- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Canisi benim kv ile ve küçük şeytan kaynimla aramda 700 km var aynı belirtiler bende de varmerhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
Adi üstünde kendi annesi dibinden ayrilmak istemez. Oglu gitsin dizinin dibinde otursun.ben de altlı üstlü aynı apartmanda oturuyorum ve bunlar batmıyor. bu sizin bakış açınıza göre değişir. ben şu anlattıklarından kadına gıcık kapılacak bir sebep göremiyorum. kendi anneniz olsa üstünüzde oturan batar mıydı böyle acaba? yoksa dibinden ayrılmaz mıydınız??
kendi annesi olsa batmaz tabi dibinden ayrılmaz çünkü o kadın onu dünyaya getiren emek veren büyüten bugunlere getiren kadın. ya diğerleri oğullarını evlendiriyorlar oğullarını büyütürken çektikleri eziyetin karşılığını gelinden bekliyorlar.ben de altlı üstlü aynı apartmanda oturuyorum ve bunlar batmıyor. bu sizin bakış açınıza göre değişir. ben şu anlattıklarından kadına gıcık kapılacak bir sebep göremiyorum. kendi anneniz olsa üstünüzde oturan batar mıydı böyle acaba? yoksa dibinden ayrılmaz mıydınız??
kendi annesi olsa batmaz tabi dibinden ayrılmaz çünkü o kadın onu dünyaya getiren emek veren büyüten bugunlere getiren kadın. ya diğerleri oğullarını evlendiriyorlar oğullarını büyütürken çektikleri eziyetin karşılığını gelinden bekliyorlar.
Benim annem de aynı şekilde :) Hayatımda tanıdığım en sinirli insan olabilir.
Ben hep kayınpederlerin daha iyi olduğunu duydum ama hiç inanmıyorum. 40 yaşına kadar eşlerine yapmadığını bırakmıyorlar, sonra neymiş gelinini savunuyormuşKayınvalideleri kaynana yapan asıl kayınpederlerin geçmişi ve ilgisizliği bence. İlgi yok sevgi yok, kadın oğlundan bekliyor bu sefer, o da gidiyor biriyle evleniyor. Gel de sev gelini
Aman ya.. çok karışık bu işler. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
kendi annesi olsa batmaz tabi dibinden ayrılmaz çünkü o kadın onu dünyaya getiren emek veren büyüten bugunlere getiren kadın. ya diğerleri oğullarını evlendiriyorlar oğullarını büyütürken çektikleri eziyetin karşılığını gelinden bekliyorlar.
Benim kp kv ile çok ilgileniyor, yemeklerini kendi yapar, habire gezmeye tura gidelim der kadın evden çıkmak istemez, kp nin ailesine söver sayar kv...Ama gene aynı yani bilmiyorum içlerini tabiki ama demek ki kocasını sevmiyor
eziyet veya emek herneysede emek de verse eziyette çekse erkek anneleri artık biraz da ben rahat edeyim diye beklentileri gelinden yana oluyor sen oğluna emek verdin geline değil o nedenle oğlundan bekle gelininden değil.kadının annesi büyütürken verdiği emek, erkeğin annesi büyütürken çektiği eziyet mi? bu nasıl bir bakış açısı pardon da. evlat her daim evlattır. benim de kv de hazzetmediğim noktalar var ama hakkaniyet açısından anneme nasıl davranırsam ona da aynı şekilde davranmaya özen gösteriyorum. konu sahibi de zırt pırt anasının gelmesine rahatsız olmazsa aynı şekilde kv sinin gelmesine rahatsız olmayacak. o da kocasının annesi yahu. koca diye sevip evlendiği koynuna girdiği çocuk yaptığı adamın annesi. biraz hakkaniyet gerçekten.
Zamanında çok yapmıştır emin olşimdi öyle görünüyor ama eminim bir mazisi vardır.
Herkes konu sahibine yuklenmis ama anlayabiliyorum ben konu sahibini.
Ornegin benim halamda cok dengesiz, gelininin bazen dediklerini duymazdan geldigine sahit oldum. Dedim nasil saygisiz.
Ama sonra ben bi kac gun gecirdim halamla. Konu sahibi doktordayken konu hamilelikken " 15 gundur bizde yiyorlar" mevzusu oyle tanidik geldi ki.
Halamdan bahsediyim az; yaz tatiline turkiyeye gittik ve kucuk halam yarin hastaneye ugrayacagini ve bizede ugrayacagini soyledi. Dugun olmasina ragmen ben butun gun evde bekledim kimse gelmedi.
Ertesi gun oldu o garip halam geldi " kucuk halaniz gelmis evinize kimse kapiyi acmamis?? Siz evde degilmiydiniz? Aramis aramis kac kere sizi, hatta seslenmis size binanin altindan duyun diye ama kimseniz acmamiz kapiyi".
Dedim nasil yani?? Cokk ayip etmisim ama halbuki emindimde zil calmadi telefon calmadi. Ilerki gunler kucuk halama sorunca gelmissin bize tuhh nasil oldu yaa acaba yanlis binadami durdun? Diye.
Kucuk halam demesin mi: yooo ben gelmedim hic..
Pesini birakmadim diger halama actim konuyu : hala sen kucuk halam gelmis mi demistin? Zile basmis felan??. Evet oyle dedim dedi. Lafi yapistirdim " kucuk halamla konustum hic gelmemis bile sehre koyden, isleri cikmis??".
Ama biter mi bitmez. Diyorki " yok yok ben konstum kucuk halanla, o bana telefonda dedi geldim dedi kapiya dedi bagirdim bagirdim acmadilar dedi".
??????
Hala hic gelmemis sehre diyorum, yok yok sen yanlis biliyon geldim dedim gittim dedi kimse acmadi dedi he he biliyom biliyoum oyle dedi geldim dedi gittim dedi.
Sonuc: gelinine oyle bi hak verdim ki...
Artik halami gorunce U donusu yapiyorum, zaten lafi anlamiyor bide anlamis gibi kendine uyarlayip anlatiyor.
Demem oki konu sahibine hak verdim. Yuklenmeniz yersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?