Eşimin ailesine düşkünlüğü

Bluepink18

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
276
50
13
Arkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım

Hayatin boyunca degistiremeyecegin bir durum dün bile boşanalım dedim eşime ailesinin yaptığı hiç birşeyi görmüyor (kv) gözüyle gördüğü şeyi bile inkar edecek durumda.Neler neler yaşandı ama yok canım nedense erkeklerde bu psikoloji değişmiyor yıpratma kendini

En güzeli yakasından tutup kapının önüne bırakmak.
Şu tür erkekler evlenip kadınlara dert oluyorlar en çokta ona üzülüyorum.
Keşke o dediğini en baştan yapsaydim sonradan yaptım onca olaydan sonra akıllandı diodum bu ara gene annem annem demeye başladı geliyorlar bana hayırlısı bakalimm

ailesini üstün tutmayan erkek baya az herhalde yada biz gittik seçtik şükür benimki biraz düzeldi de kavga ettiğinizde boşanalım mı diyor ? tamam yarın git başvur deyin kendine gelir gelmiyorsada boşayın zaten

Boşanın öyleyse ailesinle başbaşa kalsın baksın onları hayatı boyunca istediği gibi cok sinir oluyorum bu tür erkeklere önceliği kendi eşi olması gerekiyor tabi ki zor durumda olunca ailesinede yardım edicek ama her zaman değil.

Boşanma meydanı kimseye bırakma boşanican baskasiylada aynı sorun olucak

Sizde eşinizin ailesisiniz her erkek düşkün ama bazıları abartıyor bazıları da inatlaşıyor eski eşimde öyleydi yapma etme dedikçe daha çok yapardı gözüme soka soka sonra umursamadım ne yaparsan yap dedim bu seferde elini eteğini çekti bide bunu dene hiç umursama bakalım ya kuduracak ya durulacak

Boşanayım mı

Boşanmak istediğini söyledi

Biraz kendi haline bırakın. Madem yardım edecek parası var siz de sürekli bütçenizden kendinize yatırım yapın. Gram altın vb. Bu muhabbeti belirli bir süre bırakın. Eşiniz gibi adamları öyle konuşarak ikna edemezsiniz. Sizi düşman ailesini dost görürler. Çünkü onlar daha adam olamamış, aile kurmaya hazır olmayan ama maalesef evlenmiş erkeklerdir.

Evlendiğimden beri böyle ve kavgalar hç bitmiyor. Boşanmak da kolay değil korkuyorum. Bilmiyorum napcamı

Ve bu nedenle o istemiyor beni zaten. Boşanmakla tehdit ediyor. Şimdi yine aynı ayrıyız.

Çocuk yokken ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…