Eşimin ailesinin para talepleri

Pardon da eltinizdeki nasıl bir mantık anlayamadım. Üstelik bildiğim kadarıyla siz de çalışıyorsunuz. Kendisi kimin parasını yiyormuş? Hayat arkadaşı olmak demek parasını yemek demek mi?
kocanızın parasını da kendi mi yemek istiyor yoksa kafamda deli sorular birikti

Abisinin batırdığı paradan haberi yok tabi... az ve öz konuştum ama anladığını sanmam.

Ama bu yüzsüzlük. Daha önceden aldıklarını ödemeye yeltenmemişken nasıl isteyebiliyorlar tekrar.
Eşiniz hayır demiş ki size abimin parasını yiyorsun muhabbeti yapmış,keşke verseydiniz agzının payını ,"asıl sen bizim(benimde calışıp kazandığım)30 bin liramızi yedin,utanmadan nasıl istiyorsun tekrar" diye söyleseydiniz.
Ayıp be bu kadari cidden fazla. İnsan kusura bakmayın öncekini de ödeyemedik vs der,bu kalkmış size laf ediyor.

56 yaşında kadın gerçekten çok ayıp. Anne babasından birşey beklese anlarım da kardeşinden beklemek nedir? Duruşunuz için tebrik ederim. Eşiniz vermeye meyilliydi sanırım yoksa sizi aratmaz ve konuşmanızdan sonra böyle odaları ayırmazdı. İşin içinden çıkamadı demek

Evet olabilirdi ama o an aklıma gelmedi, direk al senin olsun diyip yüzüne kapattim

Eşim 56 yaşında kardeşi 3 4 yaş kucuk

Pes dedim daha da bir şey diyemedim. Sömürüyorsunuz ha Ona kalmamış sömürecek bir şey çok yazık olmuş.Bir de daha önce verilmiş ve geri gelmemiş. 40bin lira nakitim olsa kimseye vermem. Hele eski borcunu ödememiş adama asla vermem.
Çok güzel cevap vermişsiniz. Eşiniz de sizinle kavga etmeden önce bir düşünsün siz bu hakareti hakettiniz mi? Bu tartışma için benimle kavga edecek adamı boğarım ben zira saldırıya uğrayan benim zaten

56 mııı...
Neyse farketmez, ben Türk erkeğini tanıosam, eşin o parayı mutlaka o ya da bu şekilde verecektir..

30bin i ödediler mi peki??
Tum mesajlarımı okumadınız sanırım. Vermesi için ona verdiklerinden arttırıp biriktirmek lazım.

Erkek kardeşlerini ömürlük sömürü kaynağı, sidik yarıştırma aracı olarak görüyorlar sanırım. Hiç hiç mi farketmez Ya bu görümceler ?
Bu adamların kendi aileleri olamaz tapulu malları sanki .

Acaba sömüren sen misin ben miyim deseydiniz keşke. Hayır yani bu adamın karısı, hayat arkadaşısınız ya sanırım unutmuş bunu, hatırlatma fayda var. Deli midir nedir ya. Ayrıca borç istediği para da çok ciddi bir miktar, sağlık problemi nedeniyle falan istenmiyorsa verilecek bir para da değil.

Aynı şeyi eşime söyledim bende... Büyük konuşmak istemem ama şimdi sağlık sorunu desedd içimden gelmiyor gondermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…