Eşimin ailesine sinirim tavan yaptı

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanimlar evlendigimden beri eşimin özellikle annesinin saçma sapan düşüncesiz davranışları bitmek bilmedi.benim ailem şehir dışında onlara yakın oturuyoruz.boyle olacağını bilsem bırak yakın oturmayı evlenmezdim bile.sinirlerimi zıplatan,asla olmayacak,yapılmaması gereken bir sürü davranışı oldu.küs değiliz ama aylarca evime davet etmiyorum artık bi bebeğim var onu görsünler diye ara sıra gidiyorum 2 haftada 1 filan.kac seferdir de cebimden para kayboldu bi kaynım eşimin de deyimiyle karaktersiz eşim kendi dedi benim ne kadar paralarim gitti evde bulursa affetmez dedi.evlilik yüzüğüm onların evinde kayboldu eşim de ben de biliyoruz ama çok aşırı yumuşak yüzlü fazla iyi niyetli eşim.nisanliyken bana küpe aldı düğün zamanı takacakti o da yok oldu.kayinpederim ilk torunu diye kumbara yaptı 150 lira kadar biriktirdi ona bile tenezzül edip aldı.hic kimse bu duruma bi şey demiyor.evdeki tencerelere kadar satiyor baş edemiyorlar.kp köye giderken tansiyon aletini bana emanet ediyor daha önce satmış.oraya gitmekten soğuma sebebim hem kayinvalidemin saçmalıkları hem de defalarca paramın orda cebimden yok olması.esime bu konuyu açsam mı onu da bilmiyorum.gitmiyorum mümkün mertebe.her gün çağırıyolardi ilk zamanlar ben mesafe koymaya çalıştım anlamadılar en sonunda çocuğu alıp gitcem dedim biraz çekinir oldular ama eşimi her gün çağırıyorlar.esim de geri ceviremiyor çocuğumuz büyüyünce biz de gelmesini isteriz diyor.her gün defalarca arar kaynanam onu gel çay içelim diye dün de aradı gitmedi bugun banyo yapıp gitti ikimiz de düşünemedik soğuk diye gelince ateşi çıktı şimdi acile gitti ya virüs bulaşırsa oralarda şimdi kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum ne var şu günlerde evden zorla cikarmasa defalarca arayıp gel gel deyip durmasa ölür sanki beni de çağırdı gidemem bu salgında dedim bebeği getir dedi yollamam dedim duydu o da şimdi ben ne diyim sinirim artık tavan yapti

kocanızın mi ateşi çıktı? keske acile gitmek yerine 184u arasaydiniz. aciller daha tehlikeli hele ki bagisiklik düşmüşken.

kayniniz belli ki hasta ve ya bir bagimliligi var. mesafenizi koruyun. kaynananiza da bir tık hak veriyorum. zaten sorunlu bir oglu var o da sorunsuz olan cocugunu ve torununu gormek istiyor. ama bir sorun oldugunda da siz zarar goruyorsunuz. haklisiniz. belki gprusmek yerine görüntülü konusabilirsiniz haftada bir kez. hem cocugu gorurler hem siz gitmezsiniz

Eşinle hayat zor.
Doğru zor çok pasif çok sessiz herkesin karşısında.yine de onu çok seviyorum keşke ailesi bu kadar yakın oturmasa bu kadar hayatımızın içinde olmasa.ben gelip neye uğradığımı şaşırdığım ve annesinin rahat davranmasına izin verdiğim zamanlar nasıl çığırından çıkmıştı hareketleri.her gün çağırıyor paldır küldür aklına her geleni söylüyor, sürekli bir şeyler istiyor,sinirimi bozacak bir sürü şeyler yapıyordu kısaca.her gün defalarca arardı.artik istediği kadar arasın hiç açmıyorum.gorusunce de ben sevmiyorum öyle her gün konuşmayı dedim daha sormuyor bile niye açmıyosun diye.esime de gitme diyemiyorum ki..

Doğru zor çok pasif çok sessiz herkesin karşısında.yine de onu çok seviyorum keşke ailesi bu kadar yakın oturmasa bu kadar hayatımızın içinde olmasa.ben gelip neye uğradığımı şaşırdığım ve annesinin rahat davranmasına izin verdiğim zamanlar nasıl çığırından çıkmıştı hareketleri.her gün çağırıyor paldır küldür aklına her geleni söylüyor, sürekli bir şeyler istiyor,sinirimi bozacak bir sürü şeyler yapıyordu kısaca.her gün defalarca arardı.artik istediği kadar arasın hiç açmıyorum.gorusunce de ben sevmiyorum öyle her gün konuşmayı dedim daha sormuyor bile niye açmıyosun diye.esime de gitme diyemiyorum ki..
Kocan ailesini cok seviyor. sen kocanı.
Aılesı gene kocanı.
Farkında misin suistimal edilen bir kisi var?

Su gunlerde gitme diyeceksiniz ama, bebeginiz var hamilesiniz. Esiniz cok enteresan, hatta umursamaz. Onceligi kendi cocuklari olmali.

esime de gitme diyemiyorum ki..

Aslında tam da bu zamanda eşinize gitme demelisiniz. Tansiyon aleti çalınır diye köye giderken size emanet ettiklerine göre kronik hastalıkları var. Mümkün mertebe evde izole olmalılar. Eşiniz virüsü taşıyor olabilir. Kendi anne babasını hasta etme riski var.
Eşiniz ateşi çıktı diye neden hemen hastaneye gitti, bu dönemde hem de

Sizin küresel salgından haberiniz var mı kuzum?:işsiz:

Okurken size kızdım daha çok. Kv 'e giderken maddi bişeyler almayın yanınıza. Belli ki kaynının durumunun farkında herkes ama yapıcak bişey yok. Siz kendinizi koruyun. Ayrıca Kv niz her çağırdığında gitmek durumunda değilsiniz. Biraz kendinize güvenin ve tavrınızı net koyun. Eşiniz de önce çocuğunu düşünsün yani. Kocaman adam. Anneye hayır denmez sürekli ama yeri geldiğinde de söz söyleyebilsin. Kendinizi yıpratma dan kimseyi kırmadan önlem alın. Geçmiş olsun bu arada inşallh ciddi Bişeyi yoktur bebeğinizin

Bu hırsızlık durumunu eşinize de kayınvalideye de söyleyin, her geldiğim de bir şeylerim kayboluyor yabancı biri gelmiş miydi eve filan deyin laf arasında kayınvalideye.. En azından belki kendinizi geri çekmenizi de anlarlar.

Hayır eşinize niye söylemiyorsunuz ki, kafanızı bu kadar meşgul eden sizi sıkan bir konu varken siz eşinizle ne konuşuyorsunuz.
Ben açayım bak lafı, "Benim canımı sıkan bir konu var, sana anlatıcam bana bi akıl ver deyip....." Her şeyi döküleceksin.

Bu hırsızlık durumunu eşinize de kayınvalideye de söyleyin, her geldiğim de bir şeylerim kayboluyor yabancı biri gelmiş miydi eve filan deyin laf arasında kayınvalideye.. En azından belki kendinizi geri çekmenizi de anlarlar.

Hayır eşinize niye söylemiyorsunuz ki, kafanızı bu kadar meşgul eden sizi sıkan bir konu varken siz eşinizle ne konuşuyorsunuz.
Ben açayım bak lafı, "Benim canımı sıkan bir konu var, sana anlatıcam bana bi akıl ver deyip....." Her şeyi döküleceksin.
Eşime söyledim.benim ne paralarim gitti senle evlenmeden dedi bulunca aliyodu dedi.evdekilr de farkında bi şey diyemiyolar.calismayi sevmiyor bazen de evden çıkıp işe gidiyorum diye parklarda orda burda akşama kadar zaman geçirip akşam eve gelirmiş işten geldim diye.esim para götürme dedi son gidişimizde markete diye çıktık sonradan oraya gittik o yüzden yanımda para vardı bi anlık boşluk yakalayp almış ben odada yokken😔

Okurken size kızdım daha çok. Kv 'e giderken maddi bişeyler almayın yanınıza. Belli ki kaynının durumunun farkında herkes ama yapıcak bişey yok. Siz kendinizi koruyun. Ayrıca Kv niz her çağırdığında gitmek durumunda değilsiniz. Biraz kendinize güvenin ve tavrınızı net koyun. Eşiniz de önce çocuğunu düşünsün yani. Kocaman adam. Anneye hayır denmez sürekli ama yeri geldiğinde de söz söyleyebilsin. Kendinizi yıpratma dan kimseyi kırmadan önlem alın. Geçmiş olsun bu arada inşallh ciddi Bişeyi yoktur bebeğinizin
Teşekkür ederim.dalginligima geldi ama fark edince de bi şey diyemedim çünkü haklı oldugm durumlarda bile beni sucladiklari çok oldu önceden o yüzden bi şey diyemedim sadece eşime söyledim.kv her çağırdığında gitseydim her gün orda olurdum önceden ilk zamanlar gittim sabah gitsem akşam gene arayıp çağırıyordu baktım sonu yok gitgide azalttım şimdi torununu görsün diye 2 haftada bir filan gidiyorum bebeğim olmasaydı hiç gitmezdim bile kışın soğukta hiç çocuğu çıkarmadım gitmedim

kocanızın mi ateşi çıktı? keske acile gitmek yerine 184u arasaydiniz. aciller daha tehlikeli hele ki bagisiklik düşmüşken.

kayniniz belli ki hasta ve ya bir bagimliligi var. mesafenizi koruyun. kaynananiza da bir tık hak veriyorum. zaten sorunlu bir oglu var o da sorunsuz olan cocugunu ve torununu gormek istiyor. ama bir sorun oldugunda da siz zarar goruyorsunuz. haklisiniz. belki gprusmek yerine görüntülü konusabilirsiniz haftada bir kez. hem cocugu gorurler hem siz gitmezsiniz
Hasta değil de karaktersiz.cok yalan söyler hiç bir konuda güvenmiyorum.bakislarini bile sevmiyorum mümkün olduğunca aynı odada durmuyorum nerdeyse hiç konuşmuyorum zorunluluk dışında.tespitiniz çok doğru çocuğunu torununu görmek istiyor ama bana çok eziyet veren davranışları konuşmaları oluyor görüştükçe.

Ohooo seninnparani calmislar benim butun esyalarimi kullaniyo tenceresinden tutda.yorgan avizeye kadar
Ses çıkarmazsanız daha çok kullanırlar.uzuldum sizin için ben de ses cikarmadigim zamanlar nasıl sırtıma biniyolardi sessizlk başa bela

Eşin de gitmesin yani basina silah mı dayiyorlar?
Ayrıca şu zamanda ateşim var diye acile gitmek de saçmalık.
Corona dan şüphelendik korktuk.basit bi ateşlenme diye emin olsak gitmezdi.gitti acil boşmuş 5 kişi varmış bir şeyi yokmuş çok şükür sadece soğuk algınlığı

Back
X