorum

Siz bu zamana kadar tersini söylemişsiniz.. Aksine koş diyeceksiniz bir süre sonra yorulacak.. İlişkileri karşılıklı mı? Yani aile fertleri de eşinize karşı aynı mı? Alttan alttan işlemeniz gerek.. Baktınız hiçbirsey değişmiyor bırakın ailenizin yanına dönün.. Bende ailem için seni boşarım deyin hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…