Eşimin ailesine düşkünlüğü

Kadınlar çok sever ve evet vazgeçmek istemezler bunu da çok güzel hissettirirler. Ancak karakteri oturmamış kişilik gelişimini tamamlamamış erkekler bunu tehdit unsuru olarak kullanıyor. Sizin yapmanız gereken eşinize kendi aile kurduğunu hatırlatmak ve eğer bu aileye ait hissetmiyorsa her seferinden yıkmak fikri aklına geliyorsa biraz sarsın onu. Yapabileceginizi gösterin. Ait olduğu yeri bilsin

Ayrılmaktan da korkuyorum. Küçük bir yerde yaşıyorum.
Korkunun ecele faydası yok. Çünkü boşarım diyen adam er geç boşuyor. 5-6 sene sonra iki çocukla kovulmak mı daha iyi, çocuk yokken ayrılmak mı?

Ben durumları iyi olduğu halde verilmesine tav oluyorum. Ne yani evlenince cullanıyolar resmen heee durumları gercekten kötüdür. Ellerimde satacak hiçbir şeyleri kalmamıştır tamam başım üstüne maddi manevi her zaman istenmeyen gelin dahi olsam Allah rızası için her şeylerine koşarım. Aynı durum karşı taraftan benim ailem içinde böyle olmalı ama dediğim gibi para biriktirme mal sahibi olmak için yüklenen ailelere çok kızıyorum ama işte bunu erkek bilecek sana lafını bile ettirmeden hayır demesini bilecek valla ne diyeyim bazı kadınlar erkek bazı erkekler karın gibi oldular. Haksızlığa hiç gelemem iyi düşünün mücadelemizi yapın olmadı kv kp konuşun gizlice durumu anlasınlar olmuyorsa zaten ömür geçmez ne ailesi ne kendisi değişmşyosa artık insan olan laftan anlat anlamaya yol vereceksin en azından herkesle konuştum olmadı bitirdim der sonradan pişman olmazsın.

Siz çalışıyormusumuz ? Eğer çalışıp evin giderlerine aktkıda bulunuyorsanız sonuna kadar haklısınız derdim

Ama siz çalışmıyorsanız ve eşinizin çok öok iyi geliri varsa ve sizi hiç ihmal etmiyor ve ailesine yardım ediyorsa takmayın derdim

Boşanmaktan da küçük yer vs diye bahane uydurmayın. Sizde belkide mali durumunuzu düşünerek boşanmaya korkuyor olabilirmisiniz ?

Gördüm şimdi çalışıyormuşsunuz. 5 kuruş para vermem eşime gerekirse gizli gizli atarım bir banka hesabına. Kendine güveniyorsa bütün geçimi üstlensin bakalım

Bosanma muhabbeti yapiyorsa bosan ozman sanki bulunmaz hint kumasimiymis kendisi hem alsin hem ezdirsin hemde bosanmak istesin

Siz harcayın. Araba modeli yükseltin, ev aldırın, kendinize kıyafet alın. Hiç olmadı mutfak masrafını artırın. Malzemenin ucuzunu aramayın mesela. En pahalı malzemeyi kullanın. Haftada bir yardımcı alın. Altın alın. Kavga etmektense karşıya verecek para bırakmamak gerek. Siz disinizden arttirirken millet para yigiyor belli ki. Umursamayın. Alttan alta yapın yapacağınızı. Aile maddi yardıma muhtacsa destek olunmalı. Ama ben yemedim al ye şeklinde para sayilmamali. Erkekler bunu görmez. Ne zaman parası kalmaz o zaman dank eder. Hemen dur bosanayim demeyin ay. Millet de sırada e boşa madem demeye. Baktınız düzelecek gibi değil o zaman ayrılın şimdi değil. Tabi çocuk yapmayın yine bu sürede.

Görmüyor hiçbişeyi sürekli savunmada. Aile durumu çok iyi ev üstüne ev yapıyorlar yardım istiyorlar.Abisi asgari ücret alıyor onun eşi sizin dediğinizi yapıyor herşeyin en pahalısını aldırıyor filan adam ödeyemiyor istiyor kahvaltıda yemek istediği şeyleri bile eşimden istiyor. Arsız bi adam. İşin kötüsü eşim de almak zorunda yapmak zorunda gibi davranıyor. Nasıl çözülecek bilmiyorum

Çok agresif laf söyletmiyor. Ben de söylemiyim çok kavga ettik zaten bi yere varmıyor diyorum ama o an delleniyorum adam gevşek gevşek bişeyler istediğinde. Kendimi tutamıyorum. Eşimle başbaşa kaldığımızda söylüyorum. Bu sefer o da delleniyor. Boşanma aşamasına geldik yani

Aile bence çok önemli. Evlendikten sonra da hep aynı şekilde önemli olarak kalmalı.
Maddi manevi destek gönlü hoş tutma devam edilmeli.
Fakat dengeleri iyi kurmak lazım. Yetişkin insanlar beraber eğer bir çekirdek aile kurdularsa bu ailenin ihtiyaçları ve geleceğinide düşünmeli. Öncelikler ona göre ayarlanmalı.

Sizi kışkırtmak istemiyorum ama ben birşey seziyorum böyle durumlarda.
“Sen önemli değilsin evlendik ama ben hala eski bekar o adamım ailesiyle olan. Asıl olan onlar. Sizler(çocuklar ve annesi ) beni rahatsız eden memnun olmadığım insanlarsınız. Napalım hayat gereği mükemmel bünyem sizleri çekecek.
Yani eşe nispet yapıyor gibi bir halleri var.

Dediğim gibi kışkırtmak istemiyorum. Böyle bir kafa yapısı var sanki bu adamlarda. Ailesine düşkünlüğü daha çok benmerkezciliğinden kaynaklanıyor.

Doğrudur benim ailem sen bu ailenin kızısın artık öbür evden çok deyip duruyor. Baskın olmaya çalışıyor. Gönlümü hoş tutarak değil zorla bunu kabul etmemi istiyor. O böyle yaptıkça çok soğudum ailesinden.

Keşke bir işe girsen eşinden uzaklaşsan boşanmak yerine onu ailesiyle başbaşa bıraksan sen ne kadar ailen ailen dersen o kadar onlara sarılacaktir onun yerine bırak kendi hallerine hatta ilgisiz ol belki değişir bir şeyler

Çalışıyorum zaten. Böyle insanlar telefonda bile yetiyor. Tatilde geliyoruz mesela. Çok agresif bana karşı. Abisi bişeyler istediğinde kendisi alabilir dediğimde Arabada seni camdan atasım geliyor diyor mesela küfür ediyor.

Benimde seni atasım var deseydin sizin nafakanizi vermek ne haddineymis.Walla ister boşan ister boşanma ama o adamı ciddiye alıp sağlığını bozma daha ailesiyle bir sanıyor kendini

Ne gibi şeyleri nasıl istiyor çok merak ettim. İnsanlar ne kadar rahat olabilirken isterken diye çok merak ediyorum.

Ne gibi şeyleri nasıl istiyor çok merak ettim. İnsanlar ne kadar rahat olabilirken isterken diye çok merak ediyorum.
Mesela bizim düğünde eşinin en yakın arkadaşı kuaför olmasına rağmen biz yine tanıdık bi yerle uygun bi kuaförle anlaşmamıza rağmen en pahalı yere gitmiş. Bir ay sonra da abisi eşimi arayıp kuaför parasını vercen mi demiş. Mesela ailesinin evine alışveriş yapıyoruz kahvaltı için abisinde babasının kartı varmış abisi de gelcek kahvaltıya ama annesi ulaşamamış ona eşimi aradı. Sonra biz alışveriş yaparken onları gördük geziyorlardı. Biz kendimiz fazla fazla aldık. Sucuk aldın mı dedi eşime. Ben de dellendim sonradan dedim sucuk almadın dedi filan dedim canı istemiştir dedi. Ben de istediyse alabilir dedim mesela bağırdı çağırdı hakaret etti.

Mesela bizim düğünde eşinin en yakın arkadaşı kuaför olmasına rağmen biz yine tanıdık bi yerle uygun bi kuaförle anlaşmamıza rağmen en pahalı yere gitmiş. Bir ay sonra da abisi eşimi arayıp kuaför parasını vercen mi demiş. Mesela ailesinin evine alışveriş yapıyoruz kahvaltı için abisinde babasının kartı varmış abisi de gelcek kahvaltıya ama annesi ulaşamamış ona eşimi aradı. Sonra biz alışveriş yaparken onları gördük geziyorlardı. Biz kendimiz fazla fazla aldık. Sucuk aldın mı dedi eşime. Ben de dellendim sonradan dedim sucuk almadın dedi filan dedim canı istemiştir dedi. Ben de istediyse alabilir dedim eşim bağırdı çağırdı hakaret etti.

Mesela bizim düğünde eşinin en yakın arkadaşı kuaför olmasına rağmen biz yine tanıdık bi yerle uygun bi kuaförle anlaşmamıza rağmen en pahalı yere gitmiş. Bir ay sonra da abisi eşimi arayıp kuaför parasını vercen mi demiş. Mesela ailesinin evine alışveriş yapıyoruz kahvaltı için abisinde babasının kartı varmış abisi de gelcek kahvaltıya ama annesi ulaşamamış ona eşimi aradı. Sonra biz alışveriş yaparken onları gördük geziyorlardı. Biz kendimiz fazla fazla aldık. Sucuk aldın mı dedi eşime. Ben de dellendim sonradan dedim sucuk almadın dedi filan dedim canı istemiştir dedi. Ben de istediyse alabilir dedim eşim bağırdı çağırdı hakaret etti.

Ne iğrenç insanlar bunlar ya.
Asalak gibi milletin sırtından geçinmeye alışmışlar ki eşin de onlardan farklı degil.
Yerinde olsam çocuğum olmadan boşanırım.
Ya da kendi paramı kenara atar hepten eşimin parasıyla geçinirim gittiği yere kadar, ama çocuk yapmam asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…