Eşimin ailesine düşkünlüğü

Çocuk yoksa ayrıl, olay sadece paraysa başka konularda sorın yoksa da sen ye parayı başkasına kalmasın. Hem ye hem de ondan gizli altın vs biriktir hesap açıp ve sakın sakın söyleme.

Parası yetmeyince veremeyecek zaten ailesine.

Eğer bu problem çok büyürse de en azından boşanırken ondan gizli biriktirdiklerinle kendi yoluna bakarsın.

buna onun ailesininde engel olmasi gerekir. Sonucta evlenmis bir karisi var. Ama yok erkek aileleri boyle. Evlenmeden once eminim birbirleri icin bu kadar degerli degillerdir. Ne zaman evlenirlerse birsey olur ve hemen kenetlenirler. Cozum yok bosan diyemem sen bilirsin ama durum boyleylende cekilmez biliyorum

Eşiniz ailesine ne kadar veriyorsa o kadar kendi ailenize verin. Ne sacma olay ya ufacık bir nedenden seni arabadan aşağıya atarim dediğinde siz ne diyorsunuz tamam at mi?

Çalışıyorsunuz paranız var . Çocuk yok. Kaçın bence ailesiyle başbaşa bırakın. Vallahi değmez böyleleriyle ömür çürütmeye

Yine yarama tuz basmış biri
Yola gelmez, değişmez . Kolay boşanın demem aslında ama mevzu sadece para vermek değil eşinizin size davranışları da vasat
Tahammülünüz kalmadıysa ayrılmaktan başka çare yok.

Borç batağına saplansa yine bana yansır
Camdan atarım, ağzını kırarım tarzı konuşup, küfreden adamla neden evlisiniz hala?

Hani ekonomik bağımsızlığı olan kadınlar kendini ezdirmezdi!!!

Bütün mesajlarınızı okudum, size bir soru ;

neden kavga edeceğinizi bile bile hep aynı üslupla yaklasiyorsunuz ?

Bunu dedim hakaret etti, şunu dedim hakaret etti " hep bu şekilde mesajlarınız.
....

Öncelikle ailesine aldığı ufak tefek şeylerin hesabını yapmamalisiniz, bence yakışmıyor bu tur yaklaşımlar.

Sucuk olayını bile dert edip dile getirmissiniz . Belki eşiniz aldıysa o almamak için soruyordur ya da başka bir şey

bunu dile getirmeniz hoş değil. Gıcık olun ama belli etmeyin.

Bunun dışında ev, araba, arsa ya da evde büyük eşya taksidine girin .

Uzun bir süre aileyle ilgili konuları asla açmayın . Duyun ama açmayın.

Eşinizin maaşı iyi mi, evde nasıl bir paylaşım var ?

Madem oyle kazandigimi kendim yerim 1 kuruşunu koklatmam görsün bakalım ev nasıl gecindiriliyormus, sanki kendisi milyarder ailesine yardımı eksikti bir tek, izin vermezdim rızkımızı paylasmasina.
Baktın gördün devam ediyor ailesine ilet, zor geciniyoruz para istemeyin de.

An
annesine söylemiştim gitmiş eşime abine para mı veriyon demiş o da yoo demiş işte bu kadar.

. Bilmiyorum pek tutamıyorum kendimi sinirleniyorum bizi banka gibi görmelerine. Yok aldıysa almamak için değil üslubunu görseniz adam patron gibi soruyor niye almadın diyor. Bizimki de eziliyor. Biz onların alışverişçisi miyiz acaba? Eşimin maaşı iyi sayılır araba kredisi ödüyor.

Kendi haline bırak. Eğerki haksızlarsa zaten Rabbim mutlulukla yedirmez.

Sen ne iş yapıyorsun?

Bunlar sizi ciftt maaş görüyor ve dertleri yolmak... çünkü sizi çok kazanıyorsunuz ve o parada onlarında hakkı var...

Çekin gidin babanızın evine.. anlatın herşeyi...bu paragöz insanlar peşinizi bırakmaz merak etmeyin, çünkü sizde ayaklı bankamatiksiniz...

Hatasını anlayıp tıpış tıpış kapiniza gelirler, o zaman şartlarını sıralar ve dönersin...

Ayrıca erkekler kolay kolay boşanmaya cesaret edemezler, sadece boşanmaktan korkutuğunu hissettiren kadınları "seni boşarım, boşanalım" diye tehdit ederler...

Ailesine düşkün birini degistiremezsiniz ya kabul edeceksiniz ya da ayrilacaksiniz

Öyle siz zenginsiniz bizi yemeğe götürün diyo mesela abisi. Beni suçluyor sürekli. Kendimi suçlu biri olarak görmeye başladım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…