- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi mormenekse135
-
oha pesİnsanin ar damarı çatlamışsa bir yardımları olmadan da "bizim evimiz, bizim malımız" diye dolaşıyorlar. Bakınız eş musvedddesi ve ailesi. Bir kuruş istemedik. Ama "oğlumun eşyası, oğlumun evi, biz sadece oglumuzun evinde rahat ederiz, evli bir çalışan kadın kendi ailesine yardım edemez" gibi zekadan yoksun cümleler kurup duruyorlar. Yatağımda yatmak istedi daha ne olsun
Valla temiz iş he he deyip geçin50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Çok şükür iyi durumumuz ama bu almamızı gerektirmez kiE durumunuz var mı?
Zeka küpü eşinde ufak bir aydınlanma yok mu hala?İnsanin ar damarı çatlamışsa bir yardımları olmadan da "bizim evimiz, bizim malımız" diye dolaşıyorlar. Bakınız eş musvedddesi ve ailesi. Bir kuruş istemedik. Ama "oğlumun eşyası, oğlumun evi, biz sadece oglumuzun evinde rahat ederiz, evli bir çalışan kadın kendi ailesine yardım edemez" gibi zekadan yoksun cümleler kurup duruyorlar. Yatağımda yatmak istedi daha ne olsun
Yatağında mı? Ay hoşt..İnsanin ar damarı çatlamışsa bir yardımları olmadan da "bizim evimiz, bizim malımız" diye dolaşıyorlar. Bakınız eş musvedddesi ve ailesi. Bir kuruş istemedik. Ama "oğlumun eşyası, oğlumun evi, biz sadece oglumuzun evinde rahat ederiz, evli bir çalışan kadın kendi ailesine yardım edemez" gibi zekadan yoksun cümleler kurup duruyorlar. Yatağımda yatmak istedi daha ne olsun
E bacım senin kocan bozuyor durumuÇok şükür iyi durumumuz ama bu almamızı gerektirmez ki
Daha iyi olmaz mı olur, ama eski rahatlarını hep ararlar.Zeka küpü eşinde ufak bir aydınlanma yok mu hala?
Ben konusu geçmedikçe asla bu konuları önüne sunmam ne zaman ailesiyle ablasıyla bir araya geliriz o zaman sıkıntı çıkıyor ailesi bunu kral gibi görüyor annesi sürekli oğlum oğlum biricik oğlum modunda ablası desen ayrı allahım ne günah işledim ben de tek çocuğum hiç alışık değilim böyle şeylereAklın varsa bu adama erken çocuk yapmazsın zaten. Bir bak aile ilişkileri nasıl adam seni ne kadar ezdiriyor . Her şeyi ölç biç hesapla ona göre çocuk yap. Daha bir ay olmamış 180 derece döndüler diyorsun. Adamın seni kız kardeşiyle bir tutması da mantıksız. Aile olduğunuzu idrak edememiş hala bence. Ha bir de istediklerinizi söylerken veya bu konulardan konuşurken sivri olmayın bazıları öyle olunca inata biniyor. Ve devamlı şikayet ediyormuş gibi görünürsün. Tatlı dille tane tane anlat. İyi olduğu anında yap. Devamlı da aynı şeyleri önüne koyma belli bir aralık olsun. Yoksa hep aynı şeyleri söylüyorsun bitmedi derdin der.
Merhaba, anlattığıiza göre cok sinir bozucu hepsi. Size tavaiyem, mesafeli olmaniz, onlari ciddiye almamaniz, ve yeri geldiğinde lafi da sokmaniz. Diye diye dursunlar. Sizde ironik cvp verirsiniz. Hic aldirmayin. Birgün usanirlar daha da fazla demezler. Hic tahammülünûz yoksa, esinizle paylasin. Rahatsiz oldugunuzu gösterin!!!Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Annesinin eteğine yapışmış bir erkekten daha nefret edilesi biri varsa, o da kız kardeşinin eteğine yapışmış erkektir.Başta gülüp geçiyordum ama eşim ciddi ciddi araba bakıyor ablasına onu da geçtim bi sabah ablası beli agrıyarak uyanmış bunda bile arayıp sormam gerekirmiş iyi mi bişeye ihtiyacı var mı diye bu kafada bi eşe sahibim napıcam bilemiyorum ablam istesin 150 binlik araba alayım falan diyor ben yüklenince üstüne
Maalesef. Aile terapisi teklif etti. Bir buçuk aydır oraya gidiyoruz. Ama kafama yatmayan bir şey var. Uzman benim haklı olarak cok yiprandigimi, eşimin güvenimi kazanmak için adımlar atmasını falan söyledi. Ama bana da diyor ki sen de adım at, her şeyi ona yüklemek haksızlık olurZeka küpü eşinde ufak bir aydınlanma yok mu hala?
Adım atmasan nolacak, boşayacak mısın sanki?Maalesef. Aile terapisi teklif etti. Bir buçuk aydır oraya gidiyoruz. Ama kafama yatmayan bir şey var. Uzman benim haklı olarak cok yiprandigimi, eşimin güvenimi kazanmak için adımlar atmasını falan söyledi. Ama bana da diyor ki sen de adım at, her şeyi ona yüklemek haksızlık olurben haksızlığın dibini görüyorum on seneden fazladır. Hiçbir şey yapmak istemedigimi söyledim, öyle olmaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Bu normal bir şey mi?
Nasıl yani?Daha iyi olmaz mı olur, ama eski rahatlarını hep ararlar.
Evet, başka yol kalmadiAdım atmasan nolacak, boşayacak mısın sanki?
Ben bunu gördüm. Arada yoklarlar.Nasıl yani?
Eşin adım atıyor mu peki zahmet edip?Maalesef. Aile terapisi teklif etti. Bir buçuk aydır oraya gidiyoruz. Ama kafama yatmayan bir şey var. Uzman benim haklı olarak cok yiprandigimi, eşimin güvenimi kazanmak için adımlar atmasını falan söyledi. Ama bana da diyor ki sen de adım at, her şeyi ona yüklemek haksızlık olurben haksızlığın dibini görüyorum on seneden fazladır. Hiçbir şey yapmak istemedigimi söyledim, öyle olmaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Bu normal bir şey mi?
Dört kez bir tane gül getirdi, birkaç kez çikolata ve meyve uzattı yemem için. Bunları verirken de ciddi bir yüz ifadesi ve sefkatten uzak bir ses tonu... Ben artık bunlara kanacak kotayı doldurdum. Bu kadar dandik şeylere her şeyi geride bırakıp canım cicim demem. Uzman da diyor ki affetme ama adım at. Ben de diyorum ki ne zaman öyle yapsam bana yeni bir hainlik yaptı. Ama adam yine de ısrar ediyorEşin adım atıyor mu peki zahmet edip?
O zaten adım atıp senin biraz gönlünü almaya çalışsa, sen otomatik olarak karşılık verecek durumdasın bence. Bunun için ekstra birşey planlamana gerek olmaz.
Ama beyfendi yıllarca saçma sapan davranışlarda bulunup senin sinirlerini bozmusken, durduk yere olumlu bir adım atmak istememen çok normal ve doğru bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?