Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Bak bak bak bak laflara bak. Bu varya kibirden ote birsey degil. Boyle insanlardan cok nefret ediyorum cocugum hastalanmadi hic. Eeee?? Hastalikta Allah tan degil sanki.
Benim esim ben konusmadan hic konusmazdi.
Birgun cazgirligim oyle bir tuttu ki,bak dedim lokantaya gideriz garsonla kavga ederim,magazaya gideriz tezgahtarla trafikte biri bisey yapsin arabadan iner kavga ederim bak sen beni tanımıyorsun karsimdaki 50 60 yasinda olsun farketmez dedim
Zannettim ki kaale almadi
Almış,bir gun annesine gittik bitane komşusu var bos bos konusuyor
Esim gozlerimdeki atesi görmüş olsa gerek hemen ben konusmadan atladi
Yok x teyze onun tiroidi var doktor ona kilo alma dedi almasin kilo falan baktim beni savunmaya gecti
Millet benim zayifligima takmış bu arada
Ama senin esin iyiymiş iste bazen adamlar var bazen adamcik lar
Bizim sansimiza.adamcik düşmüş sanırım...

Seni çok iyi anlıyorum.Bende maalesef altlı üstlü oturuyorum.Herseye karışmalar,her yere bende gelicem demeler,ben yokken izinsiz eve girip karıştırmalar,yatak odama dalmalar,yeni evliyken bi yere gitsek benden izin almadınız giderken diyodu.Evliligimin ilk aylarında çözdüm kadını.Biraksan nefes aldırmayacak.Neler yasadim cok uzun surer anlatmak.Mesafe koydum.Bi yere giderken hiç peşime takmadım.Doktor kontrolüne 1 defa bile götürmedim ne gerek var.Bizimkide aşırı patavatsizdir.Pazarlari hiç rahat bırakmıyordu açıkça konuştuk.Ne hissediyorsam saygısızlık etmeden söyledim söylüyorum.Büyüklerin yanında rahat edemiyorum de.Doktor çıkışı başka bi yere gideceğiz de.Esinin tutumu çok önemli.Benim eşim annesini tanıdığı için Bu durumda beni destekledi.Hep ikimiz nasıl istiyorsak öyle davrandık.

Hahaha çok iyi taktikler. Ya öyle demeyin.. eşiniz de kırmaktan korkuyordur ailesini.
Kayınvalidemden hiç nefret etmedim. Hep büyük resime bakmaya çalıştım. Çocuk yaşta evlenen bir kadın, 4 çocuk, sinirli bir eş. O da kendince büyüklük yapmaya çalışıyor. Bu yüzden bence olgunluğa erişmeden evlenmemeli insanlar.
Keşke biraz bunları aşmış olabilseydik millet olarak. Böyle gelmiş böyle gidecek sanırım.

Valla taktik icin değil canım boyle vukuatlarim var malesef babamda oyle diyor arada kalıyor kıramıyor diyo. Babamda herseyi bilir zaten. Dogru ama..
Kayinvalidenize üzüldüm ama ondan ziyade senin olgunlugun cok hosuma gitti baskasi olsa nefret ederdi
Burdaki konulari görüyoruz işte malum...
Eskiler böyleler
Benim annemde asabi oda kaynanayla oturmus senelerce cocugu olmamis vs
Bide benim cevremde gördüğüm bisey var kayinbabalar kaynanalardan daha fena sanki :)

Zaten aslında dogumhaneye tek eş ve bir tane baska kişiyi bırakıyorlar burda dogum için. Ama gel insanlara laf anlat. Zorla ameliyathaneye girmek isteyen kvden ve kpden başla. Gelinin başına dikilip "sen bu doğumu beceremiceksin galiba" diyen kvden, ziyaret saatini hice sayan "misafirler", sabahtan aksama hasta odadan cikmayan misafirler. Bunu yaparken odadaki diğer yeni dogum yapmış kadina hiç hassasiyet göstermemeler. Daha neler neler. Ablam bu konuda roman yazabilir. Türk olduğu için ona bulamaya pek cesaret edemiyorlar ama diğerleri az hakaret de dinlemiyor yani

Evlenirken bile bile altli ustlu oturmayi neden kabul ettiniz ozaman .ayrı oturmak istiyorum deseydiniz evlenmeden once.

Bebek doğunca torununu hep görmek isteyecek hiç ayrılmayacak. Şimdiden psikolojinizi hazırlayın bence.

Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor
dam üstünde saksağan,ben sizi anladım.Öyle boş konuşanlara ben de rastgeldim,ayy amaan
1 ana 2 kızı,biri arkadaşı almanyaya gidince adresi nasıl bulmuş onu anlatıyor,diğeri en iyi turşu sosunu,anaları da komşunun gelinini

Seninle aynı şeyleri hissediyorum, somut bir şey yok ama sinir oluyorum sanırım doz aşımı oldu bende eşimin ailesi. Kv ve kp çok önemsemiyorum ama boşanmış görümcem ve çocukları çok rahatsız ediyor, eşimi resmen babaları gibi görüyorlar, her şeyi eşimden istiyorlar, yıldım. Çalışıyorum, kv haftasonları misafir ayarlamaya çalışıyor bana, e bizim de başka planımız varsa kabul edemem deyince de bozuluyor ses tonu. Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten.

Benim annem de aynı şekilde :) Hayatımda tanıdığım en sinirli insan olabilir.
Ben hep kayınpederlerin daha iyi olduğunu duydum ama hiç inanmıyorum. 40 yaşına kadar eşlerine yapmadığını bırakmıyorlar, sonra neymiş gelinini savunuyormuş Kayınvalideleri kaynana yapan asıl kayınpederlerin geçmişi ve ilgisizliği bence. İlgi yok sevgi yok, kadın oğlundan bekliyor bu sefer, o da gidiyor biriyle evleniyor. Gel de sev gelini
Aman ya.. çok karışık bu işler. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Ay istemiyor işte kadın, var mı ötesi ???!!!

Yemin edeeim tespit gibi tespit
Bu kadar dogru olur ancak..
Hic bu yönden düşünmemiştim ben ama kesinlikle dogru

Belki bir ömür o evden çıkamayacaksınız hep geçmişe takılı mı yaşayacaksın o hayatına bakıcak sen onu takıp kafaya hayatı zehir edicen olmadı ona sinirlenip kocana sarıcan bende senin gibiydim ama su an küsüz ölmüş varsayıyorum düşünmemeye çalış..
Eski jenerasyon biraz anlayışsız..

Canım kardeşim seni çok iyi anlıyor insanın kanı isinmayinca isnmiyor bu sizn elinizde değil ama takmamaya çalış sen taktikca kendini yiyip bitirecen eşinle tartışmanın olacak ve mutluluğunuz ertelenecek yapacağınız bisey yok çünkü

insan alerjisi var tam olarak ne istediğini bilmiyor.psikolojik rahatsizligi karakteri ile bütünleşmiş.hiç ona bulasmamama. Rağmen benden nefret ediyor.
Aboooooooo şaka gibi yengec burcu boyle iste insan sevmez kendine gore doğruları var kimse degistiremiyor malesef ne istediğini bilmez kinci pasif agresif denilebilcek yapida. Kararsız. Evet aslında kotu niyetli degil fazla duygusal ve fazla icinde firtinalari var kopuyor o yuzden kendi omrunden gidiyor ne yaparsa kendine yapiyor

evet bende altlı üstlü oturan biri olarak seni iyi anlıyorum. çünkü benim sorunlarım çok daha fazlası. çözümü ise ya taşınacaksın yada katlanacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…