Esimin ailesinini yaptiklarini unutamiyorum..

peki neden görüşmüyor ?

Annesinin istemedigi icin. Kendi mantigimla tek cikarabildigim sey su; kendi kayinvalidem zamaninda kayinpederimi ailesinden uzaklastirmis, ne kayinpederim nede cocuklari (esim ve görümcem) baba taraflarinin ailesini yillarca hic görmemis tanimiyolar, halada konusmuyolar. Gecen yaz sikistirdim esimi gidelim dedengile, bak hastaymis öpelim ellerini diye, ben oraya gitmem dedi. Simdi bana kayinvalidem benden korkuyormus gibi geliyor, bende esime onun yaptigi gibi yaparsam diye, o yüzden sacma sapan sebeplerden dolayi küsmeye basvuruyor ve oglunu tehdit ediyor evlatliktan red etmekten. Halbuki ne hayallerle evlenmistim, hep beraber kocaman bi aile hayal etmistim, kimseyi kimseden ayirmayi hicbi zaman istemem. Esimi annesiyle konusmasi icin zorlarim bile eger küsseler. Bir keresinde kayinvalidemin esime yazdigi bi mesaji gördüm gizlice, "seni bizden almaya calisiyolar akilli oglum, aman inanma onlara" diye.. O an sevdigim adamin annesi oldugundan bile utandim.

Ama bi karara vardim. Ailelerimizin yaninda ziyaretteyken gözlemlicem ortaligi, ve eve geri geldigimizde esimle bu konuyu konusucam. Icimde ne varsa söylicem, büyük bi ihtimalle duygulanir baya bi aglarim, ama diliyorum allahtan esim dogru yolu bulur.. :)

Canım senin gibi bir üye daha vardı burda.Aynı hastalıktan muzdaripti.
Sen o değilsin demi.madmaze88 di galiba.
Hayır anlattıklarınız tıpatıp aynı da ondan sordum.
Eğer o isen yarışmaya katıldın mı merak ettim.

ewet canım benim o:)bazı arkadaşların dengesiz yorumları yüzünden o üyeliğimi iptal edip yeni bir sayfa açayım dedim yarışmada szöleşmeyi falan imzaladım ama sonra baktım çok zahmetli iş o yarışma işi sıra sana gelcekte beklede bekle plan yapıcam ya ararlarsa falan oluyodum artık....milletin eline geçen parayada bakınca iyice soğudum ve çok uzak yerde öğlen 2 de çık yayın saatine kadar ordasın gece 2 de 3 de ol rahatsızlığım ve doktorumda buna müsade etmedi sonradan...o kadar yorgunluk uygun olmazmış bana bide bebek düşündük falan yaş iş....normalde 50 bin tazminat ödüyosun sözleşmeyi imzalayıp gitmessen bende kocam çok kıskanç falan dedim mülakatta aradan 1 ay sonrada geri geldi ewraklarım çağırsalar gitmiycektim bundan korkuyodum başımıza iş aldık diye onlar iptal etti nasıl mutlu oldum anlatamam...

Sizin aileniz düğününüzde bulunamadılarda mı düğün kasetinden dolayı kırılmışlar anlamadım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…