- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi mother bear
-
Arkadaşım kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin ...
Hamilesin eşin şehir dışına çıkmış YALNIZ DEĞİLMİSİN O EVDE bitti.... o araba yada herne zımbırtıysa evetttttttt sana lazımmmm olacak....
sağol canım ama ben herhalde gidicem durum onu gösteriyo ama nereye bu insanlarla hep yüz yüze bakıcam aslında bu konu daha ne ki ne çektimi bi ben biliyorum Allahtan eşim benim yanımdada korkmuyorum kimseden off yaa bıktım yaa walla bıktım artık kendimi yargılıyorum benmi yanlış yapıyorum düşünüyorum diye Allah cahile düşürmesin...Arkadaşım kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin ...
Hamilesin eşin şehir dışına çıkmış YALNIZ DEĞİLMİSİN O EVDE bitti.... o araba yada herne zımbırtıysa evetttttttt sana lazımmmm olacak....
sağol canım ama ben herhalde gidicem durum onu gösteriyo ama nereye bu insanlarla hep yüz yüze bakıcam aslında bu konu daha ne ki ne çektimi bi ben biliyorum Allahtan eşim benim yanımdada korkmuyorum kimseden off yaa bıktım yaa walla bıktım artık kendimi yargılıyorum benmi yanlış yapıyorum düşünüyorum diye Allah cahile düşürmesin...
ver gazi ver gaziiii cok guldum yaa
canim takma bunlari ya
vallah yarin sabah uyaninca kendine kizacaksin bu sefer gerizekali hicbirseyi dusunemiyen insanlar yuzunden kendini uzdugun icin bak soylemedi deme
ayy inanamıyorum yaa ne kadar gereksiz ve baya bi davranış ayrıca bebeğini kaybetmene sebep olmuş çok üzüldüm çünkü ondan kıymetli hiç birşey yok şuan baya sendeledim üzülmeyi kesiyorum tekrar hamile kalmana ayrıca sevindim Rabbim hayırlı doğumlar versinBende hamileyim sana kendimden örnek vereyim ssnein yaşadığın benim yaşadığım olayın yanındasinek vızıltısı
6 7 haftalıktım iş yerime sevimsiz 4 gelinimizden birinden telefon gelıyo ptronuma benı şikayet edıyor DURDUK YEREEEE HASETLİĞİNDENNNN KISKANÇLIĞINDAN ve ben 2 ay sonra işten çıkarılıyorum ertesi gün kanamam oluyor hastaneye kaldırılıyorum BEBEĞİMİ KAYBEDİYODUMM niyeeeeeeeee sırf değmeyen insanlara üzüntümüzden dolayı..
Öyle insanlar ki var ki senin mutsuzluğundan besleniyorlar hakikatten şimdi mi çok şükür bebeğimm benimleee benmi ne yapıyorummm kapım herkese kapalı eşim ailesinden birilerine
ayy inanamıyorum yaa ne kadar gereksiz ve baya bi davranış ayrıca bebeğini kaybetmene sebep olmuş çok üzüldüm çünkü ondan kıymetli hiç birşey yok şuan baya sendeledim üzülmeyi kesiyorum tekrar hamile kalmana ayrıca sevindim Rabbim hayırlı doğumlar versin
en iyisini yapıyorsun bende muhattap olmak istemiyorum sadece üzüyo ve yoruyo en iyisi hiç görüşmemek ...
yanlış okumusum sinirden aman çok şükür rabbim meleklerimizi korusunYookkkk kaybetmedimmm tatlımm sadece üzüntüden kanamam gelmiş düşük tehliken var dediler ama atlattım şükür... Evet yani sana bu örnek olsun gerçekten üzülme kim ne diyoosa desin ne yapıyorsa yapsın tabiki seviyelerini bildikleri sürece sende kendini ezdirme...
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin İsteyen herkesede versin inş.... Hayırlı geceler cnm ... KENDİNİ ÜZMEK YOK EN ÖNEMLİ ŞEY SEN EŞİN VE MİNNACIK BEBEĞİNN
Her ne olursa olsun hemen arabayi birakmaliydi. Ne demis atalarimiz at, avrat, silah emanet edilmez. Ona emanet edende yok iste almis gitmis. Sonrakilerde seviyesizce.
Neyse gercek yuzunu gordun ona gore davranirsiniz bir daha. Allah akrabana isini dusurmesin ozellikle esinin tarafina sonunda mutlaka canini sikacak bir olay oluyor.
hamileliğinden dolayı aşırı hassasiyet yasıyorsun ...çok kırıvcı sözlerde bulunmuşsuz yok dizel depo full falan çok ayıp valla adam eşinizi kalkıyo iki saatlik mesafeye getiriyor bunu çıkarı için yapmıyor kaldıki anladığım kadarıyla bide geri almaya gidecek ... sizin ise söylediğiniz hesap ettiğiniz konulara bakın.... hamileliğinizdede inş bi sıkıntı problem olmaz ama olurda işler ters giderse bi taksi çağırıverirsiniz .. bu kadar yıkıcı olmanın luzumu yok ....kaldı ki adamda bişi dememiş sen getirme demene ragmen getirmiş... kaldıki eşinizin abisinin yaptığını asla tasvip etmiyorum ...düşüncesizlik yaptığı aşikar .. ama o denlide sözleri hakedeceğini düşünmüyorumkızlar eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum en son kaynımla tartıştık biraz önce ve hüngür hüngür ağlıyorum bıktım artık yazmak istedim bende hata bendemi bi bakın nolur
eşim dün gece yurtdışına gitti ankaradan,ankara bize 2 saat mesafede, havaalanına bizim yani aldımız arabamızla eşimin abisi bıraktı çünkü ben o kadar iyi araba kullanamıyorum neyse
sabah bi baktı bizim araba hala yok kaynımın arabası kapıda öğlene kadar bekledim hala yok sağlık ocana gitmem gerekti yürümek zorunda kaldım buarada hamileyim
sonra facebookta online gördüm bende şunları yazdım:
-abi sen geldin dimi ankaradan
senin araba kapıda bizim ki yok
cevap : -sizinki bende
evdeym ben
-sendemi kalcak
cevap :-ne olacak (bir süre sonra diğerlerini yazdı)
lazımmı getireyimmi
perşembe gidilecek tekrar ankaraya(yani perşembe gününe kadar araba yok)
-yok bugün lazım oldu sağlık ocağına yurudum bekledim seni
hallettim gerçide acil bişey olursa diye kullanırsın demişti (eşim)
cevap :-tamam
getiriyom şimdi
-yok aciliyiyeti yok seninkinin anahtarı burdaysa
onuda kullanırım
cevap:-getiriyorum
-yok getirme abi lazım diğil şimdi
seninkinin anahtarı burdaysa
onu kullanırım
bişey olursa
dahada cevap vermedi bi baktım araba gelmiş anahtarı banada vermiyo üst katta kayınvalidem var ona bırakmış benimde tepem attı çok kırıldımı dile getirdim tekrar mesaj attım ben hamileyim senin düşünmen lazım anahtarı olmayan bi arabayı kapıda bırakmanın mantığı ne ve kendisinin ve eşinin arabası var yani iki tane arabası var artı ben tüp bebekle hamile kaldı kendide biliyo Allah korusun bişey olsa kendi arabam yok kapıda beyfendinin gelip beni götürmesinimi beklicem anlamadım aslında niyet belli bizim depo full dizel sıfır araba haa buarada kendide bizim aracın benzinlisini kullanıyor sırf beleş olsun diye bunu yapıyor çok iyi biliyorum artı ben bunları sorun eden bir insan hiç değilim ama bu düşüncesizliklerine tahamül edemiyorum artık
neyse bi baktım face den beni silmiş çok komik yaa o yetmez gibi abimi ablamıda silmişyaaa şaka gibi yaaa midemi bulandırıyorlar artık tahamülüm kalmadı kızlar yazışmalar ve durum bu sizce ben haksızmıyım?
Caldion78 ne kadar anlayışlı bi hatunsun sen ya:) Ben kesinlikle böyle düşünemem çünkü malesef bizim kadar iyi niyetli değil artık kimse.
Arabayla götürmüş Allah razı olsun ama dönünce arabayı bırakıp anahtarı vermesi gerekirdi kendi arabasıda var sonuçta neden sizinkine tenezzül ediyoki? Ayrıca 1 günde değil bikaç gün gelmicekmiş eşin gitmek istediğin yerler olabilir tabiki ama o kadar ince düşünememiştir gerekirse çağırır demiştir dediğin gibi beleş olmasından da yararlanıyo olabilir yoksa niye arabaya el koysunki?
Bencede daha sağlık ocağına giderken arayıp arabayı istemeliydin yada gel götür diyebilirdin ama olan olmuş artık hemen kızmasıda saçma yani kendi malını istemekte mi kabahat? Boşver hiç takma bak ne güzel bebeğine kavuşmuşsun gereksiz yere onu da üzme eşinde geldiğinde seni anlayacaktır eminim.
bacım iyice okuduysan abinin yaptığını onaylamadım ... ama konu sahibide çok fazla abartmış muhtemelen hamileliğinden dolayı oda ... ahhh ben hamileyken bana normal gibi gelirdi davranışlarım tavrım .. oysa ne kadar çok kırdığım insanlar olmuş suan farkediyorum
ahh ahh o olay eşimle ilgili kendisi face kullanmıyor abisi bi video göndercekmiş o ara eklediler yani tamamen benden bağımsız oldu bende aynen katılıyorum söylediklerine özel olmalı bazı şeyler...konu üzücü kaynin cocuk gibiymis ama benim takidligim (konu disi) ne diye kaynini face ekliyorsun ki ?
benden sana tavsiye sosyal medyada özgür takil , herkesi dünyana alma , sahsen benim esimin ailesinden kimse yok facede ne görümcem ne kaynim, herseyide bilmesinler demi
ama
babasının yoğun ısrarları üzerine abisi götürmek zorunda kaldı bu bahsettiğim insan böyle küçük hesaplar yapan bi insan o yüzden eminim yani hesabının bu olduğuna mesela;eşim bilgisayar tamiri yapabiliyo format falan yani bazen iş getiriyo eşime ve ona ödencek paranın yarısını alıyo.yani hiç abilik yapan bi insan değil bi yere gidilcekse beraber bir kere elini cebine attını görmedim hep eşim öder ama lafa gelince onlarda para çok herneyse bu kişinin kişiliği çok farklı yinede yorumun için teşekkür ederim..hamileliğinden dolayı aşırı hassasiyet yasıyorsun ...çok kırıvcı sözlerde bulunmuşsuz yok dizel depo full falan çok ayıp valla adam eşinizi kalkıyo iki saatlik mesafeye getiriyor bunu çıkarı için yapmıyor kaldıki anladığım kadarıyla bide geri almaya gidecek ... sizin ise söylediğiniz hesap ettiğiniz konulara bakın.... hamileliğinizdede inş bi sıkıntı problem olmaz ama olurda işler ters giderse bi taksi çağırıverirsiniz .. bu kadar yıkıcı olmanın luzumu yok ....kaldı ki adamda bişi dememiş sen getirme demene ragmen getirmiş... kaldıki eşinizin abisinin yaptığını asla tasvip etmiyorum ...düşüncesizlik yaptığı aşikar .. ama o denlide sözleri hakedeceğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?