Eşimin ailesine nasıl davranmalıyım

Ben de görümcemle konuşmadığım halde kaynımın düğününe katılmak zorunda kaldim birkaç ay önce.
Ortam çok gergin oluyo zaten sizi istemeyen insanlar sizi görünce yüzleri düşüyor kimse konuşmuyor falan. Biz ele güne karşı aynı masada hiç konuşmadan oturmak zorunda kaldık yaşadığım en gergin birkaç saatti.
Uzak oturun mutlaka.
Benimkiler muhtemelen karşı tarafın ailesine rezil olmayalım düşüncesiyle rol yapıp yakın duracaklar nişan bitince eski hallerine dönecekler benimde yaşadığım en zor zamanlardan biri olacak çünkü ben onlar gibi yapmacık davranamycm gerçek yüzlerini bildiğim için daha çok sinir olcam

Benimkiler muhtemelen karşı tarafın ailesine rezil olmayalım düşüncesiyle rol yapıp yakın duracaklar nişan bitince eski hallerine dönecekler benimde yaşadığım en zor zamanlardan biri olacak çünkü ben onlar gibi yapmacık davranamycm gerçek yüzlerini bildiğim için daha çok sinir olcam
Karsi tarafa rezillik durumunu bu kadar ciddiye alsaydilar bunun cok daha oncesinde sizinle iletisime gecip ince ince islemeleri lazimdi.

Back
X