- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Benim esiminde hatali yonleri var.. dort dortluktur hic hatasi yok diyemem ama evladi konusunda cok iyidir.. en azindan elinden geleni yapmaya calisir maddi manevi gucu yettikce buda diger hatalarini idare etmeme sebep oluyor..Cok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah..ne guzel ne kadar şanslısınız eşiniz yönünden işte bende eşimden bunu bekliyorum her babanın davranması gerektiği gibi yaa allah bize aratmamış bi evlat sahibi olmuşuz şükür et bağlı ol ailene olduğun gibi ne arayıp ne sordu dün oğleden beri eve de gelmedi gece büyük ihtimal bu gecede gelmez benim yapmam gereken hareketleri o yapıyor :)) kocam evden kaçtı :)) düştüğüm hallere yaa
Hic pesine dusme canim tamam bir insan esiyle kus olur 2 3 4 gun ayri kalmak isteyebilir ama en azindan evladini bi merak eder arar tamam senle konusmaz ama cocugunun bi sesini duymak ister ne bileyim bi ihtiyaci varmi cocigun diye sorar cocugun ihtiyacini gorur sonra yine ceker gider... seni gormek istemiyo sana kus tamam cocugunu hoc ozlemiyor mu merak etmiyor mu... demiyor mu ya bi arayim belki cocugun bi ihtoyaci var maMa olur bez olur... su esiyle arasi bozuldugu zaman coxugunu unutan gormek istemeyen insanlara sinir oluyorum... insan ozler cocugunu bi kere.. merak eder ne bileyim nasil dayaniyorlar ablamak zorCok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah..ne guzel ne kadar şanslısınız eşiniz yönünden işte bende eşimden bunu bekliyorum her babanın davranması gerektiği gibi yaa allah bize aratmamış bi evlat sahibi olmuşuz şükür et bağlı ol ailene olduğun gibi ne arayıp ne sordu dün oğleden beri eve de gelmedi gece büyük ihtimal bu gecede gelmez benim yapmam gereken hareketleri o yapıyor :)) kocam evden kaçtı :)) düştüğüm hallere yaa
Benim taktikler işe yaramıyo valla evi terk ediyo taze gelin gibibenim eşim hep düşkündü ama son yıllarad annesi biraz elden ayaktan düşünce bağımlılık derecesine geldi
ilk yıllar gözyaşlarımı kullanıyordumve vicdan yaptırıyordum kafaya takmamaya çalışıyordum
yaş gittikçe daha çok rahatsız etmeye başlıyor herzaman genç kalmıyor insan gezemeden istediğini yapamadan ömür geçiyor
şimdi söyleyeceğimi söyleyip küsüyorum hiçbirşey diyemiyor
böyle evlilikler hep bir taktik savaşıyla geçiyor maalesef
Gidemeyecegini bildiginden boyle davraniyor belki deBenim taktikler işe yaramıyo valla evi terk ediyo taze gelin gibi
Çok çaresiz hissediyorum kendimi teke tek evde hiçmi bi insan düşünmezHic pesine dusme canim tamam bir insan esiyle kus olur 2 3 4 gun ayri kalmak isteyebilir ama en azindan evladini bi merak eder arar tamam senle konusmaz ama cocugunun bi sesini duymak ister ne bileyim bi ihtiyaci varmi cocigun diye sorar cocugun ihtiyacini gorur sonra yine ceker gider... seni gormek istemiyo sana kus tamam cocugunu hoc ozlemiyor mu merak etmiyor mu... demiyor mu ya bi arayim belki cocugun bi ihtoyaci var maMa olur bez olur... su esiyle arasi bozuldugu zaman coxugunu unutan gormek istemeyen insanlara sinir oluyorum... insan ozler cocugunu bi kere.. merak eder ne bileyim nasil dayaniyorlar ablamak zor
Benim taktikler işe yaramıyo valla evi terk ediyo taze gelin gibi
Evet oda var zayıf noktamı biliyor hep ben ilk adımı attım herşeye ramen sabrettim bildiği içinde boyle yapıyorGidemeyecegini bildiginden boyle davraniyor belki de
Zor ama sende dusunme artik bosver.. sen dusundukce daha cok boyle davranmaya devam eder..Çok çaresiz hissediyorum kendimi teke tek evde hiçmi bi insan düşünmez
Hiç değmiyor daha yeni evliyiz ce ben bebegimle evde teke tek ağlıyorum kendime üzülüyorumvalla arkadaşım daha yolun başındasın çok yıpranıyor insan değermi iyi düşün taşın
Iste ona kaybetme korksunu yasatman lazim.. yanlis bitsey yaptiginda gidecegini seni kaybedecegini bilmeli ki yanlis yapmasinEvet oda var zayıf noktamı biliyor hep ben ilk adımı attım herşeye ramen sabrettim bildiği içinde boyle yapıyor
Siz böyle yapıp sabrettikçe esinizin gözünde kıymetiniz olmayacak farkındasınız değil mi?Evet oda var zayıf noktamı biliyor hep ben ilk adımı attım herşeye ramen sabrettim bildiği içinde boyle yapıyor
Agla birsey olmaz agla agla kurur sana birsey kaybettirmwz aglamak ama bunla dvam ettikce cok sey kaybedersinHiç değmiyor daha yeni evliyiz ce ben bebegimle evde teke tek ağlıyorum kendime üzülüyorum
Birde demin elemanıyla birkaç bişey gkndermiş eve içecek kek ekmek falan benim sevdiğim şeyleri ozellikle almış sanki benim istediğim buymuş gibi sen bana kocalık yapamıyosun evde bunlar naptı nokur nolmaz 1.kat balkon kapısıda kırık bişeymi olur demiyor ve balkonu dışardan biri itse içeriye girerZor ama sende dusunme artik bosver.. sen dusundukce daha cok boyle davranmaya devam eder..
Nasıl davranmam lazım pekiAgla birsey olmaz agla agla kurur sana birsey kaybettirmwz aglamak ama bunla dvam ettikce cok sey kaybedersin
Yok zaten çıkmazdayım..Siz böyle yapıp sabrettikçe esinizin gözünde kıymetiniz olmayacak farkındasınız değil mi?
Canim akil yaşta degil baştadır ama eşin daha cooook toy. Cocuk daha23 yasında eşim canım evet kv demde hiç birşey demiyor güya aramızı yapıyor ama alttan alttan iğneliyor.demekki cocugundan daha önemli şeyler varmış allaha havale ediyorum onu sevgimi haketmiyor
Hic arama sorma gelirse de restini cek adam gibi kocalik babalik yaptin yaptin yapmadin bosaniriz... hatta gelirse alma eve akli basina gelsin... anlasin gideceginiNasıl davranmam lazım peki
Şimdi ben evli değilim kendi bakış açımla bakıyorum olaya, eşinize yok abine gittin o kadına neden merhaba dedin niye tavır almadın tarzı konulardan artık uzak durun. Siz ne kadar söyleseniz ve kızsanızda inada biniyo adam bu aşikar. Bırakın gitsin, siz gitmeyin. Bu adam her nolursa olsun abisinden vazgececek değil et tırnaktan ayrılmaz. Ayrılmasınıda beklemeyin. Cocugunuzun kontrolüne siz yalnız götüremiyo musunuz uzak mı hastane yoksa eşiniz oraya gidecek diye mi huzursuz oldunuz? Biraz kendinizden emin davranın yeri geldiğinde cok sinirlensenizde yapıcı olmaya bakın çünkü erkekler çok düz ve asalak varlıklar ne kadar üstlerine gitsek o kadar inada biniyolar ağızlarından cıkanı kulakları duymuyor sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?