Eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum

mother bear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
638
9
96
kızlar eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum en son kaynımla tartıştık biraz önce ve hüngür hüngür ağlıyorum bıktım artık yazmak istedim bende hata bendemi bi bakın nolur
eşim dün gece yurtdışına gitti ankaradan,ankara bize 2 saat mesafede, havaalanına bizim yani aldımız arabamızla eşimin abisi bıraktı çünkü ben o kadar iyi araba kullanamıyorum neyse
sabah bi baktı bizim araba hala yok kaynımın arabası kapıda öğlene kadar bekledim hala yok sağlık ocana gitmem gerekti yürümek zorunda kaldım buarada hamileyim
sonra facebookta online gördüm bende şunları yazdım:

-abi sen geldin dimi ankaradan
senin araba kapıda bizim ki yok

cevap : -sizinki bende
evdeym ben

-sendemi kalcak

cevap :-ne olacak (bir süre sonra diğerlerini yazdı)
lazımmı getireyimmi
perşembe gidilecek tekrar ankaraya(yani perşembe gününe kadar araba yok)

-yok bugün lazım oldu sağlık ocağına yurudum bekledim seni
hallettim gerçide acil bişey olursa diye kullanırsın demişti (eşim)

cevap :-tamam
getiriyom şimdi

-yok aciliyiyeti yok seninkinin anahtarı burdaysa
onuda kullanırım

cevap:-getiriyorum

-yok getirme abi lazım diğil şimdi
seninkinin anahtarı burdaysa
onu kullanırım
bişey olursa

dahada cevap vermedi bi baktım araba gelmiş anahtarı banada vermiyo üst katta kayınvalidem var ona bırakmış benimde tepem attı çok kırıldımı dile getirdim tekrar mesaj attım ben hamileyim senin düşünmen lazım anahtarı olmayan bi arabayı kapıda bırakmanın mantığı ne ve kendisinin ve eşinin arabası var yani iki tane arabası var artı ben tüp bebekle hamile kaldı kendide biliyo Allah korusun bişey olsa kendi arabam yok kapıda beyfendinin gelip beni götürmesinimi beklicem anlamadım aslında niyet belli bizim depo full dizel sıfır araba haa buarada kendide bizim aracın benzinlisini kullanıyor sırf beleş olsun diye bunu yapıyor çok iyi biliyorum artı ben bunları sorun eden bir insan hiç değilim ama bu düşüncesizliklerine tahamül edemiyorum artık
neyse bi baktım face den beni silmiş çok komik yaa o yetmez gibi abimi ablamıda silmişyaaa şaka gibi yaaa midemi bulandırıyorlar artık tahamülüm kalmadı kızlar yazışmalar ve durum bu sizce ben haksızmıyım?

vallah canim ne desem ki aklima ilk gelen okurken adam getiriyorum demis sen bosuna kac defa ust uste yok gerek yok demissin ben olsam tmm bekliyorum derdim,
birde aklima benim esimin ailesi geldi okurken Allaha cok sukur hepsinden uzaktayim ama olurda birsey olunca ufacik tefecik de olsa ben asla onlarla birseyi konusmam hep esimi koyarim aramiza, tabii sizin durumunuz farkli olabilir.
birak yapsin yapacagini eninde sonunda utanan ve pisman olan o olacaktir, cunku sen ona karsi bir hakarette bulunmamissin
bosver hamilesin takma boyle seyleri sen keyfine bak salla gitsin

çok haklısın hamile olmasan neyse de sana da lazım olacağını düşünmesi gerekirdi.face den silmesi de komik olmuş.aman takmayın boşverin böyle insanları düşünmeye dğmez.iyi olmuş istemen getirmiş koymuş işte

Güzelim hassas bir dönemdesin hamilesin ve takma böyle ayrıntıları... facebooktan yazışmalar yapacağına direk telefondan arayıp sağlık ocağına gidecektim arabayla gideceğim abi falan deseydin... ne o öyle yazışmalar atışmalar falan saçma olmuş...hem kayınvalidenle tartışma bu olaydan dolayı mı?

İnsan arabası varken başkasının arabasına tenezzül edermi ya...Azla yetinmeyen çoğu hiç bulamazmış.Buraya yazdıklarını eşin gelince aynen anlat....
Hiç çekinme bence... Saçmalığın danişkası yemine diyorum ayıp yahu...

Hem silerse de silsin facebooktan ya:))boşver hiç düşünme bunları boşuna yıpranıyorsun

Hakikatten yaa faceden sildi diye ne oldu yani ne oluyormuş.Bir daha görüşmeyecekmisiniz??Yüzüne bakmayacakmı bu adam senin ileride aynı ortamda olursanızda bunu dersin.

Faceden sildin de incilerinmi çoğaldı dersin insanlar kaç yaşına gelmiş facebook muhabbettı yok mu delı oluyorum yaaaaa

canım sağlık ocağına gideceğin zaman direk tel.açıp soracaktın..
arabaya ihtiyacım var,getirirmisin diye
face ten mesaj yazmak olmamış..
o da triple getirmiş arabayı..

gidecegin yere gitmeden once telefon acsaydin , biyere gidecegim araba lazim deseydin keske..
ama sanki kendi mali, birde kaprisini yapiyor. Takma kafaya.

offff yaaa insanlar ne kadar bencil sen takma kafana canım böyle insanlar için allah korusun bebeğine bişi olur düşünüpte ağlama falan bebişinde üzülür değer mi hiç sen en değerli varlığına kavuşacaksın inşallah onu düşün mutlu ol doğunca ona sarılır koklarsın geçer hepsi hiç canın yanmaz hiç üzülmezsin:))))

Kaprisli ya birde kiza artistlik yapiyo deli oluyorum böyle ayar insanlara. Kendi arabasi varken ne gerek varda mali sahibine teslim etmiyo, üstelik arkadas hamile heran ihtiyaci olabilir.

ne kadar komik tepkiler böyle çocuk gibi...

sen çok iyi yapmışsın arabayı istemekle...

ayrıca art niyetin de yok. hamilesin ve ihtiyacın olabilir. hamile olmasan da ihtiyacın olabilir aslında:)))

kaynın sizi arabayı çok beğenmiş herhalde:))

hala abisinin her şeyi kendisi ile ortak sanıyordu herhalde... ama artık seninle ortak anlayınca biraz bozulmuş... geçer merak etme..

hiç de takma ayrıca:))))

hamileliğinin tadını çıkar. araba da dizelmiş bak:))) gez toz:)))

adam getireyim mi diyor üst üste hayır yok getirme diyorsun madem getirme diyeceksin isteme ,madem istedin o zaman tutarlı ol ve evet lazım getir de

anladım yani benim hatam sadece faceden yazmak oldu hiç tavrım değildi zaten eşimin kuzeni bizdeydi dayısının kızı o yaz dedi iste ne olacak dedi bende zaten sinirliydim hiç düşünmedim orda yanlış yaptım evet
kayınvalidemle olan sorun bunla alakalı değil o apayrı bi vaka zaten kayınvalidem anahtarı getirdi ben sinirden bi posta ağladım sonra çıktım nasıl böyle davaranıyo bıktım artık dedim artık hepsinden o kadar sıkıldım ki eşim gelsin yurtdışından bascam gitcem o zaten nefret ediyo ailesinden zaten kendi anlaşamıyo gitmek istiyo ben bebek olacak kiraya çıkmayalım diyodum ama kafayı yemekten iyidir biraz zorlanmak ...

Son düzenleme:
bence abisi yaptığı tavırda haklı
şöyleki..
eşini ankaraya bırakıyo bidaha eve gelip arabayı bırakmak yerine o arabayla işine gitti demekki ne var bunda kardeşinin arabası..
senin hemen ilk günden arabayı sorman senin art niyetli oldugunu düşünmesine neden olmuş belliki..
bence yapman gereken bu gün hiçbirşey dememekti.. ha yarın olur adam kendi arabasını almaz sizin arabayı alır yine oızaman dersinkii abi bizim arabayı almışsın ama araba bana lazım oluyoı getir diye..
sen acele etmişsin bence..
onlarda haliyle senin niyetini kötü algıladı..

adam getireyim mi diyor üst üste hayır yok getirme diyorsun madem getirme diyeceksin isteme ,madem istedin o zaman tutarlı ol ve evet lazım getir de
yaa yanlış bişeyde demek istemedim tirip attını anladım sonuçta benden büyük yaa sanki araba onun gibi Allahım delircem yaa kendi malımı isteyemiyorum..

face de online görünce bide perşembe gününe kadar gelmez dedi kuzeni eşimin ki yazışmasındada onu söyledi kendiside yani yarında gelmicekti ama tabi beklenebilirdi
bundan önceki arabamızı ben kullanamadım için hiç önemsemiyordum onun gene arabası olmasına karsın onda kalıyodu şehir dışına çıkıyodu hatta arabayı ben onun üzerine yapmıştım plaka eşimin memleketinin plakası olsun diye çünkü o sıra biz başka bi şehirde ikamet ediyoduk çok sevinmişti yani mal hesabı yapan biri değilim kendi bunu çok iyi biliyo ama hamileyim ve riskim her zaman var ve 2 tane arabası var benim bunu demem bile gerekir onun düşünmesi lazım

Konu sahibi HAMİLEEEE bilmem farkındamısınız...Çok acil birşey olabilir ve bu kızın doktora hastaneye gıtmesi gerekebilir.Öncelikle karşı tarafın düşünmesi gerekiyor.Öyle bir mantıksızlık olabilirmi yahu abi haklı kusura bakmayın ama hiç bir haklı yanını göremiyorum abısının faceden silen birinin haklı yanı olamaz gibime gelıyor...

Arkadaşım kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin ...

Hamilesin eşin şehir dışına çıkmış YALNIZ DEĞİLMİSİN O EVDE bitti.... o araba yada herne zımbırtıysa evetttttttt sana lazımmmm olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…