- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi anatolia35
-
herkesin yeri dolar koca gider başka koca gelir evlat kaybedilir ama yenisi dünyaya gelir. şu dünyada yeri dolmayan tek şey anne ve baba. eşi benzeri olmayan yeri dolmayan tekrarlanmayan. kocan için aileni üzmeye kendini üzmeye değmez. o özveri göstermiyo ama senden bekliyo. bence senin kocan hiçte iyi bir adam değil...
seni bi nebzede olsa okadar iyi anlıyorumkibenim eşimlede alemin arası ewlenmeden önce mükemmeldi....ama düğüne 1 ay kala eşim aileme soğuk davranmaya başladı nitekim sorunlar çıktı herkesin lafı birbirine batmaya başladı1.5 yıl boyunca sürekli bizde kalan annesine ben senden daha çok sewiyorum bu kadını diyen adam gitti yerinde yeller eser....ufak tefek tatsızlıklar büyüdü dağ oldu aşılmaz bi dağ ben hep ailemle eşim arasında kaldım en sonunda beynimde rahatsızlığa bağlı tümör çıktı ewet ben daha 2 aylık ewliyken strese bağlı olarak tümör oluştu beynimde eşim ve ailem sadece 1 hafta mutlu aile tablosu çizebildi şuan 10 aylık ewliyim onlar hala soğuk ben hala hasta....bölesi daha acı emin ol hiç iyi olmamak arada hep bi mesefa olması daha az can yakıyor....eşimin aileisyle benim ailem aynı mahallede eşim bizde öle eşim annenlere çok gidiyosun diye üstüme geldi ilk ewlendiğimizde ama ters tepti eşimin aileisyle hiçbir sorunum olmamasına rağmen onlardanda soyutladım kendimi...anneme 1 ay gitmiyorsam orayada gitmiyorum artık kimsede bana git demiyor diyemezde....aşılmıyor bu sorunlar insan en çok buna ağlıyor sanırım....ben senin kadar sessiz kalamıyorum keşke kalabilsem ama yapamıyorum içimdeki ateş sönmüyor sindiremiyorum maalesef daha dün gece tartıştık eşimle çığrımdan çıktım kolumdan tuttu diye kollarını tırnaklarım kan rewan içinde kaldı kolları....sabah kayınpederim geldi konuşmaya hıçkıra hıçkıra ağladım ben kimin ahını aldım kime bahane verdimde eşimle ailemin arasında sıkıştım kaldım ölüyorum baba iyileşemiyorum ölüyorum diye ağladım eşimi haklı sanan adam bu ew senin değil benimdir bu ewide bu kız için aldım dizdim birdaha ailesi için bişey dersen kapını açmam dedi....eşim özür diledi bende diledim ama bu ne ilk ne son biliyorum ben daha çooookkk ailem için tartışıcam eşimle kavganın dibine vurucam ama aileme tek kelime ettirmiycem....benim eşimle ailem bir araya geliyor ama nasıl geliyor bir sor....herkes tedirgin çoğu zaman aman o yaşadıklarını kusucak aman bu yaşadıklarını kusucak bazen mükemmel ilişkileri ama ben biliyorum kollar kırıldı yeller içinde kaldı....ben kendi içimde kalanlardan korkuyorum artık ciddi anlamda sinir hat safhada psikiyatrise gitmek istiyorum ama eşim gece çalışıyor sabaha kadar ewde tekim bide rahatsızlığım var ilaçlar dokunur ağır gelir ewde bişey olur diye ilaç almaktan korkuyorum.....çünkü bana verilecek ilaçlar belli ağırlıkta...sinir harbinde elelrim titriyo hemen dizlerim tutmuyo,kalbim hızla çarpıyo,dudaklarım uyuşuyo ve düzenli nefes alamıyorum tehlikeli oluyorum heleki mutfakta olmayayım karnıma bıçak saplamayı düşünmüşümdür çok kez eşimle ilişkime gelince mükemmeldir bir kere bile ailem dışında bi tartışmamız olmamıştır ne istesem alınır ne istesem yapılır ilişkimize ewimize baakıp imrenir herkes birbirine düşkün bi çift daha yoktur der herkes....ama gel görki işin içinde aile varsa ne gözüne gelirki insanın anamın babamın sewgisini kim doldurabilir???
aayy gerçekten bir nebze olsun bu acıyı bildiğim için çok etkileniyorum gözlerim doldu okurken..
Allah önce eşine akıl fikir ..
sanada sabır ve acil şifalar versin canım..
bak canım ben senden yaşça büyüğüm.ve üzülerek söylüyorum,evliliğinde çok büyük yanlışlar var.hani diyorsun ya benim ailemden bahsetmeyip,onun annesiylede konuşunca herşey çok güzel,bana saygılı davranıyor.kendini kandırıyorsun.zaten herkesin evliliğinde ilk yıllar aileler çekişmesi,seni annen,benim annen dışında bir problem olmaz genelde.ama sen çok çabuk pes etmişsin.bir kere eşin eğer sana saygılı davransaydı ,senin aileni yok saymazdı.neden bu kadar korkuyorsun eşini kaybetmekten anlamadım.bende çok büyük bir aşkla evlendim.düğün döneminde iki aile arasında çok büyük gerginlikler yaşandı.ve evlendiğimizde ben onun ailesini,o da benim ailemi suçluyordu.benim aileme gidileceği zaman surat asmalar,zoraki gitmeler.bende açık açık konuştum.''''ben herşeye rağmen nasıl senin ailene saygı duyuyorsam sende yapacaksın,beni seven adam aileme saygısızlık yapamaz,eğer hala yapmaya devam edersen bende sana aynısını yaparım.veya da bu evlilik biter.benim bir tane annem,babam var aşkım için onları ezdirecek kadar da karaktersiz değilim'''dedim.ve bir daha surat asmaya cesaret edemedi.
teşekkür ederim canım eşime hep söylüyorum ben anamı babamı kaybettiğim zaman bir ömür senin başına kakıcam bu günleri sen benimle anamı babamı paylaşamadım diyeceğim bunu bil diyorum herzaman ben ne yaptımki oluyor cvp....öle basit şeylerden ters düştülerki annem kredi çekti eşime eşim 6 ay ödemedi annme ihtiyacım var vermiyceksende söle bende ona göre ayarlıyım kendimi dedi sen beni ne aradın ne sordun düğünden sonra anne senin ihtiyacın varmı diye dedi kötü oldular....annem damatlık alcaktı 2 binliralık alamamda oğlum benim bütcem 500 tl dedi kötü oldular eşim beğenmedi 500 lirayı babamda almıyorum ulan dedi rest çekti eşim buna bozuldu sonra başladı zaten herşeyi yanlış anlamalar falan benim eşim maddiyata asla önem veren biri değil ama ailem ona maddiyatın kelimesini yapmış....annem babamda ters çıkıştı ewet ama eşimin ailesi bana ters çıkıştığı zaman ben böle kin beslemedim asla büyüktür sinirdir dedim hep...şimdi nasılım biliyomusun bişey sölerken herkes 2 defa düşünüyor chanel yanlış anlayıpta tavır sokmasın ters cvp vermesin diye....
teşekkür ederim canım eşime hep söylüyorum ben anamı babamı kaybettiğim zaman bir ömür senin başına kakıcam bu günleri sen benimle anamı babamı paylaşamadım diyeceğim bunu bil diyorum herzaman ben ne yaptımki oluyor cvp....öle basit şeylerden ters düştülerki annem kredi çekti eşime eşim 6 ay ödemedi annme ihtiyacım var vermiyceksende söle bende ona göre ayarlıyım kendimi dedi sen beni ne aradın ne sordun düğünden sonra anne senin ihtiyacın varmı diye dedi kötü oldular....annem damatlık alcaktı 2 binliralık alamamda oğlum benim bütcem 500 tl dedi kötü oldular eşim beğenmedi 500 lirayı babamda almıyorum ulan dedi rest çekti eşim buna bozuldu sonra başladı zaten herşeyi yanlış anlamalar falan benim eşim maddiyata asla önem veren biri değil ama ailem ona maddiyatın kelimesini yapmış....annem babamda ters çıkıştı ewet ama eşimin ailesi bana ters çıkıştığı zaman ben böle kin beslemedim asla büyüktür sinirdir dedim hep...şimdi nasılım biliyomusun bişey sölerken herkes 2 defa düşünüyor chanel yanlış anlayıpta tavır sokmasın ters cvp vermesin diye....
Konumu az cok bilenler var, halada asmis degiliz sorunlari, o yüzden paylasmak istedim, yardimlariniz varsa cok cok sevinirim..
Kisa özet geceyim hemen, esimin ailesi ve esim benim ailemle kesinlikle konusmuyorlar. Nedenini bilmiyoruz. Ilk baslarda cok zor geliyordu, sen konusmazsan bende konusmam diye cikisiyodum, aylarca konusmadim ailesiyle, ama bu olay sadece esimle benim arami soguttu, sonra annemin bana "kizim sen konus, kötü olan sen olma, eninde sonunda konuscaklar bizle, hem kocan hemde kayinvalidenler" deyince, bende konusmaya basladim. Simdi bizden iyisi yok. Hem esimle hemde ailesiyle..
Icimde hergün büyüyen birsey var ama, her ne kadar konussamda herkesle affedemiyorum hicbirini. Esimede cok kiziyorum. Annesinin tehditi üzerine konusmadigi icin. Ben evliligin karsilikli sevgi ve saygi oldugunu saniyordum, sadece sevgi veya sadece sevgi yetmiyor. Bana olan saygisina diyecek kelimem yok, prensesler gibi yasatiyor, ama ailemi hic olarak görmesi beni cok üzüyor. Gizli gizli agliyorum cogu zaman, okuldan eve giderken bi sokaga girip agliyabildigim kadar agliyorum, eve gelincede hicbirsey olmamis gibi davranabiliyorum. Konuyu hic acmiyorum artik, cünkü huzurumuz cok kaciyor. Esimin yaninda ailemle tlf'da konusmuyorum, onlardan bahsetmiyorum, "annem" veya "babam" dememek icin gayret ediyorum, "bizimkiler" diye gecistiriyorum. Daha bir cok sey.. Mutluyum ama mutsuzum, huzurluyum ama huzursuzum, sahte rol yapiyorum mutlu ve huzurlu görünmek icin..
Dün annemle tlf'da konusurken aslinda onlarinda hicbirseyi unutmadigini anladim. Annemler daha dügün kasetini bile görmediler, "benim canim cigerim evlenmis, daha dügün kasetini görmedim, unuttummu saniyosun kizim" dedi, icim nasil parcalandi anlatamam.. Su an bile yazarken nasil agliyorum, dayanamiyorum cünkü.
Piskologumla sürekli benim hissettigim seyleri konusuyoruz, ama bu hissettigim seyleri tekrar hissedince dahada cok duygulaniyorum. Ayrica esim piskologa gittigimi bilmiyor bile. Onun gözünde mutlu mesut biriyim muhtemelen..
Canim biricik anneme babama kardeslerime hic kiyamiyorum, abla abla diye etrafimda dönüyolar, sanki onlara ihanet ediyomusum gibi hissediyorum..
Deli dolu herkes tarafindan sevilen biriyimdir, biriydim. Simdi sadece rolunu yapiyorum, cok üzülüyorum. Anneme sürekli mutluymusum gibi bi tablo ciziyorum, üzülmesin diye.
Haftaya ziyarete gidicez ailelerin yanlarina, ben yine esimle kalicam kayinvalidem gilde, ama babami annemi kardeslerimi ziyarete yalniz gidicem.. Arabayla beni oraya kadar birakip iceriye bile girmiyecekler. Cok üzülüyorum arkadaslar, anlatamam size
Önerileriniz yardimlariniz varsa seve seve dinlerim..
bunların hepsi mana işte canım sudan sebeplerden dolayı seni üzdüklere şeye bak...
biraz sanırım inatçı eşin yani hala uzattığına göre...
yani ne bileyim sen rahatsızsın hiçmi vicdanı sızlamıyo bu adamınkaç yaşındasın bu arada canım..:26:
rahatsızlığın nasıl başladı baş ağrısıylamı...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?