- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bende kafası öyle rahat biri değilim aslında. Özellikle oğlum hasta olduğunda yapılan yorumlar beni benden alıyorMisal " x (eşim) hiç hasta olmazdı küçükken, annesi kurban olsun ben nasıl bakardım ona" Şair burada çocuğu hasta ettin demek istiyor ama bunun beni yenmesine izin vermiyorum. Bildiğinden değil işte, öyle konuşuyor diyorum. Hatta bazen şakayla karışık laf bile sokuyorum artık, komik oluyo
Bir de bence eş kişisinin tutumu da çok önemli. Benim eşim ben demeden çoğu şeyi söyler. Oyüzden takmıyorum belkide, içimde kalmıyor.
merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
Bak bak bak bak laflara bak. Bu varya kibirden ote birsey degil. Boyle insanlardan cok nefret ediyorum cocugum hastalanmadi hic. Eeee?? Hastalikta Allah tan degil sanki.
Benim esim ben konusmadan hic konusmazdi.
Birgun cazgirligim oyle bir tuttu ki,bak dedim lokantaya gideriz garsonla kavga ederim,magazaya gideriz tezgahtarla trafikte biri bisey yapsin arabadan iner kavga ederim bak sen beni tanımıyorsun karsimdaki 50 60 yasinda olsun farketmez dedim
Zannettim ki kaale almadi
Almış,bir gun annesine gittik bitane komşusu var bos bos konusuyor
Esim gozlerimdeki atesi görmüş olsa gerek hemen ben konusmadan atladi
Yok x teyze onun tiroidi var doktor ona kilo alma dedi almasin kilo falan baktim beni savunmaya gecti
Millet benim zayifligima takmış bu arada
Ama senin esin iyiymiş iste bazen adamlar var bazen adamcik lar
Bizim sansimiza.adamcik düşmüş sanırım...
Valla taktik icin değil canım boyle vukuatlarim var malesefHahaha çok iyi taktikler. Ya öyle demeyin.. eşiniz de kırmaktan korkuyordur ailesini.
Kayınvalidemden hiç nefret etmedim. Hep büyük resime bakmaya çalıştım. Çocuk yaşta evlenen bir kadın, 4 çocuk, sinirli bir eş. O da kendince büyüklük yapmaya çalışıyor. Bu yüzden bence olgunluğa erişmeden evlenmemeli insanlar.
Keşke biraz bunları aşmış olabilseydik millet olarak. Böyle gelmiş böyle gidecek sanırım.
En iyisi atmak , dr çıkın diyecek , bebeğin anne babasından başkasını uzak tutacak
Ben kadın doğumcu olsam kesinlikle otoriterimi koyardım
Hatta Doğum yapan kadına gizlice sorardım yanına kimler girebilsin diye
Eşi ve bi kişi haricinde hastaneye Doğumda kimseyi almazdım, bebek görmeye vs eve çıkınca gidilsin ,
Bir kadının en mahrem olayı bence Doğum , zaten hastanede en fazla iki gece kalınıyor , ama genelde 1 gece , millet eve çıkınca görsün bebeği , hastaneye doluşup o en acılı en karışık en sakin olunması gereken anlarda ortalıkta her ağızdan birşey çıkması bana çok kaotik geliyor
Evlenirken bile bile altli ustlu oturmayi neden kabul ettiniz ozaman .ayrı oturmak istiyorum deseydiniz evlenmeden once.merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor
kardeşimde açıklamalı şekilde insan batması vakasını gördüm yaşadım.Neden oyle hissettiniz? Yengeç burcu kinci oluyor dimi
kardeşimde açıklamalı şekilde insan batması vakasını gördüm yaşadım.
Valla taktik icin değil canım boyle vukuatlarim var malesefbabamda oyle diyor arada kalıyor kıramıyor diyo. Babamda herseyi bilir zaten. Dogru ama..
Kayinvalidenize üzüldüm ama ondan ziyade senin olgunlugun cok hosuma gitti baskasi olsa nefret ederdi
Burdaki konulari görüyoruz işte malum...
Eskiler böyleler
Benim annemde asabi oda kaynanayla oturmus senelerce cocugu olmamis vs
Bide benim cevremde gördüğüm bisey var kayinbabalar kaynanalardan daha fena sanki :)
Götürmeyin.Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor
insan alerjisi var tam olarak ne istediğini bilmiyor.psikolojik rahatsizligi karakteri ile bütünleşmiş.hiç ona bulasmamama. Rağmen benden nefret ediyor.insanlari sevmiyor mu
Ay istemiyor işte kadın, var mı ötesi ???!!!Ben kayinvalidenizde hicbir problem görmedim aksine sorun sizdeymis gibi.. kadının doktora gelmesinde ne gibi sakınca var sebep çok ve boş konuşuyormuş olabilir o yaştaki insanların cogunda patavatsızlık veya adına ne denirse olur niyete bakmak lazım kötü niyetli mi sanmam.. kahvaltıya yemeğe çağırması neden sorun mesela hamilesiniz ve size yardımcı olmaya çalışıyor eğer bunu da yapmasaydı bu sefer hamileyim beni birkez olsun kahvaltıya çağırmadı olurdu.. onun eşinin annesi olması nedeniyle 1-0 yenik karşında çok kurmuşsun kendini ona karşı çünkü o kayınvalide ötesi yok.. bunu annen için düşünmezdin mesela yemeğini kahvaltımı hazırlayıp beni çağırıyor diye göğsünü gere gere anlatırdin.. ayrıca onun eşi var ve hamile diyerek esinizin annesiyle ilişkisini yok sayamazsiniz anne olunca sende anlarsın anne olmanın ne demek olduğunu ayrıca mesajınızda abi diyerek cümle kurmuşsunuz ya benim hiç hoşlanmadığım üslup bir kadına yakıştıramam bunu da dip not olarak belirtmek isterim
Benim annem de aynı şekilde :) Hayatımda tanıdığım en sinirli insan olabilir.
Ben hep kayınpederlerin daha iyi olduğunu duydum ama hiç inanmıyorum. 40 yaşına kadar eşlerine yapmadığını bırakmıyorlar, sonra neymiş gelinini savunuyormuşKayınvalideleri kaynana yapan asıl kayınpederlerin geçmişi ve ilgisizliği bence. İlgi yok sevgi yok, kadın oğlundan bekliyor bu sefer, o da gidiyor biriyle evleniyor. Gel de sev gelini
Aman ya.. çok karışık bu işler. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Canım kardeşim seni çok iyi anlıyor insanın kanı isinmayinca isnmiyor bu sizn elinizde değil ama takmamaya çalış sen taktikca kendini yiyip bitirecen eşinle tartışmanın olacak ve mutluluğunuz ertelenecek yapacağınız bisey yok çünkümerhaba kızlar.
Aboooooooo şaka gibi yengec burcu boyle iste insan sevmez kendine gore doğruları var kimse degistiremiyor malesef ne istediğini bilmez kinci pasif agresif denilebilcek yapida. Kararsız. Evet aslında kotu niyetli degil fazla duygusal ve fazla icinde firtinalari var kopuyor o yuzden kendi omrunden gidiyor ne yaparsa kendine yapiyorinsan alerjisi var tam olarak ne istediğini bilmiyor.psikolojik rahatsizligi karakteri ile bütünleşmiş.hiç ona bulasmamama. Rağmen benden nefret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?