Eşimin ailesinin sorunları bizim sorunumuz oldu

Ek olarak eşin sınır çizmemesi durumunu da gayet anlıyorum,Kesinlikle aynı evde yaşama konusundan bahsetmiyorum...Bir anne arayıp gel babanla kavga ettik,bana şiddet uyguladı ya da sadece kötüyüm dese hangi evlat gitmez .. Gerçekten bu şekil ebeveyni olmayan kimse bilemez..

En iyisi Almanya'ya kaçıp kurtulmanız o halde

bir arkadasim nisanlisinin ailesiyle yasadigi sorunlardan bahsediyordu. aile buyuklerinden birisi, “kizim, bizim gorgumuz denk degil; bu isi bir daha dusun,” demisti. tabii o zamanlar toyuz, aklimiz bir karis havada, ne dendigini tam olarak anlayacak yasanmisligimiz yok. simdi gordugum bir suru ornekten sonra artik bu sozun ne anlama geldigini cok iyi biliyorum. bu yuzden de size yazmak istedim.

boyle denkligin olmadigi evliliklerde sorunlar hic bitmiyor, sadece sekil degistiriyor. ablasinin sorunu biter yegeninin sorunu baslar, o biter anasi babasi danasi derken surer gideeer.

uzaklara gidecegiz diyorsunuz ama teknolojiden sonra uzak diye bir sey kaldi mi supheliyim. gel oglum diyemezler ama zamanli zamansiz aramalari artar, para gonder, onu al bunu getir muhabbetleri vs. asla bitmez.

bosanmak icin henuz o son asamaya gelmemissiniz bence. madem heveslisiniz, biraz daha cabalayin o zaman. tek tavsiyem yarin bosanacakmissiniz gibi maddi konularda guvence altina almaya calisin kendinizi. bir bakmissiniz yillar gecmis, 20’li yaslarin dunyayi degistiririm enerjisi bitmis elinizde keskelerle kalakalmissiniz.

Yanlis anlamayin ama esiniz iyi bir es iyi bir baba olsa sacma ailesinin sorunlarini size yansitmaz sizi ihmal etmez sizinle kavga etmez esiniz o evden erken ayrildi diye onlardan farkli goruyorsunuz ama o insanlarin genini tasiyor onlar buyuttu yetistirdi cokta farkli olmasini beklemeyin bosanin diyemem ama hayatiniz buradan bakinca cok yorucu gorunuyor terapi almayi deneyin ise yararsa ne ala

Buna kısmen katılıyorum, kısmen katılmıyorum, ben doktorum eşim devlette memur kısa sürede aşık olduk evlendik, ama maalesef ailesi çok cahilmiş farklı şehirlerde oldugumuzdan hiç tanıma fırsatım olmamıştı evlenene kadar, eşime o doktor seni ezer evlenme demeler, evlendik ailemin maddi imkanları iyi oldugundan ,onlar yapsın herseyi diye 1 lira dahi harcamadılar, üstüne düğünüm de ( iki düğün oldu bir ist.da birde kendi memleketlerin de) kv takı takıcak kişilerden altınları alıp çantasına koyuyor (kameradan izledik) evliliğin ilk yılı çalışmıyordum tusa hazırlanıyordum,oğlumun parası yiyorlar, iyi para kazanıyorum ,çok para harcıyor oğlum birikim yapamıyor cümleleri babam amerikan vatandası bende usmle ile orada uzmanlık okumak istiyordum ,oğlumu Amerika'ya götürüp orda boşayacak demeler, sonuç; Eşim ile birgün dahi ailesi yüzünden tartışmadık, sana yapılan saygısızlığa asla sessiz kalma dedi ve kendi de sessiz kalmadı 7 yıllık evliyim ailesinden kimseyle görüşmez, yani iş kocalarınız da bitiyor kimi erkek karısını taşıyabiliyor, kimisi istese de başaramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…