Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Bu biraz denge kurma meselesi esiniz kuracak bu dengeyi sizde biraz alismalisiniz ama. Siz kv iliskinizi bir sekilde rayina oturtmalisiniz. Kv tatli dille ne istediginizi anlatin.

Canisi benim kv ile ve küçük şeytan kaynimla aramda 700 km var aynı belirtiler bende de var
Aynen takintidan başka birşey değil yapma bunu kendine kp de vardı onu da çok takardım anlatmayayım konun dağılsın istemem adam öldü 3 yıl oldu hala takintim var
İyilikleri görmeye çalış yoksa kendini yer bitirirsin olan sana ve yuvana olur Allah korusun
Kendine bi meşgale uğraş bul geçecek emin ol

Adi üstünde kendi annesi dibinden ayrilmak istemez. Oglu gitsin dizinin dibinde otursun.

Kontrole onunla gitmek zorunda diilsiniz tabiki o da biraz saygi duysun
Ayrica kahvalti konusunda da son derece haklisiniz
Herkesin annesi babasi var evet tabiki merak ederler yedi mi icti mi ok ama her hafta her hafta da aranmazki. Koskaca evlenmis barklanmis insanlar ac kalcak halleri yok. elbette yiyecekler ne var yani arayip insanlari rahatsiz ediyorsun ki

Kontrollere siz istemediğiniz halde israr etmesi emrivaki yapmasi hoş değil bu konuda haklisiniz bende hamileligimde kv bende gelicem dedi bi kereligine mahsus geldi dediğiniz gibi kasvetli ve evhamli sorulariyla beni darladi doktorum bile dile gelmisti sonra münasip bi dille bi daha olmayacagini söyledim. Kahvalti konusundada haklisiniz kocaman insanlarsiniz cocuk gibi rahatsiz edilmemek istemeniz cok normal fazla takinti yapmayin cogu kv böyle he ge deyip geçin

dur daha ne çabuk takıntı hale geldin bi bebegi doğur da hergün çıkıp gelecekler. özledim torunu.. görümcen de hergün inip sevmeye gelecektir.. bak bunu bende yaşiyorum...
ben hamileyken rutin kontrollerimi takıntı yapmadim yanımda olduğuna şükrediyordum:)

kendi annesi olsa batmaz tabi dibinden ayrılmaz çünkü o kadın onu dünyaya getiren emek veren büyüten bugunlere getiren kadın. ya diğerleri oğullarını evlendiriyorlar oğullarını büyütürken çektikleri eziyetin karşılığını gelinden bekliyorlar.

kadının annesi büyütürken verdiği emek, erkeğin annesi büyütürken çektiği eziyet mi? bu nasıl bir bakış açısı pardon da. evlat her daim evlattır. benim de kv de hazzetmediğim noktalar var ama hakkaniyet açısından anneme nasıl davranırsam ona da aynı şekilde davranmaya özen gösteriyorum. konu sahibi de zırt pırt anasının gelmesine rahatsız olmazsa aynı şekilde kv sinin gelmesine rahatsız olmayacak. o da kocasının annesi yahu. koca diye sevip evlendiği koynuna girdiği çocuk yaptığı adamın annesi. biraz hakkaniyet gerçekten.

Benim kp kv ile çok ilgileniyor, yemeklerini kendi yapar, habire gezmeye tura gidelim der kadın evden çıkmak istemez, kp nin ailesine söver sayar kv...Ama gene aynı yani bilmiyorum içlerini tabiki ama demek ki kocasını sevmiyor

Ben annemi de istemiyorum dibimde mesela, çünkü çok konuşuyor, herşeye karışıyor, her hareketimden mana buluyor. Habire kocama laf gönderiyor, oğlum büyük ev alın, burası güneş almıyor şu bu.. (Eşimin ailesinin evinde oturuyoruz kira vermediğimiz için ses çıkarmıyorum, ev eski ortalama düzeyde bir ev)

Annem nerde ne konuşacağını bilen biri olsaydı, beni zor durumda bırakmasaydı tabi ki yanımda olması bu kadar rahatsız etmezdi.

Herkes konu sahibine yuklenmis ama anlayabiliyorum ben konu sahibini.
Ornegin benim halamda cok dengesiz, gelininin bazen dediklerini duymazdan geldigine sahit oldum. Dedim nasil saygisiz.
Ama sonra ben bi kac gun gecirdim halamla. Konu sahibi doktordayken konu hamilelikken " 15 gundur bizde yiyorlar" mevzusu oyle tanidik geldi ki.
Halamdan bahsediyim az; yaz tatiline turkiyeye gittik ve kucuk halam yarin hastaneye ugrayacagini ve bizede ugrayacagini soyledi. Dugun olmasina ragmen ben butun gun evde bekledim kimse gelmedi.
Ertesi gun oldu o garip halam geldi " kucuk halaniz gelmis evinize kimse kapiyi acmamis?? Siz evde degilmiydiniz? Aramis aramis kac kere sizi, hatta seslenmis size binanin altindan duyun diye ama kimseniz acmamiz kapiyi".
Dedim nasil yani?? Cokk ayip etmisim ama halbuki emindimde zil calmadi telefon calmadi. Ilerki gunler kucuk halama sorunca gelmissin bize tuhh nasil oldu yaa acaba yanlis binadami durdun? Diye.
Kucuk halam demesin mi: yooo ben gelmedim hic..
Pesini birakmadim diger halama actim konuyu : hala sen kucuk halam gelmis mi demistin? Zile basmis felan??. Evet oyle dedim dedi. Lafi yapistirdim " kucuk halamla konustum hic gelmemis bile sehre koyden, isleri cikmis??".
Ama biter mi bitmez. Diyorki " yok yok ben konstum kucuk halanla, o bana telefonda dedi geldim dedi kapiya dedi bagirdim bagirdim acmadilar dedi".
??????
Hala hic gelmemis sehre diyorum, yok yok sen yanlis biliyon geldim dedim gittim dedi kimse acmadi dedi he he biliyom biliyoum oyle dedi geldim dedi gittim dedi.
Sonuc: gelinine oyle bi hak verdim ki...
Artik halami gorunce U donusu yapiyorum, zaten lafi anlamiyor bide anlamis gibi kendine uyarlayip anlatiyor.

Demem oki konu sahibine hak verdim. Yuklenmeniz yersiz.

Zamanında çok yapmıştır emin ol şimdi öyle görünüyor ama eminim bir mazisi vardır.

eziyet veya emek herneysede emek de verse eziyette çekse erkek anneleri artık biraz da ben rahat edeyim diye beklentileri gelinden yana oluyor sen oğluna emek verdin geline değil o nedenle oğlundan bekle gelininden değil.

Aynen yaşayan biliyor... Benim kv ye de baksanız dışardan kendini iyilik timsali addediyor, ama habire laf sokma peşinde bana. Ne zaman eşimle bir yere gitsek ufak bir tatil olur bir şey olur arkasından küser, mutsuz etmeye çalışır. Eşime beni kötüler, eşim en ufak bir şey söyleme anneme sakın diyor, asla koz verme diyor.

Oğlunun ağzından bir kelime kapsa ohoooo hemen boşatmaya çalışıyor bizi. Böyle insanlar tabiki batıyor.

bende hamileyimde ne gerek var doktorda. annemle gittim bi kere eşim söyledi die ama annem odaya bile girmedi zaten içeri almıolar devlette. boşa gelmiş oldu. o yüzden kimseyle gitmiorm alsalar bile istemem açıkcası.. işte anneler öyle izin alınca falan hemen bişi bulurlar gezmeye. şimdi pazar pazartesi eşimle evdeyiz pazar nişan var.pazartesi günü lütfen söylemeyelim ben bişi çıkıcak yine diorum o derece artık bıktırdı. ben tepki vere vere biraz düzeldi ama sürekli beraber olmak istiyor. ben hayatımda hiç bu kadar oğluna adapte yaşayan birini görmemştm. dün dedem geldi işte annemlere gittik onlarda gelelim dediler geldiler dedem kv me yaşlanmışssın dedi. bende oğlunu elinden aldıkya o yüzden yaşlandı üzüntüden çöktü dedim yok canım ne alaka herkes evlencek dedi hemen kv.. evlendiğini farkında ama oğlusu olmadann bişi yapabilmeyi hala farkında değilll işine gelmiyor çünküüü oğlum oğlum oğlum ölcekk yani bıktık artık ... bende ona kalsa bnde evden ayrıldım dedm ortağız yani dedim. kapattım. canım benm evim ayrı bana biraz uzak ama bi telefon yetiyor bir surat bi laf yetiyor inankı uzakta aynı yakında aynıı hepsi aynıı çözdüm artık. benmde oğlum olcak yapmam bunları yapmamalıyım die düşünüyrm. dışardan melek ama içerden maşallah benm dediğim olcak yapısındaa. baraşamadıysa eğer suratını çekemezsinn bakılmaz bile. sınır koy olabildiğince

Benimki de herkes sevdiğiyle evlensin ben karışmam derdi, ama ne zaman eşimle sıkıntı yaşadık hemen aileme "ben zaten baştan beri istemiyordum greengirll ü " demiş. İşine geldiği gibi konuşma ustaları. limonludondurmam

Şu bir oturmayı kabul edip ondan sonra burada ağlak ağlak konu açanlar bitin artık ya .
Altlı üstlü oturma , bir durma hakkında sayfa sayfa cevaplar yazılıyor hala aynı halti yiyorsunuz, basiniza gelecekleri bile isteye kabul ediyosunuz .
Doktor kontrolüne gelmek isteyen, ısrar eden kendi anneniz olsa bu denli batarmiydi??
Eviniz başka yerde olsaydı haberi bile olmazdı, sabah cagiramazdi en azından her sabah cagiramazdi . Simdi ne yapayım , siz olsanız napardiniz demek hicbir çözüm sunmaz size , burada verilen akıllar ters tepe bilir eşiniz bu durumu fark edebilir, kv farkında olabilir . Orada oturduğunuz sürece çekeceksiniz, daha fazla takıntı haline getirmeden nasıl idare ederim diye düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…