- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Hayatin boyunca degistiremeyecegin bir durum dün bile boşanalım dedim eşime ailesinin yaptığı hiç birşeyi görmüyor (kv) gözüyle gördüğü şeyi bile inkar edecek durumda.Neler neler yaşandı ama yok canım nedense erkeklerde bu psikoloji değişmiyor yıpratma kendiniArkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Keşke o dediğini en baştan yapsaydim sonradan yaptım onca olaydan sonra akıllandı diodum bu ara gene annem annem demeye başladı geliyorlar bana hayırlısı bakalimmEn güzeli yakasından tutup kapının önüne bırakmak.
Şu tür erkekler evlenip kadınlara dert oluyorlar en çokta ona üzülüyorum.
Arkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Boşanma meydanı kimseye bırakma boşanican baskasiylada aynı sorun olucakArkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Sizde eşinizin ailesisiniz her erkek düşkün ama bazıları abartıyor bazıları da inatlaşıyor eski eşimde öyleydi yapma etme dedikçe daha çok yapardı gözüme soka soka sonra umursamadım ne yaparsan yap dedim bu seferde elini eteğini çekti bide bunu dene hiç umursama bakalım ya kuduracak ya durulacakArkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Boşanayım mıHayatin boyunca degistiremeyecegin bir durum dün bile boşanalım dedim eşime ailesinin yaptığı hiç birşeyi görmüyor (kv) gözüyle gördüğü şeyi bile inkar edecek durumda.Neler neler yaşandı ama yok canım nedense erkeklerde bu psikoloji değişmiyor yıpratma kendini
Boşanmak istediğini söylediSizde eşinizin ailesisiniz her erkek düşkün ama bazıları abartıyor bazıları da inatlaşıyor eski eşimde öyleydi yapma etme dedikçe daha çok yapardı gözüme soka soka sonra umursamadım ne yaparsan yap dedim bu seferde elini eteğini çekti bide bunu dene hiç umursama bakalım ya kuduracak ya durulacak
Arkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Evlendiğimden beri böyle ve kavgalar hç bitmiyor. Boşanmak da kolay değil korkuyorum. Bilmiyorum napcamıHayatin boyunca degistiremeyecegin bir durum dün bile boşanalım dedim eşime ailesinin yaptığı hiç birşeyi görmüyor (kv) gözüyle gördüğü şeyi bile inkar edecek durumda.Neler neler yaşandı ama yok canım nedense erkeklerde bu psikoloji değişmiyor yıpratma kendini
Ayrılmaktan da korkuyorum. Küçük bir yerde yaşıyorum.Çocuk yokken ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?