ben çıkıyorum eşim geliyor eve.yarın bakarım cevaplarınıza iyi akşamlar arkadaşlar
okurken benim ruhum daraldı.sen sustukça onlar abartmış.ikisi de normal değil,panik atak hastası gibiler.bir insan her gün on kere yoklanır mı.lisede derdik ya burdaaayımmm diye aynen o şekilde her gün yoklama.kapı ayrı çalıyor telefon ayrı çalıyor peder misafirlerinle oturuyor kaynana çöpleri karıştıyor cinnet anı.eşin bunları önemsemez.bütün gün işte.o yüzden bu sorunu çözebilecek tek kişi sensin.anladığım kadariyla nazik bir kızsın.kırmadan suratını asarak belli etmeye çalışmışsın ama bu işe yaramaz kardeş.çünkü onlar kendilerini misafir gibi görmüyorlar,onlar ev sahibi sen misafirsin mantıkları bu şekilde.yoksa her gün gelip senin evinde uyuması yiyip içip gitmelerinin başka açıklaması olamaz.tabi ev oğullarının ya da ev kirasını oğulları ödüyor sen de çalışmadığından söz hakkın yok.iyi niyetli olsalardı birbirlerine derlerdi gelini çok bunaltıyoruz kızın özel işleri olabilir ayağını uzatıp dinlenmek isteyebilir ağdası var banyosu var dersleri var ütüsü temizliği var yazık o da bir can rahat bırakalım derlerdi.ama yok.sen başka semte taşınmak zorundasın.onların gelemeyeceği mesafeyide iyi belirle.yoksa yaşlı insanlara otobüs bedava olduğundan biner biner gelirler:)))))en az 2 araç değiştirecek şekilde uzaklara taşın.babandan maddi destek iste durumu varsa taşınma masrafları için.sakın o evde hamile kalayım deme o zaman loğusalıkta bir yerleşirler çocuk askere giderken giderler.okulunu bitir ve işe gir mutlaka.zaten çalışsan eve en erken 7 gibi gelecek olduğundan ayaklarını kesersin.bu ihtimalin yoksa maalesef karşılarına geçip ben bunaldım her gün beni sıkmayın diyeceksin.bu kadar açık konuşacaksın ki akıllarında soru işareti kalmasın.bol şans kardeşim çok zor.
önce sinir oldum da 75 yaşında adam börek getirmiş deyince üzüldüm ya :2: yazık kötü niyetleri yok aslında, ama işte yaşlı insanlar bi de huyları bu demek ki. bazı insanlar yakınlarının her anını bilmek çok samimi olmak istiyorlar. bence kötü davranmadan anlatman ve öyle bi çözüm bulman lazım. uzak bi yere taşınmanız iyi olurdu ama imkansız sanırım. dersleri bahane etsen, eşin ''çok çalışması lazım bu ara pek gitmeyin yanına konsantre olamıyor'' falan filan desin. ama sen de eşine böyle söyle. yani ''bıktım ailenden'' falan deme..
canım ya bu sorun hergun gelmelerınden daha buyuk bı sorun bence yanı esınız aynı anda ıkı eve mı bakıyor ustelık onların ıkı maas sızın tek maas nasıl olur kı bu asıl onların bır elı sızın ustunuzde olmalı gıcık oluyorum boyle nasıl olsa verecek oglum deyıp hareket edenlere yanı hastalık vs amenna ama boyle keyfı de yanı ustelık kac yaslarına gelmısler nasıl ev sahıbı olamamıslar anlamadım canım ya valla cok zor rabbım hayırlı bır kapı acsın sıze ınsallah
canım özele girecek ama eşin kaç lira aylık alıyor
bu bonkörlük ne anlayamdım kv gözünde
1300 bize zor yetişiyor bina yeni ikidebir masraf parası çıkyor ben alışverişi unuttum gezmek yok zaten inanın dolabım boş olsa bile eşime yansıtmıyorum zaten geç geliyor çok yoruluyor öyle bişeylerle geçiştiriyorum çalışmayı para kazanmayı çok özledim o zaman dolabımı hep dolduruyordum dört gözle diş tedavimi bekliyorum ablamlara 500 tl borcum var biriktirdikleri paraları benim ders parama verdiler kaç ay oldu hala ödeyemedim ben 1200 ile ayrıldım işten iki kişi için çok iyi paraydı dedim ya onların kiralarını bile ödüyordum alışverişlerine gidiyordum söylensemde bu kadar sinirlenmiyordum görmüyorlar halimizi hep yok hep yok tek dediklerimi sızlanmak ..
ama bir başlayayım sadece para birikticem artık vermek yok bizimde geleceğimiz var elimizi eteğimizi çekmedik hayattan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?