- Konu Sahibi Bluepink18
-
Kaçın derken boşanmak mı?Çalışıyorsunuz paranız var . Çocuk yok. Kaçın bence ailesiyle başbaşa bırakın. Vallahi değmez böyleleriyle ömür çürütmeye
Borç batağına saplansa yine bana yansırSizin paranız sadece size kalıyorsa boşverin. Aile bütçesine katıyorsanız da artık katmayın. Hem sizin eve hem ailesinin evine yetiyorsa versin, yoksa da borç batağına saplansın.
Bunu göze alabilir mi? Ödeyemeyeceğini bile bile borç alıp ailesine verecek bir adamsa yapacak bir şey yok. O zaman ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.Borç batağına saplansa yine bana yansır
Camdan atarım, ağzını kırarım tarzı konuşup, küfreden adamla neden evlisiniz hala?Borç batağına saplansa yine bana yansır
annesine söylemiştim gitmiş eşime abine para mı veriyon demiş o da yoo demiş işte bu kadar.Madem oyle kazandigimi kendim yerim 1 kuruşunu koklatmam görsün bakalım ev nasıl gecindiriliyormus, sanki kendisi milyarder ailesine yardımı eksikti bir tek, izin vermezdim rızkımızı paylasmasina.
Baktın gördün devam ediyor ailesine ilet, zor geciniyoruz para istemeyin de.
. Bilmiyorum pek tutamıyorum kendimi sinirleniyorum bizi banka gibi görmelerine. Yok aldıysa almamak için değil üslubunu görseniz adam patron gibi soruyor niye almadın diyor. Bizimki de eziliyor. Biz onların alışverişçisi miyiz acaba? Eşimin maaşı iyi sayılır araba kredisi ödüyor.Bütün mesajlarınızı okudum, size bir soru ;
neden kavga edeceğinizi bile bile hep aynı üslupla yaklasiyorsunuz ?
Bunu dedim hakaret etti, şunu dedim hakaret etti " hep bu şekilde mesajlarınız.
....
Öncelikle ailesine aldığı ufak tefek şeylerin hesabını yapmamalisiniz, bence yakışmıyor bu tur yaklaşımlar.
Sucuk olayını bile dert edip dile getirmissiniz . Belki eşiniz aldıysa o almamak için soruyordur ya da başka bir şey
bunu dile getirmeniz hoş değil. Gıcık olun ama belli etmeyin.
Bunun dışında ev, araba, arsa ya da evde büyük eşya taksidine girin .
Uzun bir süre aileyle ilgili konuları asla açmayın . Duyun ama açmayın.
Eşinizin maaşı iyi mi, evde nasıl bir paylaşım var ?
Kendi haline bırak. Eğerki haksızlarsa zaten Rabbim mutlulukla yedirmez.Arkadaşlar eşim ailesini benden üstün tutuyor. Abisine de ailesine de maddi yardım yapıyor. Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise kavgaya dönüşüyor. Ailesinin durumu iyi fakat açgözlüler. Her olayda boşanma muhabbeti. Bıktım artık. Ne yapmalıyım
Sen ne iş yapıyorsun?. Bilmiyorum pek tutamıyorum kendimi sinirleniyorum bizi banka gibi görmelerine. Yok aldıysa almamak için değil üslubunu görseniz adam patron gibi soruyor niye almadın diyor. Bizimki de eziliyor. Biz onların alışverişçisi miyiz acaba? Eşimin maaşı iyi sayılır araba kredisi ödüyor.
Kimse boşanmak için evlenmiyor . Ama bazen de olmuyor. Evet boşanmayı kastettim .Kaçın derken boşanmak mı?
Öyle siz zenginsiniz bizi yemeğe götürün diyo mesela abisi. Beni suçluyor sürekli. Kendimi suçlu biri olarak görmeye başladım ben deSen ne iş yapıyorsun?
Bunlar sizi ciftt maaş görüyor ve dertleri yolmak... çünkü sizi çok kazanıyorsunuz ve o parada onlarında hakkı var...
Çekin gidin babanızın evine.. anlatın herşeyi...bu paragöz insanlar peşinizi bırakmaz merak etmeyin, çünkü sizde ayaklı bankamatiksiniz...
Hatasını anlayıp tıpış tıpış kapiniza gelirler, o zaman şartlarını sıralar ve dönersin...
Ayrıca erkekler kolay kolay boşanmaya cesaret edemezler, sadece boşanmaktan korkutuğunu hissettiren kadınları "seni boşarım, boşanalım" diye tehdit ederler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?