• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin davranışları

Ebeveyn sevgisi değilde neyi ima ediyor peki?
Şimdi bir daha okudum neresinde demiş ensest ima etmiyorum diye. Tepki gördükten sonra mı? Baş konusunda asla öyle bir cümle geçmiyor.
Tabi tabi bazı kişiler ben kötü anlam yükledim sandıkları için onu öyle belirttim. Ensest bir seyden bahsetmedim asla demek istedim. Sadece anlıyorsunuz beni işte müsait degiliz görüntülü açamıyoruz inatla aranması gecenin vakti çirkin şeyler bunlae
2 3 tekrarı da mevcut.Konu sahibine mi deseniz biz anlamadık diye. Paragrafta anlam cümlesi gibi doğru şıkkı aratıyorum resmen şu an size 😂

Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler.

Konu sahibi kayınvalidecik oynadığını ima etmemiş. Araması vs bambaşka bir olay. Konu sahibi hoş olmayan şeyler ima etmiş

Istedigi gibi cevirsin simdi. Aile/Ebeveyn sevgisi gibi gelmedigi icin midesi bulaniyormus. Eh ailw ebeveyn degil ne kaliyor geriye?
Onu gectim zirt pirt aramasi, arkalarindan rahat vermeyecegim demesi takintili oldugunu gösterir. Ama o cizgiyi es cizecek

Istedigi gibi cevirsin simdi. Aile/Ebeveyn sevgisi gibi gelmedigi icin midesi bulaniyormus. Eh ailw ebeveyn degil ne kaliyor geriye?
Onu gectim zirt pirt aramasi, arkalarindan rahat vermeyecegim demesi takintili oldugunu gösterir. Ama o cizgiyi es cizecek
İşte bunu anlatamıyorum insanlara yarabbim yaa. Ben linç yiyorum sonra

2 3 tekrarı da mevcut.Konu sahibine mi deseniz biz anlamadık diye. Paragrafta anlam cümlesi gibi doğru şıkkı aratıyorum resmen şu an size 😂
Siz anlamak istemediğiniz için şuan birde benim açımdan düşününüz. Burda bu kanıya tek ben varmamışım. Demek ki kötü düşünen ben değilim kötü ima eden kendisi. Sizin doğrunuzu neden bana doğruymuş gibi inatla aksetmeye çalıştığınızı da anlamış değilim. Bu benim doğrum değil, yanlış ters ve terbiyesizce.

Merhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)
Cok abartmiş halasıda kücük cocuk olsa anlarim da veya kayinvalden yapsa sen abartiyorsun derim .ama bu halasi evet seversin tapmak ne dir ya birde kari koca arasina girildiginde gercekten sinir oluyorum gece yarisi aramak nedir allah aşkina acaba sana inatmi yapiyor sana gıcık olmuş okabilir sana inat sevgisini de abartiyor sen sinir ol diye .şayet öyleyse dedigini de yapmiş gercekten sinir bozucu

Siz anlamak istemediğiniz için şuan birde benim açımdan düşününüz. Burda bu kanıya tek ben varmamışım. Demek ki kötü düşünen ben değilim kötü ima eden kendisi. Sizin doğrunuzu neden bana doğruymuş gibi inatla aksetmeye çalıştığınızı da anlamış değilim. Bu benim doğrum değil, yanlış ters ve terbiyesizce.
Hanımefendi size konu sahibesinin yazdığını attım tanımam etmem onu, sizi.. Sizin yaftanız da kötü bu durumda..

Son düzenleme:
Hay ağzınıza sağlık. Ben ne diyorum millet ne anlıyor. Herkes algısı kadar işte🤷🏻‍♀️
Ayıklayıp kendinizce yoruyorsunuz. Biz sizin bizden istediğiniz gibi dışardan görüneni söyledik. Kötü etmişiz belli ki. Yanlış kelimeler seçmişsiniz. Yanlış aktarmışsınız. Sonra da algımız kadar oluyoruz. Yazan sizsiniz sonuçta.

Konu sahibi kayınvalidecik oynadığını ima etmemiş. Araması vs bambaşka bir olay. Konu sahibi hoş olmayan şeyler ima etmiş
Gayet de kayınvalidecilik ima ettim hanımefendi. Eşime gösterdiği aşırııı aşırııııı ilgi ve sevgide mide bulandırıyor evet. Siz çok fesatsınız.

Şuan en başta olduğundan alıntılayamıyorum ancak siz tekrar bir okuyun. Sevginin ebeveyn sevgisi olmadığını midesini bulandırdığını söylemiş. Alttan alttan halanın kocasına bişeyler beslediğini ima etmiş ??
Ne alakası var hanımefendi? Ebeveyn sevgisi sınırları bilir. Bu kadın kendi hayatındaki boşluğu kendi degersiz algısını eşime olan “anne” sevgisi ile doldurmaya çalışıyor e haliyle egreti duruyor. Bu yüzden ebeveyn sevgisi diyemiyorum.

Gayet de kayınvalidecilik ima ettim hanımefendi. Eşime gösterdiği aşırııı aşırııııı ilgi ve sevgide mide bulandırıyor evet. Siz çok fesatsınız.
Haklısınız buraya yazan 50 kadından bi ben böyle anladım sizde bu yüzden ensest düşünce olmadığını belirtme gereği duydunuz. Nesi midenizi bulandırıyor? İlgi bambaşka onda anlarım sizin özel hayatınıza müdaheleye girer. Sevgisinin nesi tehlikeli ? Kocanızın halası. Anne yokmuş kendisini annesinin yerine koymuş, kocanızı da olmayan evladı yerine. Bana diyene kadar siz mi çok fesatsınız acaba ? Ne demek ebeveyn sevgisi gibi değil. Bize ne sevgisi ima ettiğinizi açıklayın bizde diyelim haklıymış biz abartmışız. Özür diler geçeriz. Ama siz yanlış konuşarak gayet ortaya bomba atmışsınız sonra vay efendim bu bomba nasıl patlar diye çırpınıyosunuz. Halası suçlu, sizde hastalık derecesinde kıskançlığınız ile bi psikolojik destek alın. Kocanıza dediniz mi bu sevgi ebeveyn sevgisi değil ya diye? Bu sevgiye bi isim bulabildiniz mi ?

bazıları farklı anlam yüklemiş demişsiniz ama midem bulanıyor benim bu kadarına deyince ne anlamamızı bekliyorsunuz acaba? bide belirteyim hala bekar yazmışsınız. kusura bakmayın apaçık ortada neyi kastettiğiniz... ne güzel işte herkese nasip olmaz akrabaları tarafından bu kadar sevilmek. ıyı yanından baksanıza ben de yeğenimi aşırı çok seviyorum yarın öbür gün evlendiğinde onu çok sevdiğim için eşinide çok severim değerlimin değerlisi benim için de önemlidir. siz de iki güzel söz söyleyip hayatınıza devam etseniz ne olur bu kadar negatıf yaklaşmak neden
İşte bana o sevgiyi değeri bir türlü vermedi. Benim ailemin yanında eşime sokaklarda marketlerde bakan kızlardan bahsetti. Düşünsenize aileler tanışmaya geliyor bunlar konuşulur. Dügün öncesi alışveriş yapılırken aaa bizim oglumuz çok iyi diyor. Magazadaki çalışan anlıyor durumu olur mu ablacım gelin kızımız da çok iyidir diyor. Bizim hala halen devam ediyor aaa hayır oğlumuz iyi. Tüm bunlar zaten mide bulandırma etkisi bana kendimi çok kötü hissettirdi her aşamada. Bekar olmasını da belki 5 kez açıkladım insanlar da sordu yani kendine ait özel kurduğu ilgilenebilecegi bir ailesi yok

Kendi kayınvalidesi yılbaşı gecesi arasa, oğlum da oğlum gözümün nuru diye toplum içinde konuşsa burnundan soluyacak olanlar gelmiş burda konu sahibini kınamış beğenmedim atmış 😂
Ay gerçekten öyle neden herkes hemen linçleme derdinde burda🤷🏻‍♀️

Siz daha kayınvalide görmemişsiniz 🤌🤌🤌şurda o kayınvalideden çeken yüzlerce kadın var. Kadın şahsınıza hakaret etmiyor, size hayatı zindan etmiyor, size küfredip şiddet uygulamıyor. Teknik olarak kayınvalidenizde değil zaten. Nerden gördünüz de kayınvalidelik yaptığını iddia edebiliyorsunuz

Konu sahıbı elinden gelse halasının kocana aşık olduğunu falan söyleyeceksin .
Halanın bekar olması ayrıntısını da vermişsin , allah akıl fıkır versın sana ne dıyeyım .
Galiba sizlerin okuması ve anlaması yok. Bin kere anlatmışım orda inatla da bunu yazmaya devam ediyorsunuz ya pes artık

Bekar derken başka meşgalesi eşi çocuğu yok demek istemiş ben böyle anladım. Eşinden ilgi görmeyen kadınların oğullarına sardıkları psikolojide yeri olan bir şey ve yaşayan için mide bulandırıcı. Ayrıca karı koca hayatı içerisindeyken kv görüntülü arasa, pazar sabahı arasa birçok kişinin midesi bulanır elbette
Yani neden linçlendim anlamıyorum yaa

Eşinizin söylemesi daha akla yatmayan bir durum çünkü. Eşinizin bunu olabildiğince size yansıtmaması gerekirdi. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile sizi dolduruyor. Sorunun asıl kaynağı eşiniz.Sınır çizemediği gibi süreci de doğru yönetemiyor. Soruma da cevap vermemişsiniz tekrar sorayım bu bir aile ebeveyn sevgisi gibi durmuyor da ne sevgisi gibi duruyor size göre?
Bu soruya bi cevap verdim aslında az önce ama size mi bir başkasına mı emin olamadım. Bir aile sınırlarını bilir belli olgunluktadır. Yoksa benim ailem de beni çok sever iletişimimiz bizim de hemen hemen böyledir ama gerçekten olgun bir birey olsa yerini saatini bilir beni de ayırmaz. Benim ailem beni bir severse eşimi de öyle övüyor seviyor. Bir kere arıyor açmıyorsak üstelemiyor. Yani böyle laçka laubalı ve sınır bilmez olunca yetişkin bir ebeveyn sevgisi olarak göremiyorum

Haklısınız buraya yazan 50 kadından bi ben böyle anladım sizde bu yüzden ensest düşünce olmadığını belirtme gereği duydunuz. Nesi midenizi bulandırıyor? İlgi bambaşka onda anlarım sizin özel hayatınıza müdaheleye girer. Sevgisinin nesi tehlikeli ? Kocanızın halası. Anne yokmuş kendisini annesinin yerine koymuş, kocanızı da olmayan evladı yerine. Bana diyene kadar siz mi çok fesatsınız acaba ? Ne demek ebeveyn sevgisi gibi değil. Bize ne sevgisi ima ettiğinizi açıklayın bizde diyelim haklıymış biz abartmışız. Özür diler geçeriz. Ama siz yanlış konuşarak gayet ortaya bomba atmışsınız sonra vay efendim bu bomba nasıl patlar diye çırpınıyosunuz. Halası suçlu, sizde hastalık derecesinde kıskançlığınız ile bi psikolojik destek alın. Kocanıza dediniz mi bu sevgi ebeveyn sevgisi değil ya diye? Bu sevgiye bi isim bulabildiniz mi ?
Aşağıda açıkladım o sevgiyi bir de size yazamayacagım bu terbiyesiz üslubunuzla.

Back
X