Eşimin ailesine nasıl davranmalıyım

Annem bakar zaten az önce oda aynı şeyi söyledi hastalıktan dolayı götürmeyin ben bakarım diyor bunu bi söyleyim eşime, tesekkür ederim
Bende aynı şeyi yazacaktım bebekler küçük bırakın annenize.Nişan genelde kız evinde olduğu için daha rahat olur sizin için.Yarım saat bi saat oturur kalkarsanız eltinle de tanışmış olursun hem

Torunlarını üç yıl gormeden durmalari cidden tuhaf
Sizi sevmeyenilirler ama torunlarını 3 yıl neden görme gereği duymadilar
Bende eş ailesinden haz etmiyorum kaynanamda bana bayilmaz biliyorum
Şuan bebeğim 2 aylık olacak
Hergun esim akşamları görüntülü gösteriyor havalar isinsin getir buraya diyor esime
Ki bende gitmek zorunda kalacağım mecburen
Küçük bebeği esim tek götüremez haliyle
Ama benim eş ailesi beni sevmesede torunlari onlarin.kaynanam kaynatam hergun soruyor.

Hanımlar mrb
Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, eşimin ailesyle üç yıldır görüşmüyoruz evlendiğimizden beri sürekli küs barış giden bi ilişkimiz var en son dediğim gibi üç sene oldu hiç yan yana gelmedik telde konuşmadık torunları oldu gelmediler aramadılar hiç konuşulmadı yani, kaynımın yakın zamanda nişanı olcakmş biz anne babayla konşmyrz ama onunla aramz iyi, eşim kardeşinin yanında olmak istiyor haklı olarak kardeşinin mutlu günü ben gelmesem diyorum sensiz gitmem diyor, bende tamam dedim gidelim üzmek istemedim ama aşırı kafaya takıyorum ben orda onlarla yan yana gelcm illaki nasıl davrancm annesi en son konuşmamzda çok ağır hakaretler etti, torunlarınıda ilk defa orda görecek biri üç yaşında biri üç aylık geceleri uyuyamyrm düşünmekten hiç görmek istemiyorum siz olsanız napardınız gitmemekte bi seçenek ama eşimi üzmek istemiyorum
Çocukları hasta olabilirler düşüncesiyle evde bırakın bakacak olanınız varsa. Nişanda zaten kaç saat olacak kısıtlamalar var en fazla 2 saat oturur kalkarsınız. Bu sürede de konuştuğunuz akrabası varsa onla muhatap olursunuz bitti gitti. Çocukları hiç sokmayın o ortama

Annem bakar zaten az önce oda aynı şeyi söyledi hastalıktan dolayı götürmeyin ben bakarım diyor bunu bi söyleyim eşime, tesekkür ederim
götürmeyin götürmeyin
hem içiniz rahat eder hemde salgın var gerek yok
eşinize çocuklara annem bakacak salgın da var biz gidip gelelim hem çok durmayız vs diyin

Torunlarını üç yıl gormeden durmalari cidden tuhaf
Sizi sevmeyenilirler ama torunlarını 3 yıl neden görme gereği duymadilar
Bende eş ailesinden haz etmiyorum kaynanamda bana bayilmaz biliyorum
Şuan bebeğim 2 aylık olacak
Hergun esim akşamları görüntülü gösteriyor havalar isinsin getir buraya diyor esime
Ki bende gitmek zorunda kalacağım mecburen
Küçük bebeği esim tek götüremez haliyle
Ama benim eş ailesi beni sevmesede torunlari onlarin.kaynanam kaynatam hergun soruyor.
Sizinkiler yine benimkilerin yanında iyilermiş arayıp soruyorlar ilgileniyorlar

aynı şehirdeymiş, şu virüste götürmeyin çocukları

görürüz diye düşünürlerse de görmesinler

amcaları gelip gidiyorsa bir gün nişanlın ile bekleriz dersiniz eve olur biter

ama siz değil kv düşünsün

zira oğluma nişan yaparken, büyük gelinin 3 yaşındaki çocuğunu daha hiç görmediğim ortaya çıkacak, bu dünürler de nasıl kv bu deyip kızları istemezse diye gerilirim

kv min evine eltimin kızı yıllarca girmedi getirmediler kv arada itti evlerinde gördü ama inatla kv nin evine getirmediler ilk geldiğinde 3,5 yaşında falandı

sonra ikinciye bak dediler kv de bakmadı

Yok zaten aynı şehirdeyiz, iletişim şu amaçla kurmak isterler gelin kızın ailesi durumu anlamasında rezil olmayalım diye, aslında geri dönüşü karşı taraf hatasını bilse gönül alıcı bşyler söyleyebilse olabilir ama hiç bilmiyorlar ve sürekli tekrarlanıyor sürekli iyi niyet suistimal ediliyor
ben olsam gitmem... siz kaynınız için gitmek isterseniz gidin. ama arkadaşların da yazdığı gibi mesafeli olun...

Yerinizde olsam koronayi ve cocuklari gerekce gostererek gitmem. Gidersem de asla cocuklari goturmem o nasil babanne dede insan torunlarini naail gormez simdiye kadar. bence son dakika gidin 15-20 dakika durun bebekleri bahane ederek ayrilin.
Çocukları götürmeme konusunu eşimle hiç konuşmadık sadece üzülmesin diye tamam dedim ama konuşcm eğer niyeti sadece kardeşinin yanında olmaksa tamam götürmeyelim der heralde

Hanımlar mrb
Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, eşimin ailesyle üç yıldır görüşmüyoruz evlendiğimizden beri sürekli küs barış giden bi ilişkimiz var en son dediğim gibi üç sene oldu hiç yan yana gelmedik telde konuşmadık torunları oldu gelmediler aramadılar hiç konuşulmadı yani, kaynımın yakın zamanda nişanı olcakmş biz anne babayla konşmyrz ama onunla aramz iyi, eşim kardeşinin yanında olmak istiyor haklı olarak kardeşinin mutlu günü ben gelmesem diyorum sensiz gitmem diyor, bende tamam dedim gidelim üzmek istemedim ama aşırı kafaya takıyorum ben orda onlarla yan yana gelcm illaki nasıl davrancm annesi en son konuşmamzda çok ağır hakaretler etti, torunlarınıda ilk defa orda görecek biri üç yaşında biri üç aylık geceleri uyuyamyrm düşünmekten hiç görmek istemiyorum siz olsanız napardınız gitmemekte bi seçenek ama eşimi üzmek istemiyorum
bence eşini yalnız bırakmamak için gitmelisin mesafeli davranırsın olur biter

Hanımlar mrb
Canım bi günlük bişey hatta saatlik yani sen kendin gibi davran yine saygını göster kv nasıl davranıyosa davransın o onun karakteri

peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecek
Sevmek isterlerse sevsinler ama çocuklar onları yabancılayacaklardır.tanımıyorlardır sonuçta belki böylece hatalarının farkına varırlar.torunlarının onları tanımaması çok kötü hiss ettirir bence.

Sadece kardeşi için gidilecekse sadece nişan saati giderdim orda da mümkün mertebede yan yana gelmemeye çalışırdım. Hamilelik döneminde veya doğumda bir defa bile arayıp sormamış gelmemişlerse mümkünse çocuğu da sevmesin. Zaten seveceğini de sanmıyorum

Sevmek isterlerse sevsinler ama çocuklar onları yabancılayacaklardır.tanımıyorlardır sonuçta belki böylece hatalarının farkına varırlar.torunlarının onları tanımaması çok kötü hiss ettirir bence.
Aynen tanımıyorlar yanaşmazlar yok canım ya öyle insanlar değiller kötü mötü hissetmezler

Keşke salonda olsa kalabalık olur hiç karşılaşmayız belkide, ayrıntılı sormadım ama evde olcak diye biliyorum

ben olsam gitmezdim sahsen,
esiniz gitsin ama 3 aylik cocukla zaten olacak gibi degil,
cocuklari birakip gidecekseniz belki o sekilde olabilir.

yine de yerinizde ben olsam gitmezdim.

Sonuçta torunları ama hiç yoklardı onun için içime sinmio, ne ilk hamileliğimde ne ikincisinde arama sorma gelme gitme yok üvey evlat muamelesi yaptılar hep eşime
Hiç yoklardı diyorsunuz. Doğduklarında yanınzda olmalarını isteyecek mydiniz ki ? Gördüğüm kadarıyla hayır. O zaman ne diye dert ediyorsunuz. Siz ne kadar konuşmasanız
da o çocuklar onların torunları. Çocuklarınıza siz diyeceksiniz bak bu babaannen bu deden babanın annesiyle babası... Aranızdaki meseleyi çocuklara maal etmeyin

Back
X