Ben evli değilim ama bu tarz konuları görünce aklıma eski bir anı geliyor.. Hikayeyi tersten anlatacagım önce güzellikleri sonra ilk zamanları..
Çok sevdigim bir ablam şu an 5 yıllık evli 2 cocugu var, evlendikten 3 yıl sonra k pederi onun üzerine ev aldı dubleks deniz manzaralı. Bastan asağı stedigi gibi yaptırdı döşedi.. Eşinin ailesi ona çok düşkün, ilk bebegi dogdugu zaman 60 yasında adam gidip fotograf mak almıs, hevesliydin eşin alamadı bebegi çekersiniz demiş .. Bunlar sadece bizim gördüğümüz örnekler, tabiki birsürü güzellik daha vardır.. Ama bunlarda .. ablamın payı cok büyük, düğün zamanı yasadıgı sehirdeki düğünden önce kvalidesi arayıp görümcelerinin bileziklerini takacaklarını, sonra geri alacaklarını söylemiş. Aman anne demiş bugün var yarın yok onlar sen sıkma canını hem siz bana agırlıgımca altın getirseniz benim değerim edermi hiç bi gülen yüz yeter..
Evlendi aynı apartmanda oturuyorlardı sürekli birlikte yediler içtiler.. Hadi şunu yapsanda yesek .. ay canım bunu istedi sürekli emrivaki yaptılar.. Ablam hepsinde aman anne yarımsaatli iş cay olana kdr oluverir o dedi mutfaga girdi.. Bi süre sonra canım kızım sen bizim kızları geçtin benimkilerin daha bir çorbasını içmedim demeye basladı kpederi.. Ona sorulmadan karar alınmaz oldu.. Eşi memlekete otobüsle gitsin derken kpederi saçmalama helak olur dedi ucak biletlerini aldı.. En sonda işte evlerini aldı .. Bütün bu olaylar böyle gelişmemiş olabilirdi.. Eşinin ailesi çirkeflik yapabilrdi bir çöp almaz bir güleryüz göstermezdi ama ben ablamı tanıyorum biz ilk tanıstıgımzdan beri o hep aynıydı o ne yaparsa yapsın kendi için yaptı. en azından en güzel günlerini rezil etmedi cok mutlu oldu.. Bazen alttan almak bizi küçültmez yüceltir bir adım bin adım gelir. Rabbim yardımcınız olsun, umarım sorunlarınız çözersiniz.. En azından sizin için üzülmeyen insanları bu kadar önemseyip üzülmezsiniz..
ayy ne kadar güzel bir örnek allahım herkese böyle geçim nasip etsin