- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
Sizin oğlunuz varmı merak ettim doğrusu.
Eğer varsa yazdıklarımı tekrar okuyun.
Eğer yoksa bir oğlunuz olunca belkide hak verirsiniz bana.
Doğur, besle, büyüt (bunların hepsini seve seve yapıyorum)sonra evlenince
gelin mesafe koymaya calissin araya.
Ben cocuklarım icin canımı veririm.
Çatıştığımız bir konu yok.Fakat özelimize çok karışıyor.İlk bayramımızda gitmiştik kayınvalidemlerde kaldık;baram sabahı çat diye kapı açıldı geldi oğlunu öpüyor uyan diye.bunu normal karşılayamıyorum işte arkadaşlar.Sürekli böyle yani.Sevgi kısıtlamasıyla ne alakası var bunun Allah aşkına?
K.validelere çok önyargı, art niyetle yaklaşan gelinler var..
Bu birçok yerde görülebiliyor açık olarak..
Fakat k.valideler arasında da gerçekten tüm gayretiyle onları mutsuz edecek özellikleri olanlarda var.
Mesafe koymak zorunda kalıyor insanlar.
Kendi canının yanmasına artık dayanamadığı için.
Eğer oğullarınız için canınızı veriyorsanız, demek ki onların mutlu olması için elinizden geleni yaparsanız.
Mutlu olması yuvasında huzurlu olmasını getirir..Bunun yoluda belli, anlayışlı ve ileri görüşlü sevgiyi bilen bir anne olmak.
Mesafe hak ediliyorsa konulmalı saygı çerçevesi içerisinde, art niyetsiz, gerçekten çok çektiği için FAKAT EŞİNE KARIŞAMAZ.
Asla ve asla annesine göstereceği hürmete, aralarındaki sevgiye, muhabbete v.s v.s yorum yapamaz, yorum yapma hakkına sahip değil.
Bu konuda dozu kaçırıyor bayanlar.
Çatıştığımız bir konu yok.Fakat özelimize çok karışıyor.İlk bayramımızda gitmiştik kayınvalidemlerde kaldık;baram sabahı çat diye kapı açıldı geldi oğlunu öpüyor uyan diye.bunu normal karşılayamıyorum işte arkadaşlar.Sürekli böyle yani.Sevgi kısıtlamasıyla ne alakası var bunun Allah aşkına?
Sizin oğlunuz varmı merak ettim doğrusu.
Eğer varsa yazdıklarımı tekrar okuyun
Eğer yoksa bir oğlunuz olunca belkide hak verirsiniz bana.
Doğur, besle, büyüt (bunların hepsini seve seve yapıyorum)sonra evlenince
gelin mesafe koymaya calissin araya.
Ben cocuklarım icin canımı veririm.
Bakin yukarda isaretledigim cümleniz kisitlamak oluyor. Yani kisaca " ben yaninda varken ne demek sarilmak, öpmek" der gibisiniz.
Ama kapiyi calmadan odaniza girilmesi hos degil.
sana tamamen katılıyorum ben nasıl onların yanında eşimle samimi olmuyorsam onlarda dikkatli olmalı yani en azından nispet olmamalı işin içinde eşler evlenmeden önce annelerinden bıkıyor sonra nedense onlar unutuluyor ne yapsa anneleri haklı görülüyorvala aynısı bendede var çat diye yatak odasına girmeler kınalı kuzum diye sevmeler her ne kadar erkek anneleri oğlumu öpemeyecekmiyim desede
bi eş kayınvalidesinin yanında yada kayınbabasının yanında canım kocam diye öpemezse bi annede oğlunun yatak odasına girip öpemez
en sinir olduğum şey nispet falan hikaye benimkinden biliyorum benim eşim sırf annesinin çenesinden kaçmak için ocak ayında benle evlenmek istiyordu
şimdi kınalı kuzusu oldu maksat eşin kaynananla aranda kalırsa kaynananı seçsin diye yapıyor
o kuzum diye öpmeden sen de canım kocacım de öp bakalım ne yapacak
Canim ben zaten yatak odasina girmesini onsylamiyorum.
Tabiki cok ayip yakisik almaz ama konu sahibi öpmesinden bahsediyor,
gòrümcesi ayni sehirde diye onlarda bir gece kalmasi bile sorun olmus.
Belki seviyor yengesini, belki daha samimi olmak istiyor.
Hemen bu kadar abartilirmi yaa.
Kaynanasi 15 gün kalmis gitmis yani. Ne var biraz
yasli insanlarin kahrini ceksek ölürmùyüz.
Belki Allah rızası kazanılır böyle.
Neyse demek istedigim Arkalarindan konusulacak bir sey
yapmamislar.
ya sabahtan beri kayın valide konuları okuyorumda anne onlar sonuçta anne
bu kadarmı kötü olabilir kayınvalideler anlayamıyorum
niye herkes sürekli kayınvalidesini anlatıyor birazda kendine batırsa ya iğneyi
Ay canım ben aslında popomla barşık değilim yani... Düz elbise giyemiyorum çıkıklığından, çok dikkat çekici duruyor . Bizimle fikirdaş olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?