- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
- Konu Sahibi mother bear
-
yaa yanlış bişeyde demek istemedim tirip attını anladım sonuçta benden büyük yaa sanki araba onun gibi Allahım delircem yaa kendi malımı isteyemiyorum..adam getireyim mi diyor üst üste hayır yok getirme diyorsun madem getirme diyeceksin isteme ,madem istedin o zaman tutarlı ol ve evet lazım getir de
face de online görünce bide perşembe gününe kadar gelmez dedi kuzeni eşimin ki yazışmasındada onu söyledi kendiside yani yarında gelmicekti ama tabi beklenebilirdibence abisi yaptığı tavırda haklı
şöyleki..
eşini ankaraya bırakıyo bidaha eve gelip arabayı bırakmak yerine o arabayla işine gitti demekki ne var bunda kardeşinin arabası..
senin hemen ilk günden arabayı sorman senin art niyetli oldugunu düşünmesine neden olmuş belliki..
bence yapman gereken bu gün hiçbirşey dememekti.. ha yarın olur adam kendi arabasını almaz sizin arabayı alır yine oızaman dersinkii abi bizim arabayı almışsın ama araba bana lazım oluyoı getir diye..
sen acele etmişsin bence..
onlarda haliyle senin niyetini kötü algıladı..
bence abisi yaptığı tavırda haklı
şöyleki..
eşini ankaraya bırakıyo bidaha eve gelip arabayı bırakmak yerine o arabayla işine gitti demekki ne var bunda kardeşinin arabası..
senin hemen ilk günden arabayı sorman senin art niyetli oldugunu düşünmesine neden olmuş belliki..
bence yapman gereken bu gün hiçbirşey dememekti.. ha yarın olur adam kendi arabasını almaz sizin arabayı alır yine oızaman dersinkii abi bizim arabayı almışsın ama araba bana lazım oluyoı getir diye..
sen acele etmişsin bence..
onlarda haliyle senin niyetini kötü algıladı..
face de online görünce bide perşembe gününe kadar gelmez dedi kuzeni eşimin ki yazışmasındada onu söyledi kendiside yani yarında gelmicekti ama tabi beklenebilirdi
bundan önceki arabamızı ben kullanamadım için hiç önemsemiyordum onun gene arabası olmasına karsın onda kalıyodu şehir dışına çıkıyodu hatta arabayı ben onun üzerine yapmıştım plaka eşimin memleketinin plakası olsun diye çünkü o sıra biz başka bi şehirde ikamet ediyoduk çok sevinmişti yani mal hesabı yapan biri değilim kendi bunu çok iyi biliyo ama hamileyim ve riskim her zaman var ve 2 tane arabası var benim bunu demem bile gerekir onun düşünmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?