- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
Konu sahibi gayet normal, duygusal bir yorum yapmış...
Kayınvalidesini kötülememiş, sadece yaptıklarından bahsetmiş.
Ama neymiş bir hanım, sabahtan beri kayınvalide konuları okuyor diye , konu sahibini çocuk azarlar gibi eleştiriyor.
Bu çok hoş çünkü !
Hemen insan azarlamaya , sinir boşaltmaya ne kadar meraklısınız .
Neyse, yuvarlakpopişli, söyle bakalım eşin ne diyor bu duruma ?
ilahi arkadaşım güldürdün sağolasın :) eşime de üzülüyorum çünkü annesinin öyle hareketleri var ki utanıyor garibim ben de onu üzmek istemiyorum.Annesine de çok düşkün fakat nasıl konuşacağımı bilmiyorum onu da incitmedenrahatsız olduğumu belirtmek istiyorum
Benim de popom yuvarlak ve çıkık ! Amerikan popo diyor babam da bana , benziyoruz yani
Popodaşız
Bence direk açıkça söyle,"hayatım şöyle şöyle, seni kırmak istemiyorum vs vs... Annen odaya pat diye giriyor açıkçası kendi annem de olsa rahatsız olurum" de.
benim yorumuma laf söyleyenlere bir sözüm var sizde anne olun oğlunuz olsun gelininiz böyle arkanızdan konuşsun sizi hiç sevmesin işte o zaman kayınvalideyi anlıcaksınız
Beren,aslında seni haklı bulabilirdim,haklısın bir yönden onlar da anne ve oğulları sonuçta..ya sabahtan beri kayın valide konuları okuyorumda anne onlar sonuçta anne
bu kadarmı kötü olabilir kayınvalideler anlayamıyorum
niye herkes sürekli kayınvalidesini anlatıyor birazda kendine batırsa ya iğneyi
kızlar koptum sizin diyaloglara :)) benim popiş yuvarlak değil diye de kıskandım sizi..sizlerle popodaş değilim ama fikirdaşım :))
benim yorumuma laf söyleyenlere bir sözüm var sizde anne olun oğlunuz olsun gelininiz böyle arkanızdan konuşsun sizi hiç sevmesin işte o zaman kayınvalideyi anlıcaksınız
Beren,aslında seni haklı bulabilirdim,haklısın bir yönden onlar da anne ve oğulları sonuçta..Ama bazı rahatsız olunan davranışların normal düşüncelerle yapıldığını düşünmüyorum ben canım.. Dediğin gibi ne kadar kötü niyetli olabilirler ama,kötü niyet değil de..Oğlunu olgun bir şekilde seven ve onun mutluluğunu düşünen bir annenin hareketlerini fazla abartmayacağını düşünüyorum..Genelde erkek anneleri kıskanç oluyor bence,halbuki evlendirdikten sonra "oğlum" ve "kızım" mantığıyla yaklaşmaları lazım..Genelde gelinden kıskanma mantığı oluyor.. Ya bu yatakodasına bile destursuz dalanları okumuyor muyuz burda!! Yoksa bence genç kızlarımız ,gelinlerimiz de o kadar kötü niyetli değil!! Bence sorun olaya samimiyetle yaklaşmayan taraf hangisiyse onda başlıyor...
hiç katılmıyorum malesef ve gerçekten sabahtan beri kaynana konusu okuduğunuz için böyle tepkili olduğunuzu düşünüyorum bende zira bütün kaynanalrın sevilmediğini düşünmenizde bir okadar yanlış çünkü sizin yorumunuza laf söyleyen biri olarak aynı zamanda son derece kaynanamı sever bir gelinim
konu sahibinin kaynanasına gelince yatak odama çat diye giren biri ister kaynanam olsun ister başkası, altından olsa benim için zerre değeri olmaz yani
yoksa biz gelinlerde evlenmeden önce kaynanaya kök söktürücem sevmicem diye kendimizi şartlamıyoruz heralde kim ister eşinin ailesiyle kötü olmayı eşinin arada kalmasını ki bu sorunlar zamanla büyüyerek gelinin evine çöküyo
inşallah bizler az sayıda olan iyi kaynanalardan olabilmeyi başarırız
sevgili beren sizin kayınvalideniz hayattalarmı ilişkiniz çok mu iyi merak ettimdeya sabahtan beri kayın valide konuları okuyorumda anne onlar sonuçta anne
bu kadarmı kötü olabilir kayınvalideler anlayamıyorum
niye herkes sürekli kayınvalidesini anlatıyor birazda kendine batırsa ya iğneyi
Benim de bir oglum var ve birde kizim var ve ben su mübarek gecede
dua ediyorumki insallah Allah iyi bir gelin nasip eder.
Ben oglumu öptüm diye icinden kotuluk gecirmez.
Kiz kardesi onda kalmak istedigi zaman bu kadar abes kacmaz
insallah.
El insaf diyorum yaa.
Öpecek tabi oglunu.
Hem kac yasinda olursa olsun benim oglum hep cocuk kalir gözümde.
Evlendi diye ogluyla mrsafelimi olmali insan.
Gelin de hemen tavrini koysun tövbe yarabbim.
Allah iyilerle karsilastirsin AMİN
siz sanırım kendı pencerenızden bakıyorsunuz şuan, çocuklarınızın etkisiyle..
Sizin oğlunuz varmı merak ettim doğrusu.
Eğer varsa yazdıklarımı tekrar okuyun.
Eğer yoksa bir oğlunuz olunca belkide hak verirsiniz bana.
Doğur, besle, büyüt (bunların hepsini seve seve yapıyorum)sonra evlenince
gelin mesafe koymaya calissin araya.
Ben cocuklarım icin canımı veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?