Esimin ailesinini yaptiklarini unutamiyorum..

Illaki Birsey olmustur,esinin ve ailesinin senin ailenle arasini bozan... Buraya yazmadin bence..
Yok yere,hic birsey olmadan kimse kimseyle konusmama karari almaz..

benim esim ailemle konusmuyorsa,ortada gecerli bir neden yokken.. Bosarim o adami...
ailem daha onemlidir benim icin. Aileme saygisi sevgisi olmayan bir adami ne yapayim.. Askimdan olmem her halde..

Son düzenleme:
eski açtığı konularda yazmış sebebini...
gerçekten çok çekiyor kadın açtığı tüm konular eşi ve ailesi..

Son düzenleme:
seni bi nebzede olsa okadar iyi anlıyorumkibenim eşimlede alemin arası ewlenmeden önce mükemmeldi....ama düğüne 1 ay kala eşim aileme soğuk davranmaya başladı nitekim sorunlar çıktı herkesin lafı birbirine batmaya başladı1.5 yıl boyunca sürekli bizde kalan annesine ben senden daha çok sewiyorum bu kadını diyen adam gitti yerinde yeller eser....ufak tefek tatsızlıklar büyüdü dağ oldu aşılmaz bi dağ ben hep ailemle eşim arasında kaldım en sonunda beynimde rahatsızlığa bağlı tümör çıktı ewet ben daha 2 aylık ewliyken strese bağlı olarak tümör oluştu beynimde eşim ve ailem sadece 1 hafta mutlu aile tablosu çizebildi şuan 10 aylık ewliyim onlar hala soğuk ben hala hasta....bölesi daha acı emin ol hiç iyi olmamak arada hep bi mesefa olması daha az can yakıyor....eşimin aileisyle benim ailem aynı mahallede eşim bizde öle eşim annenlere çok gidiyosun diye üstüme geldi ilk ewlendiğimizde ama ters tepti eşimin aileisyle hiçbir sorunum olmamasına rağmen onlardanda soyutladım kendimi...anneme 1 ay gitmiyorsam orayada gitmiyorum artık kimsede bana git demiyor diyemezde....aşılmıyor bu sorunlar insan en çok buna ağlıyor sanırım....ben senin kadar sessiz kalamıyorum keşke kalabilsem ama yapamıyorum içimdeki ateş sönmüyor sindiremiyorum maalesef daha dün gece tartıştık eşimle çığrımdan çıktım kolumdan tuttu diye kollarını tırnaklarım kan rewan içinde kaldı kolları....sabah kayınpederim geldi konuşmaya hıçkıra hıçkıra ağladım ben kimin ahını aldım kime bahane verdimde eşimle ailemin arasında sıkıştım kaldım ölüyorum baba iyileşemiyorum ölüyorum diye ağladım eşimi haklı sanan adam bu ew senin değil benimdir bu ewide bu kız için aldım dizdim birdaha ailesi için bişey dersen kapını açmam dedi....eşim özür diledi bende diledim ama bu ne ilk ne son biliyorum ben daha çooookkk ailem için tartışıcam eşimle kavganın dibine vurucam ama aileme tek kelime ettirmiycem....benim eşimle ailem bir araya geliyor ama nasıl geliyor bir sor....herkes tedirgin çoğu zaman aman o yaşadıklarını kusucak aman bu yaşadıklarını kusucak bazen mükemmel ilişkileri ama ben biliyorum kollar kırıldı yeller içinde kaldı....ben kendi içimde kalanlardan korkuyorum artık ciddi anlamda sinir hat safhada psikiyatrise gitmek istiyorum ama eşim gece çalışıyor sabaha kadar ewde tekim bide rahatsızlığım var ilaçlar dokunur ağır gelir ewde bişey olur diye ilaç almaktan korkuyorum.....çünkü bana verilecek ilaçlar belli ağırlıkta...sinir harbinde elelrim titriyo hemen dizlerim tutmuyo,kalbim hızla çarpıyo,dudaklarım uyuşuyo ve düzenli nefes alamıyorum tehlikeli oluyorum heleki mutfakta olmayayım karnıma bıçak saplamayı düşünmüşümdür çok kezeşimle ilişkime gelince mükemmeldir bir kere bile ailem dışında bi tartışmamız olmamıştır ne istesem alınır ne istesem yapılır ilişkimize ewimize baakıp imrenir herkes birbirine düşkün bi çift daha yoktur der herkes....ama gel görki işin içinde aile varsa ne gözüne gelirki insanın anamın babamın sewgisini kim doldurabilir???

aayy gerçekten bir nebze olsun bu acıyı bildiğim için çok etkileniyorum gözlerim doldu okurken..
Allah önce eşine akıl fikir ..
sanada sabır ve acil şifalar versin canım..

konunuzu okudum ve çok üzüldümfakat hayat okadar kısa ki eş ve eşcik için yaptıgıınıız fedakarlıkları aileniz içinde yapmalsıınız
bu tarz insanlar kendilerini dev aynasıında gördüğü için kız anaları ve babaları ile konuşmaya tenezzül bile etmeyen asalaklardır bence
kendi kabuklarında yaşayan etrafına kendi gibi örümcek kafalıı bir ton insan biriktiren insan müfetteleri
ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz demiş atalar
boşa dememişler
eşiniz ne kadar bir anadan doğdu ise siz de bir ana kuzususunuz bu kadar bencillik eşinizin işine geliyodur
bana göre eşiniz kendinizinde aile olduğüunun farkında bile değil
anne lafına bakan şahısdan inanın hayır gelmediğini bu topiklerde çok gördük
bir an ewwell çaresine bakın yoksa çok çok çok pişman olursunuz bu kadar taviz verdiğiniz için

bak canım ben senden yaşça büyüğüm.ve üzülerek söylüyorum,evliliğinde çok büyük yanlışlar var.hani diyorsun ya benim ailemden bahsetmeyip,onun annesiylede konuşunca herşey çok güzel,bana saygılı davranıyor.kendini kandırıyorsun.zaten herkesin evliliğinde ilk yıllar aileler çekişmesi,seni annen,benim annen dışında bir problem olmaz genelde.ama sen çok çabuk pes etmişsin.bir kere eşin eğer sana saygılı davransaydı ,senin aileni yok saymazdı.neden bu kadar korkuyorsun eşini kaybetmekten anlamadım.bende çok büyük bir aşkla evlendim.düğün döneminde iki aile arasında çok büyük gerginlikler yaşandı.ve evlendiğimizde ben onun ailesini,o da benim ailemi suçluyordu.benim aileme gidileceği zaman surat asmalar,zoraki gitmeler.bende açık açık konuştum.''''ben herşeye rağmen nasıl senin ailene saygı duyuyorsam sende yapacaksın,beni seven adam aileme saygısızlık yapamaz,eğer hala yapmaya devam edersen bende sana aynısını yaparım.veya da bu evlilik biter.benim bir tane annem,babam var aşkım için onları ezdirecek kadar da karaktersiz değilim'''dedim.ve bir daha surat asmaya cesaret edemedi.

aayy gerçekten bir nebze olsun bu acıyı bildiğim için çok etkileniyorum gözlerim doldu okurken..
Allah önce eşine akıl fikir ..
sanada sabır ve acil şifalar versin canım..

teşekkür ederim canım eşime hep söylüyorum ben anamı babamı kaybettiğim zaman bir ömür senin başına kakıcam bu günleri sen benimle anamı babamı paylaşamadım diyeceğim bunu bil diyorum herzaman ben ne yaptımki oluyor cvp....öle basit şeylerden ters düştülerki annem kredi çekti eşime eşim 6 ay ödemedi annme ihtiyacım var vermiyceksende söle bende ona göre ayarlıyım kendimi dedi sen beni ne aradın ne sordun düğünden sonra anne senin ihtiyacın varmı diye dedi kötü oldular....annem damatlık alcaktı 2 binliralık alamamda oğlum benim bütcem 500 tl dedi kötü oldular eşim beğenmedi 500 lirayı babamda almıyorum ulan dedi rest çekti eşim buna bozuldu sonra başladı zaten herşeyi yanlış anlamalar falan benim eşim maddiyata asla önem veren biri değil ama ailem ona maddiyatın kelimesini yapmış....annem babamda ters çıkıştı ewet ama eşimin ailesi bana ters çıkıştığı zaman ben böle kin beslemedim asla büyüktür sinirdir dedim hep...şimdi nasılım biliyomusun bişey sölerken herkes 2 defa düşünüyor chanel yanlış anlayıpta tavır sokmasın ters cvp vermesin diye....

bir kadın dik durduğu zaman kimse, onu eğip bükmeye, ezmeye, kalıptan kalıba sokmaya, üzerinden diktatörlük oynamaya cesaret edemez tıpkı sende olduğu gibi

Çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama bir kzıınızın olduğunu onu ne acılarla doğurduğunuzu, gözünün içine bakarak büyüttüğünüzü, boğazından 1 lokma fazla geçsin diye didindiğinizi, 20 25 yaşına getirip evlendirdiğinizi ve kocasıyla sorun yaşamamak için kocasının yanında annem babam biel demediğini, düğününe gidemediğinizi, kim bilir ne kadar zamanda 1 gördüğünüzü düşünün.Buna dayanabilirseniz siz de böyle davranmaya devam edin.2 yaşında kızım var.Evlat nasıl doğuruluyor, nasıl büyütülüyor.Annelik yürek sızısı.Bir de 25 yaşına gelip de bi adam için bana sırt çevirmesini hayal bile etmek istemiyorum.Allah evladın bile hayırlısını versin.

canım hangimiz unutabiliyoruz ki onların yaptıklarını ben unutamıyorum ve hiç bir zaman da herhalde bu gidişle unutamayacağım. peki eşinin senin ailene gelmemesinini sebebi ne. ben senin ailene geliyorum sonuçta onlarda anne baba ben seninkilere yapsam ne hissedersin falan deseydin

O kredi, damatlık vs.den çıkan sorun erkek ailesinden kaynaklansaydı hiç bu noktalara gelmezdi.Nerede kaynanasıyla sorun yaşayanlara ama o da bir anneeeee eşini 9 ay karnında taşıdııııı diyen sevimli gelincikler

bunların hepsi mana işte canım sudan sebeplerden dolayı seni üzdüklere şeye bak...
biraz sanırım inatçı eşin yani hala uzattığına göre...
yani ne bileyim sen rahatsızsın hiçmi vicdanı sızlamıyo bu adamın kaç yaşındasın bu arada canım..:26:
rahatsızlığın nasıl başladı baş ağrısıylamı...:26:

Canım kesinlikle gizleme kızgınlığını.
Ne sorun var da eşin annene babana gitmek istemiyor.
Sırf annesi istemiyor diye mi?
Eğer bunun içinse numaradan mutluymuş gibi davranma.
Daha çok canın yanar.......

ben 24 e gün aldım canım eşim 25...benim hastalığım nefret,şevkat,hırs ile doludur en başından anlatayım...
ewlendikten 2 ay sonra aşırı saç dökülme sorunum başladı buarad biz ewlendik 1.5 ay sonra eşim işimize dewam etti gece çalışır akşam 8 de gider sabah 8 de gelir restorantımız var 24 saat açık...saç dökülmesinin yanında aşırı baş dönmesi yanında,şiddetli ve sık baş ağrısı,göğüslerimde ellerimde ve ayaklarımda aşırı şişme ve sinir anında çift görme oluyodu saniyelik....
beb saç dökülmesi hariç bunların hepsini yeni başladığım doğum kontrol hapına bağlamıştım...ve cildiyeye gittik adam 8 tane test istedihatta güldük eşimle özel hastane yolucak ya insanı kaç tane test istedi falan diye nitekim yaptırdım kan testlerini ertesi gün aldık ve doktora götürdük....doktor baktı baktı bi bana baktı bi elindeki rapora böm oldu adam içimden biyerden tanışıyoruz bile dedim öle acıklı baktı...bu rahatsızlık genelde 40 yaş ve üstü bayanlarda çıkarmış sonradan öğrendim nedn bana öle baktığını...
kansızlığın var dedi ve kan ilacı yazdı benim annem hemşiredir az çok anlarım eee dedim diğer testler ne içindi?şimdi sizi bi dahiliyeye aktarıcam dedi sinirlendik gittik...
dahiliye doktorunun odasına girdik eşime neyim olduğunu sordu eşimde eşiyim deyince siz dışarı çıkın ben bişey konuşucam chanel hanımla!!!biz ok olduk ilk defa böle bişey görmüştüm konuşmak için eşimi çıkaran bi doktor bu arada genç bi asistandı doktor sersemliğine verdim neyse canım çıktı eşim doktorla aramızda geçen diolog şu
doktorturun lütfen
ben:yok ben böle iyiyim buyrun ne var kan tahlillerimde
doktori:lütfen oturun önce bi sakin olun
ben:iyiyim oturmayacağım ewet
doktor:beyninde tümör var
ben:içimden hadi ordan manyağa bak falan derken
doktor:şiddetli baş ağrısı,dönmesi,göğüslerde şişme,çift görme varmı
benturdum....var ne yani bunlarla tümörmü olur yaaa
doktorrolaktin diye bi hormon var normal insanlarda 20 22 olur sende 76 çok yüksek yaşın için tehlikeli
ben:ben alayım o raporlarıda gideyim(kitlendim çözülemiyorum)
doktor:arkamdan bağırıyor hemen bi emar çektirin ihmal etmeyin....
arabaya bindik eşim ne oldu ne oldu diyo söleyemiyorum hızlı kullancak kaza yapcaz diye korkuyorum sinirlenince hızlı kullanır...neyse artık eşim sürekli sordu sordu dükkanımızın önüne geldik arabadan tam inerken burda duy tümör varmış beynimde dedim...arabadan indi koşarak tuvalete gitti hıçkırıklarını herkes duydu herkes şooookkk ben sustum kilitim hala ama üzülmüyorum soğuyum sanki bekliyodum bunu...
kayınvalidem ne oldu dedi anlattım yok canım olurmu öle şey dediler eşim böle bişey varsa bile bu adam sana bunu nasıl zart diye söler diye dellendi hastaneyi başlarına yıkıcam dedi...babam geldi dükkana gözleri kan çanağı yaşı f
duruyo akmıyo içimden ağla dedim babam ağla tutma kendini çatlıycaksın...annem arandı işteydi yoktur üzülmeyin durun dedi kapadı bi profösörle görüştü tekrar aradı korkmayın tümör oalbilirmiş ama kötü huylu değilmiş dedi benim koca yerlerde babam çocuk gibi bana bakıyo o an hiç gitmez gözümün önünden şuan bunu yazarken burnum sızladı...
ama ben hala hiç üzülmüyorum belkide umursamıyorum ama üzülmem gerek kendime üzülmen lazım kızm diyorum ama üzülemiyorum işte....
ertesi sabah hemn kalkıldı hastaneye tomografiye gidildi...annmele eşim yoktur bişey baksana bu cin gibi diye beni oyalıyolar sonuçları beklerken ben sedyede ayaklarımı sallıyorum şaşkınım annemle eşim nede iyi anlaşıyo...sonuçlar geldi emar çekilicek ewet tümör var bıyutunu öğrenin ameliyatmı bi bakalım...ameliyatı çok zor burun kemiklerini kırarak göz sinirlerinin arkasına ulaşarak yapıyolar....bu seferde küçük olsun diye dualar edildi...neyse ben hala çok donukum tepkisizliğime şaşıyorum taki o ana kadar......
akşam randevu verdiler emar için ve ewe geldik beklemek için görümceyle kayınvalidede geldi buarada bize 3 doktorda bu yaşta ne bu stres yaşın çok genç ama erken yakaladık vs.gibi şeyler sölüyoar hep....ewe babamda geldi ben çay koymaya mutfağa gittim bide sigara yaktım hala çok donukum....birden görümcemin sesine dikkatimi verdim kayınvalidemle ikisi hep bir ağızdan yok canım daha öncedende vardır kesin tümör öle pat diye çıkarmı....içime çektiğim dumanı geri çıkarmadan bekledim odaya bi baktım babam anam kıt olmuş onları dinliyo....lanet ettim benim anama babama bu halde sölenecek şeymi bu ozamn anladımki ben hastayım ozaman kabullendim ben bu hastalığı sen kabullendikçe o seni bırakmazmış....bunu iyileşemeyince araştırıp öğrendim...emar saati geldi çıktık arabada annem var eşime saldırdım direk senin anan bacın ne dedi öle diye bi kavga gürültü girdim emara damardada bi ilaç veridler beyni boyamak içinmiş aman ALLAH ım o neydi öle....o emarın içindeyken çok düşündüm bunları ve kafama kazıdım hepsini....çıktık ewe geldik eşim dükkana gidip dağıttı dükkanı annesi benle günlerce konuşmadı surat yaptı ben canımla uğraşırken...dha sonra sonuçları aldık 2 tane beyin cerrahı ameliyat dedi ama ilaçla bastırmayı denedik halada uğraşıyoruz....kayınvalidem ne zaman üzüldü biliyomusun bu rahatsızlıktan dolayı çocuğum olmayacağını duyunca!!!!sürekli kontrol altında ilaçla olcak bebeğim....eşimle annem 1 hafta iyi oldular sonra aynı eşim çok ağladı 1 hafta af diledi söz verdi bidaha ailenle takışmıycam sebebi benim diye ama daha dün gece tartıştık ailem için....

Eşiniz ve ailesi neden görüşmüyorlar ailenizle, ne yaptılar ki ?
Çok önemli nedenleri mi var, bu kadar sert olabiliyorlar?

Benim ailemi istemeyeni bende istemem..... ailemi asla kimseye ezdirmem. bir ablam ve bir annem var benim için kocam da onlara saygılı olmak zorunda.....

canım konunu okudum aynı şeyleri ben 15 yıldır yaşıyorum......... işin acı tarafı bana babam demiştiki kızım siz kocanla iyi olun bırak biz kötü olalım demişti...............bu yüzden ailemin yanına pek gidemiyordum huzurum bozulmasın diye eşimle aynı memleketdeniz geçenyıl kaynanamla köye gittim..... kasabada babamların evi var kasabaya indiğimizde bile babamlara salmadı kaynanam işimiz var diye bende kaçamak gittim annemle babamı görmeye bir o gün gördü beni ve son görüşü oldu babacımın.........sonra istanbula döndüm aradan bir kaç ay geçince babamlar istanbula geldi 15 gün kaldılar tabi ben yine gidemedim....15 gün bana bir telefon abim aradı başımız sağolsun kardeşim babamız öldü dedi beynimden vurulmuşa döndüm babacım çatıya çıkıp tamirat yaparken 5 kattan düşüp öldü babamı toparağa verdik tam istanbula dönerken beni arayıpta haber veren büyük abimde yolda babamın acısına dayanamayıp öldü abimide babamın cenazesinde son görüşüm oldu.... şimdi ise asla kaynanmmış kocammış takmıyorum bile istedikleri kadar ötsünler umurumda bile değil.......babam beni durduruyodu kızım eşinle kötü olma bizim yüzümüze diye ve kaynanam babamın cenazesine geldi.......... eşime şunu söyledim onların arkasından söylmedik şey yapmadığınız şey bırakmadınız babamın ölümü bayramınızdı siz cenazeye deil bayrama geldiniz dedim
ve artık kesinlikle eşimle aram bozulacakmış takmıyorum eşimin işine gelirse diyorum dünyada koca kıtlığı yok........arkadaşım sana şu kadarını söyleüyorm benim yaptığım hataları yapma her zaman onların gönlünü yap hayır dualarını alki vicdanen rahat olursun yoksa eşini eşinin ailesinin dediğine bakmaya devam edersen hep huzursuz olursun.... eşin gitmese bile hep sen onların yanında olduğunu hissettir onlara

Chanel88 - durumuna cok üzüldüm canim, allah acil sifalar versin, herseyin basi saglik gercekten..

Kayinvalidemlerin neden küstüklerini hala bilmiyoruz gercekten, dügünün ertesi günü küstüler. Dügünden 3 hafta önce ayrilmistim zaten esimden annesi yüzünden, 7 davetiye verip "bu da sizin misafirlerinize" demislerdi, ama kayinvalidemin yalvarisi hepimizi pisman olduguna inandirdi.. Anneme "herkesin gözü önünde ayaklarinizi öperim, yeterki cocuklarin barismasina izin verin, oglum cok seviyo bende cok pismanim" falan filan, bizde bu nedenle afettik..

Dügünden sonra annemler bize ziyarete geldiler, biz 4-5 saat uzaktayiz onlardan, ve ben esyalarimin cogunu kendim getirememistim dügün öncesi sorunlar yüzünden. Annemlerin geldiginde esimle konusuyolardi, ta ki kayinvalidem tlf acip seni evlatliktan red ederim eger onlarla konusursan diyesiye kadar. Esim hickirarak aglamaya basladi, ne yapacgini bilemedi, kayinvalidem benide aradi, msj atti "defolup gitsinler" diye. Cok terbiyesizdir gercekten.. Geride kaldi o günler - güya. Hergün düsünmekten kafayi yiyorum.
Bu olaydan sonra esim sogudu ailemden, annesinden korkusuna, simdi hic konusmuyor.. Tabiiki annem babam diyorum, ama dememeye gayret ediyorum sanki, icimde birsey geriyor beni.
"sen konusmazsan bende konusmicam, hersey karsiliklidir beni leylekler getirmedi" dedim, 3 hafta hic konusmadik bosaniyoduk nerdeyse, bu olay beni o kadar korkutup yipratmistiki, o günlere tekrar dönmekten korkuyorum. Herseyi o yüzden alttan aliyorum, birsey olmamis gibi davraniyorum, ama icim hergün biraz daha parcalaniyor..
Kendi ailemle istedigim kadar görüsüyorum, ama ben kayinvalidemle ayda bi konusuyosam, ziyaretine gidiyorsam esiminde yapmasini istiyorum..

Esimin yapisi cok inattir. Nuh der peygamber demez hele ki bu konuda. Ilk baslarda cok aglardim yaninda üzüntüden, sikica sarilip özür dilerim derdi. Esim beni üzmemek icin agziyla kus tutuyor, ama annesinin üzülmesinden dahada cok korkuyor, "beni o dogurdu o büyüttü hic üzmedi bende onu üzemem" mentalitesinde..

Haftasonunda rüyamda esimin annem ve babamla baristigini gördüm, o kadar mutlu uyanmistim ki..

canım konunu okudum aynı şeyleri ben 15 yıldır yaşıyorum......... işin acı tarafı bana babam demiştiki kızım siz kocanla iyi olun bırak biz kötü olalım demişti...............bu yüzden ailemin yanına pek gidemiyordum huzurum bozulmasın diye eşimle aynı memleketdeniz geçenyıl kaynanamla köye gittim..... kasabada babamların evi var kasabaya indiğimizde bile babamlara salmadı kaynanam işimiz var diye bende kaçamak gittim annemle babamı görmeye bir o gün gördü beni ve son görüşü oldu babacımın.........sonra istanbula döndüm aradan bir kaç ay geçince babamlar istanbula geldi 15 gün kaldılar tabi ben yine gidemedim....15 gün bana bir telefon abim aradı başımız sağolsun kardeşim babamız öldü dedi beynimden vurulmuşa döndüm babacım çatıya çıkıp tamirat yaparken 5 kattan düşüp öldü babamı toparağa verdik tam istanbula dönerken beni arayıpta haber veren büyük abimde yolda babamın acısına dayanamayıp öldü abimide babamın cenazesinde son görüşüm oldu.... şimdi ise asla kaynanmmış kocammış takmıyorum bile istedikleri kadar ötsünler umurumda bile değil.......babam beni durduruyodu kızım eşinle kötü olma bizim yüzümüze diye ve kaynanam babamın cenazesine geldi.......... eşime şunu söyledim onların arkasından söylmedik şey yapmadığınız şey bırakmadınız babamın ölümü bayramınızdı siz cenazeye deil bayrama geldiniz dedim
ve artık kesinlikle eşimle aram bozulacakmış takmıyorum eşimin işine gelirse diyorum dünyada koca kıtlığı yok........arkadaşım sana şu kadarını söyleüyorm benim yaptığım hataları yapma her zaman onların gönlünü yap hayır dualarını alki vicdanen rahat olursun yoksa eşini eşinin ailesinin dediğine bakmaya devam edersen hep huzursuz olursun.... eşin gitmese bile hep sen onların yanında olduğunu hissettir onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…