- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
size bir soru sorabilirmiyim... ? ? ?
taşralı birinin oğluyla , taşrada yetişmiş biriyle nasıl evlendiniz ?
siz modern yerleşim yerlerinde yetişmiş biriyle evlenseniz böyle sorunlarınız olmazdı..ama orda yetişmiş biride böyle görüşlere sahip olduğunuz için sizinle evlenmezdi..
:)) Aynı anda aynı şeyleri yazmışız
bence çok acımasız bir tavır sizinki...
hem size bir zararları olmadığını, kötü olmanızı istemedilkerini söylüyorsunuz hem de seslerine bile tahammül edemiyorsunuz. ya bizler gibi türlü türlü hakaret içeren kırıcı söz ve davranışlara maruz kalsanız ne yapacaktınız.
şivelerini, kültürel seviyelerini evlenmeden biliyordunuz muhakkak. sadece evin oğlunu almıyorsunuz bunu unutmayın. eşinizin ailesi size bir saygısızlık yapmadığı sürece sizde gerekli saygıyı göstermek zorundasınız. asla sevmek gibi bir mecburiyetiniz yok.görüşme sıklığınıza da siz karar verirsiniz.ama eşinizi engelleyemezsiniz. ben böyle düşünüyorum.
:)) Aynı anda aynı şeyleri yazmışız
Aferin size, star alliance saldırgaçlar vereliniortak Yahu neden yargılar gibi yorum yazıyosunuz, yani şurada sizinki gibi iki ters laf da ben etsem al sana polemik kavga gürültü kıyamet. Hiç aklınıza taşralı ailenin şehirde yatılı sınavları kazanarak büyümüş okumuş çocuguyla evlenmiş olma ihtimalim gelmiyor mu ?
konuştukça batıyosun...isterse pariste yetişmiş olsun..anne ve babasını inkar edebilirmisin..hiçmi onlardan iz taşımıyor senin eşin..nasıl bir bakış açın var anlayamadım..ailesi köylü olsa kapından içeri sokmayacaksın demekki ? ?
senin şu davranışın ne iyi bir eş, ne iyi bir evlat , ne iyi bir gelin, nede iyi bir insan
hiç bir modele uymuyor....sen pekala taşralı bir aileyle çok iyi anlaşırsın..
ben böyle düşünüyorum..çünkü köylü dediğin taşralı dediğin o insanlar bile emin ol senden daha açık görüşlüdür..insan sınıflandırmamayı bilirler en azından..yani sen onların bile çok gerisinde bir zihniyete sahipsin...
saldırgaç mı
hadi kızlar iyisiniz şu hayatta yeni bir sıfatınız oldu da ben bir saldırı göremedim işin ilginç tarafı
konu sahibi gelip yeni yeni sıfatlar üretmek yerine ona cevap yazan bu kadar kişiye birşey deseydi daha iyi olurdu gibi
sağol ileri zihniyetli insan. Benim kendimde tespit edip de düzeltmek için yardım istediğim şeyleri bir çok insan zaten yaşıyor ve yapıyor ama farkında değiller. Benim kahabatim yaptığın şeyin ayıp olduğunun farkında olduğum için düzeltmek amacıyla tavsiye istemekti. Ama sen Nefret kusacak yer arıyormuşsun, benim sorunumu bulmuşsun. Yazdığın yorumla ve bana ettiğin hakaretlerle sorunumun çözümüne çok faydalı oldun.
Aferin size, star alliance saldırgaçlar vereliniortak Yahu neden yargılar gibi yorum yazıyosunuz, yani şurada sizinki gibi iki ters laf da ben etsem al sana polemik kavga gürültü kıyamet. Hiç aklınıza taşralı ailenin şehirde yatılı sınavları kazanarak büyümüş okumuş çocuguyla evlenmiş olma ihtimalim gelmiyor mu ?
Ben konuyu açarken başka bir çok sebebin de benim görüşmeme isteğime sebep olabilecegini yazmıştım ama konu nedense sadece bu taşra meselesine bağlandı.
Ben konuyu açarken başka bir çok sebebin de benim görüşmeme isteğime sebep olabilecegini yazmıştım ama konu nedense sadece bu taşra meselesine bağlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?