Eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum

olabilir hiç o açıdan düşünmemiştim..

üzüldüğümde hep afedersiniz ishal oluyorum gene olmusum eşim gelsede rahatlasam buün arkadaşımdan rica edicem muhtemelen eşimi almaya gitmicek onu ayarlamam gerkiyor şimdi işe gitmem gerek kızlar tekrar herkese teşekkürler..

Keşke eşiniz tyoldayken kardeşine dönüşte arabayı eve bırak gibi bişey deseydi yada arkadaşalrında dediği gibi sağlık ocağına gitmeden araba lazım diye arasaydın ama elbette sen haklısın.. Face den silmiş filan ne kadar komik ve basit şeyler bunlar..

umursama canım boşver faceden silme ne kadar çocukca bir davranış ama anahtarı kaynanana bırakmasına niye kızıyorsun ki.tekrar mesaj hiç yazmasaydın keşke olayı uzatmaya gerek yokkendini üzme hamilesin herşeyi takma kafana

gidecegin yere gitmeden once telefon acsaydin , biyere gidecegim araba lazim deseydin keske..
ama sanki kendi mali, birde kaprisini yapiyor. Takma kafaya.

bencede takma kafana, bu onun kendi edepsizligi. hemde cok buyutme, bu cok kucucuk bir sey. bende tartistim kaynimla bugun. ve moralim cok bozuk. uykum kacti gece gece uyuamiyorum. amcamlardaydik, esimle is yapmak istiyor. 6 saat oturduysak 6 saat boyunca bu konu konusuldu. ve ben bunaldim cunku fikirleri hic ama hic uyusmuyor. sonunda kalp kirici seyler solemeye basladi. igneleye igneleye konustu. devree ben girince, ben saka yapiyordum dedi. baya bi icimi soguttum. bana sus diyolar, susmuorum. ortam iyice gerildi. esim sakacidir kirmadan gonul alma niyetiyle saka yapti surati asik asik oturdu. kalkalim dedim esim biraz saha oturalim dedi. ben iyice sikildim. eltimde cok lafa karisan biri normalde o konustumu birsey ok. ben konustummu karin niye karisiyor diyor. cok hirsli bir adam, eltimde oyle. ama ben hep onlara yenik dusuorum. onlari iyiligimle yenmeye calisiyorum. ama onlar edepsizliklerinden taviz vermiyorlar. esimin isten cikma saatini takip ediyorlar. isten eve gelir gelmez kapimizdalar. guya esimin yemek yeme saatiymis, onlarda yemeye gelmisler.saat kac olursa olsun aksam 9 da ciktigi zamanlarda bile boyle yapiyorlar. aramizda 2 kilometre var yada yok. bikiyorum artik. bir sey de diyemiyorum. esimde oyle. ve bunun gibi bir cok edepsizlikler. lutfen soyleyin bana ben ne yapiim.

Çok iyi araba kullanamıyorum diye beyan etmişsin demek ki pek trafiğe çıkacak gibi değilsin+hamilesin..
Bin taksiye git gel..
Ne uğraşcan trafikmiş falanmış filanmış..
Gerginliğe gerek yok relax..

Sen haklisin tabi ki. Cok dusuncesiz insanlar var. Bi kendileri akilli sanki. Milleti kullanmaya yer ariyorlar.
Sen kv den anahtari al.

aynen bana da senin dediğin gibi geldi. resmen hazır arabayı bulmuş kendi benzini bitmesin diye sizinkini vermemiş ben olsam ben de sinir olurdum haklısın ama doğrusu takmamak gerek bırak bu kadar küçük düşünen biri kendi halinde kalsın..

bak sinirini bozduğunla kaldın

bu arada resmen üste çıkmaya çalışmış klasik haksız insan davranışı, sanki senin arabayı sormam garip bi davranışmış gibi tepki vermiş..

Allah sabır versin takma canım

Bence sonuna kadar haklısın

İnsan olmayıöğrenir mi böyleleri bilmiyorum...

arkadaslar lutfen buna da biri cevap yazsin. morele cok ihtiyacim var!

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…