- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
İyi akşamlar herkese bayanlar.Benim de çoğu bayan gibi kayınvalidem ve görümcemden çekiyorum.Evleneli 1 yıl olmadı daha.Ama o kadar düşüncesizler ki kayınvalidem şehir dışında yaşadığı halde (14 saatlik mesafe) 3 kez geldi.Gelirken sormazlar müsait misiniz diye ve her seferinde yanında bir akrabası olur ilave olarak :).Neyse tabi ki gelecek oğlunun evi sonuçta istemiyorum diyemiyorum.Kendisi çok meraklı bir kadındır,aldığmız maaşı sorar habire,her telefonda düğünde taklan altınları ne yapacağımızı sorar,herşeyi inceler.Görümcem de bizimle aynı şehirde yaşıyor ve son gelişlerinde 15 gün bende 15 gün görümcemde kaldılar.Bazen eşimle kendi odamıza çekiliyorduk pat diye içeri giriyordu en sonunda eşim bile dayanamadı ben yokken annesine kızmış.Ben varken eşime sarılır öper nispet eder gibi o kadar nefret eder oldum ki eşime söylemeyi düşünüyorum fakat kırmaktan da korkuyorum.Bir erkek annesi biraz daha ağır başlı olmalı gerekir diye düşünüyorum.Annemin bile garibine gitmiş kadının hareketleri.Asıl dün çok sinirlendim,görümcem aradı akşam;annemler gitti biz de görüşelim diye.Tamam dedim hafta sonu görüşelim ozaman.Cumartesi yatıya geliyoruz o zaman demez mi.Aynı şehirdeyiz yatıya geliyorlar bu ne demek insan teklif edilmeden kendiliğinden böyle söyler mi?Şaşkınlıktan ne dediğimi hatırlamıyorum kem küm ettim kapadım telefonu.Çok yaramaz bir çocukları var asla dur sus demez,yeni alınan koltuklarımın kenarındaki ahşap yerleri kalemle delmişti ben kızmıştım yine de ses etmemişti çocuğuna.Zaten bir hafta sonum var dinlenebildiğim ne gerek var yatılı olarak ağırlamaya? Araya resmiyeti nasıl koymalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın.SEVGİLER.
iki erkek çocuğu annesi olarak bu cümleden ne çıkarım yapamam gerekir anlayamadım? çocularım evlenince onalra sarılıp öpemeyecek miyim,resmi mi davranmam gereecek?ben kimseyi dinlemem hatta gelinlerimi de öperimdiğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bu kısmı çok abartmışsınız.evli bile olsa onun oğlu,çocuğunu öpüyor diye kime nispet yapacak size mi?
Tabi ki de öpsün ona lafım yok,ben seni seveyim yavrrrum onu da annesi sevsin gibisinden 30 unu aşmış bi adama da herkesin içinde konuşmasına gerek yok.Bir kez değil her görüştüğümüzde yapıyor.Gel öpeyim seni kuzum yoksa yanağın karının da ondan mı öptürmüyosun falan diye laubali lafları da var ama uzatmamak için yazmamıştım:) herkes evladını tabi sevecek ama böyle sevmesin.
iki erkek çocuğu annesi olarak bu cümleden ne çıkarım yapamam gerekir anlayamadım? çocuklarım evlenince onlara sarılıp öpemeyecek miyim,resmi mi davranmam gerekecek? ben kimseyi dinlemem hatta gelinlerimi de öperimdiğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bu kısmı çok abartmışsınız.evli bile olsa onun oğlu,çocuğunu öpüyor diye kime nispet yapacak size mi?
aaaaaaaa yeter ama bu ne ya
yok kayın validem sürekli arıyor bizi soruyor tabi soracak oğlu o oğlu 9 ay karnında taşıdı
25 yıl büyüttü kendini feda etti napsın sana bırakıp yılda bi kez gelip by by mı desin
agresifleşmenizi anlayamadım doğrusu;benim sorunum olabilir bu;ayrıca gelmesinler demiyorum okumadınız sanırım
İyi akşamlar herkese bayanlar.Benim de çoğu bayan gibi kayınvalidem ve görümcemden çekiyorum.Evleneli 1 yıl olmadı daha.Ama o kadar düşüncesizler ki kayınvalidem şehir dışında yaşadığı halde (14 saatlik mesafe) 3 kez geldi.Gelirken sormazlar müsait misiniz diye ve her seferinde yanında bir akrabası olur ilave olarak :).Neyse tabi ki gelecek oğlunun evi sonuçta istemiyorum diyemiyorum.Kendisi çok meraklı bir kadındır,aldığmız maaşı sorar habire,her telefonda düğünde taklan altınları ne yapacağımızı sorar,herşeyi inceler.Görümcem de bizimle aynı şehirde yaşıyor ve son gelişlerinde 15 gün bende 15 gün görümcemde kaldılar.Bazen eşimle kendi odamıza çekiliyorduk pat diye içeri giriyordu en sonunda eşim bile dayanamadı ben yokken annesine kızmış.Ben varken eşime sarılır öper nispet eder gibi o kadar nefret eder oldum ki eşime söylemeyi düşünüyorum fakat kırmaktan da korkuyorum.Bir erkek annesi biraz daha ağır başlı olmalı gerekir diye düşünüyorum.Annemin bile garibine gitmiş kadının hareketleri.Asıl dün çok sinirlendim,görümcem aradı akşam;annemler gitti biz de görüşelim diye.Tamam dedim hafta sonu görüşelim ozaman.Cumartesi yatıya geliyoruz o zaman demez mi.Aynı şehirdeyiz yatıya geliyorlar bu ne demek insan teklif edilmeden kendiliğinden böyle söyler mi?Şaşkınlıktan ne dediğimi hatırlamıyorum kem küm ettim kapadım telefonu.Çok yaramaz bir çocukları var asla dur sus demez,yeni alınan koltuklarımın kenarındaki ahşap yerleri kalemle delmişti ben kızmıştım yine de ses etmemişti çocuğuna.Zaten bir hafta sonum var dinlenebildiğim ne gerek var yatılı olarak ağırlamaya? Araya resmiyeti nasıl koymalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın.SEVGİLER.
Çatıştığımız bir konu yok.Fakat özelimize çok karışıyor.İlk bayramımızda gitmiştik kayınvalidemlerde kaldık;baram sabahı çat diye kapı açıldı geldi oğlunu öpüyor uyan diye.bunu normal karşılayamıyorum işte arkadaşlar.Sürekli böyle yani.Sevgi kısıtlamasıyla ne alakası var bunun Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?