• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin para talepleri

Bunu söylemek çok ayıp. Ben olsam neden istediği sorar, sağlık sorunu haricinde bir konu ise daha önce gönderdik halen vermedin onu istemiyorum da canım sağolsun kardeşim ama şimdi tekrar yapamam biraz bütçenizi düzgün yönetin der abi gibi konusurum. Hatta bu konuşmayı kocasına yaparım ki bir agirligim olsun... İlla ben mi ogretecegim, 56 yaşında artık, bu ortamları yönetebilmesi lazım.
52 yaşında görümce.

Gelmiş sizinle mi yarışıyor
Ay şok üstüne şok

Esimin kardeslerine gönderecegi paraya karismam. Hatta haberim bile olmaz, umursamam da.

Ama kardeslerinden biri arayip abimin parasini yiyorsun dese, evet catir catir eziyorum sefam olsun derim ve göndermesine engel olurum.
Ne güzel yüce gonulluymussunuz.
Ben karisiyorum vallahi 🤷karismiyorum gerçi pardon .içten bı rahatsız oluyorum ama belli etmiyorum

Siz neden eşinizin açıklama yapmasına müsaade etmeden tarafını seç, valizini hazırlarım gidersin, isteme sebebi sağlık ise veririm şeklinde tek taraflı bir konuşma yaptınız ki. Olayın zaten elle tutulur tarafı yok, parayı öyle çok elzem bir şey için isteselerdi zaten konuşmanın başında size fırsat vermeden söylerlerdi. Şimdi siz bu şekilde bir konuşma yaparak ve eşinizin bir şey söylemeden odasına çekilmesine izin vererek duruma kılıf hazırlanmasına imkan vermişsiniz. Düşünsün dursun sabaha kadar, eminim mantıklı bir kılıf bulacak ve o parayı gönderecektir. Bu konuyu bu akşam bitirmeliydiniz yanlış yapmışsınız

Zaten sen önce borcunu öde.
Ben mi yedim siz yediniz deyip kapatmaliydi
Bende kv ile tartistim. Gorumcenin kocasiyla esim is yapmislar beraber is batmis. Sonra ana kiz esime baski kurup damadin yatirdigi para arti o donem bi is yapsaymis kazanicagi parayi da almislar. Benim haberim yok utanmaz kaynana bana mesaj atip bileziklerimi vericekmisim esimin borcu varmis damadina. Anlamiyorum esim kimin cocugu. Sonra sordum ogrendim, patladim tabii. Simdi umrumda degil git al parani o herifin babasi misin sen batmis isin zarari arti faizi bilmem nesi diye saydiriyorum. Nasil cozulurse cozulsun bu dava bagirta bagirta alicak. Yoksa huzur filan vermiyorum

4 sene sonra ilk kez büyük görümcem beni aradı, numarası bile kayıtlı değildi, sesini bile tanıyamadım. Üzerimdeki şaşkınlığı atamadan bayramda bizi evine davet etti ama ben kibarca başka planlarımız var, başka zaman gelelim dedim, lafı çok da uzatmadan işteyim daha sonra arayayım diyerek telefonu kapattım. Eşime hayırdır kardeşin beni aradı demeyi unuttumuşken eşim bombayı patlattı, kardeşinin sıkıştığını bizden 40.000lira istediğini söyledi, bende daha önce gönderdiklerimi vermedi bile bankamatik miyiz dedim, çok da ısrar etmedi, sadece şansını denedi diye düşünüp üzerinde durmadim. bugün görümcem tekrar aradı ama ben numarasını kayıt etmediğim için açtım, açmaz olaydım... Abisinin parasını yediğimi, kötü bir kadın olduğumu söyledi, 2 3 dakika hiç cevap vermedim, dinledim... Benim yüzüme ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini sömürdügümü söyleyince dayanamadım, ilk uçakla göndereyim birazda sen sömür dedim ve kapattım... Muhtemel şimdi eşimi arayan kendisi, beni şikayet ediyor, çocuklar uyuduktan sonra güzel bir tartışma beni bekliyor...
of of neden bu aileler erkek evlatlarının mutlu huzurlu olmasını bu kadar istemez .

Sizi çok net tanımıyorum ama bu kadar kolay biletini alırım tek gidiş dediğinize göre ya aslında ite kaka giden bir evlilik( yani kastım şu düzeni bozmamak uğruna hani aldatma şiddet problemi de yok öyle büyük şeyler yok ayrılmak için) ya da siz çok netsiniz ya da artık daralmışsınız ki bu konuda siz haklısınız

çalışan bir kadınsınız zaten bu konuda tartışmanız bile saçma olacak hadsiz yani ne cesaretle sizs bunu söyleyebilir
görümcenin söylemleri bence konu sahibi haklı olarak hakkı olarak düzgün bir cevap vermiş.

Zaten eşim 5 yıllık birikimimizi Forex de bitirdiği için artık tüm hesaplar bende. Ben ona biraz nakit ve limitli bir kart verdim onunla şahsi ihtiyaclarini gideriyor... Buradan artırsın biriktirip göndersin. Maaş kartını istiyor ise, valizinin icine kartini koyar, valizi de kapinin önüne koyarım. Daha önce de istediler o zaman 30.000 gönderdik, şimdi birde 40.000 ne ayol...
göndermeyin 5 kuruş dahi, kimse alah razı olsun demez. anca beddua ederler böyle

Eşiniz forexte para batırdıktan sonra bi de kardeşine 40 bin yollarsa cidden atın kapıya beş para etmez. Bizim eşimle tavrımız nettir ne borç veririz ne alırız.

Geçenlerde birine borç verdik alana kadar canımız çıktı, bu da son oldu, bundan sonra diyorum bize hayır lazım değil ihtiyacı olan doğru bankaya gitsin.

Bende kv ile tartistim. Gorumcenin kocasiyla esim is yapmislar beraber is batmis. Sonra ana kiz esime baski kurup damadin yatirdigi para arti o donem bi is yapsaymis kazanicagi parayi da almislar. Benim haberim yok utanmaz kaynana bana mesaj atip bileziklerimi vericekmisim esimin borcu varmis damadina. Anlamiyorum esim kimin cocugu. Sonra sordum ogrendim, patladim tabii. Simdi umrumda degil git al parani o herifin babasi misin sen batmis isin zarari arti faizi bilmem nesi diye saydiriyorum. Nasil cozulurse cozulsun bu dava bagirta bagirta alicak. Yoksa huzur filan vermiyorum
damatlara taparlar damat batırmış kocanız ödüyor. anneside buna çanak tutuyor. yazık çok yazık. bu devirde ana baba olmayı bilen de az.

4 sene sonra ilk kez büyük görümcem beni aradı, numarası bile kayıtlı değildi, sesini bile tanıyamadım. Üzerimdeki şaşkınlığı atamadan bayramda bizi evine davet etti ama ben kibarca başka planlarımız var, başka zaman gelelim dedim, lafı çok da uzatmadan işteyim daha sonra arayayım diyerek telefonu kapattım. Eşime hayırdır kardeşin beni aradı demeyi unuttumuşken eşim bombayı patlattı, kardeşinin sıkıştığını bizden 40.000lira istediğini söyledi, bende daha önce gönderdiklerimi vermedi bile bankamatik miyiz dedim, çok da ısrar etmedi, sadece şansını denedi diye düşünüp üzerinde durmadim. bugün görümcem tekrar aradı ama ben numarasını kayıt etmediğim için açtım, açmaz olaydım... Abisinin parasını yediğimi, kötü bir kadın olduğumu söyledi, 2 3 dakika hiç cevap vermedim, dinledim... Benim yüzüme ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini sömürdügümü söyleyince dayanamadım, ilk uçakla göndereyim birazda sen sömür dedim ve kapattım... Muhtemel şimdi eşimi arayan kendisi, beni şikayet ediyor, çocuklar uyuduktan sonra güzel bir tartışma beni bekliyor...
Bu kafaya ulasmak icinkac sise devirdin derim herhlde görümceye.
Esiniz bunun icin tartısacak kadar kötü genleri almamıstır ins.

damatlara taparlar damat batırmış kocanız ödüyor. anneside buna çanak tutuyor. yazık çok yazık. bu devirde ana baba olmayı bilen de az.

Onun mantigi su; yeterki gelin yemesin oglumun parasini, dönsün dolassin kizima gelsin kizim yesin.

Ortak is, ortak iflas. Neyi zorluyorlar 🤷‍♀️ herkes baksin yoluna iste

Biz de şimdiye kadar sürekli borçlu göründük etrafa, önce düğün borcu, hatta bilezikleri bile sattık dedi eşim kimse isteyemesin diye sonra ev borcu, araba borcu,sünnet yaptık onun borcu şimdi de tadilat borcu. Kimse bilmez birikmişimiz olup olmadığını. Ortak yatırım muhabbeti döndüğünde de nakitim yok kredi çekip ortak olurum der. 13 yıldır böyle idare ediyoruz. Çocuklarımıza yatırım yapmak zorundayız, her kuruş değerli bir aile için. 3 5se konu belki verilir ama öyle 30 40 kimseye verilmez. Oğullarını soymak amacında olanlar evlendirmesin bir zahmet

Back
X