Eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum

hamiş hamiş bunumu taktın kafana canım istediği yerden silsin seni boş ver çokta büyük bir kayıp değildir senin için sizin olan arabayı eşini bıraktıktan sonra gelip sana bırakması gerekiyor bunun için hamile olmanda gerekmiyor hamile olmasaydında yapması gereken budur abisinin bile arabası olsa... düşünme bunu sende onu msn den sil :))) telefonundanda sil :))))

ver gazi ver gaziiii cok guldum yaa
canim takma bunlari ya
vallah yarin sabah uyaninca kendine kizacaksin bu sefer gerizekali hicbirseyi dusunemiyen insanlar yuzunden kendini uzdugun icin bak soylemedi deme

sağol canım ama ben herhalde gidicem durum onu gösteriyo ama nereye bu insanlarla hep yüz yüze bakıcam aslında bu konu daha ne ki ne çektimi bi ben biliyorum Allahtan eşim benim yanımdada korkmuyorum kimseden off yaa bıktım yaa walla bıktım artık kendimi yargılıyorum benmi yanlış yapıyorum düşünüyorum diye Allah cahile düşürmesin...

Bıkmayla olmuyor güzelimmm ohoooo evliliğimin ilk senesindeyim yaka silkmekten aman diyorum...İllaki yüz yüze bakacaksınız ama haftada 1 ama ayda 1 en önemlisi bunu en aza indirgemek.Hakikatten şunu öğrendim ki şu 1 senede eşinin tarafından kimse DOST DEĞİL.... Kimse ser verip sırf verme aman diyim sana ertesi hafta kol gibi geri döner sana....

ver gazi ver gaziiii cok guldum yaa
canim takma bunlari ya
vallah yarin sabah uyaninca kendine kizacaksin bu sefer gerizekali hicbirseyi dusunemiyen insanlar yuzunden kendini uzdugun icin bak soylemedi deme

Ama doğru değilmi arkadaşım ahahah ilahi sende beni güldürdün

Bende hamileyim sana kendimden örnek vereyim ssnein yaşadığın benim yaşadığım olayın yanında sinek vızıltısı

6 7 haftalıktım iş yerime sevimsiz 4 gelinimizden birinden telefon gelıyo ptronuma benı şikayet edıyor DURDUK YEREEEE HASETLİĞİNDENNNN KISKANÇLIĞINDAN ve ben 2 ay sonra işten çıkarılıyorum ertesi gün kanamam oluyor hastaneye kaldırılıyorum BEBEĞİMİ KAYBEDİYODUMM niyeeeeeeeee sırf değmeyen insanlara üzüntümüzden dolayı..

Öyle insanlar ki var ki senin mutsuzluğundan besleniyorlar hakikatten şimdi mi çok şükür bebeğimm benimleee benmi ne yapıyorummm kapım herkese kapalı eşim ailesinden birilerine

ayy inanamıyorum yaa ne kadar gereksiz ve baya bi davranış ayrıca bebeğini kaybetmene sebep olmuş çok üzüldüm çünkü ondan kıymetli hiç birşey yok şuan baya sendeledim üzülmeyi kesiyorum tekrar hamile kalmana ayrıca sevindim Rabbim hayırlı doğumlar versin
en iyisini yapıyorsun bende muhattap olmak istemiyorum sadece üzüyo ve yoruyo en iyisi hiç görüşmemek ...

Yookkkk kaybetmedimmm tatlımm sadece üzüntüden kanamam gelmiş düşük tehliken var dediler ama atlattım şükür... Evet yani sana bu örnek olsun gerçekten üzülme kim ne diyoosa desin ne yapıyorsa yapsın tabiki seviyelerini bildikleri sürece sende kendini ezdirme...

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin İsteyen herkesede versin inş.... Hayırlı geceler cnm ... KENDİNİ ÜZMEK YOK EN ÖNEMLİ ŞEY SEN EŞİN VE MİNNACIK BEBEĞİNN

yanlış okumusum sinirden aman çok şükür rabbim meleklerimizi korusun
üzülmicem söz:)çok sağol gerçkten çok moral oldu sende kendini hiç üzme
hayırlı geceler canım

kızlar hepinizden Allah razı olsun bu kadar hızlı cevap gelmez derken biçok yorum yazdınız gerçekten çok sağolun ben sütümü içip yatıyım en iyisi olmuşla ölmüşe çare yok Allaha havale.. ben çok kırıldımıda yazdım sonuçta ama insan olan anlar beni hiç sevmediler sevmiceklerde çünkü ben onlardan değilim hep farklı bi şehirden gelen dış kapının mandalı olarak kalıcam ama şu kesin topundan nefret ediyorum eşim hariç :) o nasıl çıkmış bunların arasından anlamak güç herneyse hepinize sevgiler ve iyi geceler...

Her ne olursa olsun hemen arabayi birakmaliydi. Ne demis atalarimiz at, avrat, silah emanet edilmez. Ona emanet edende yok iste almis gitmis. Sonrakilerde seviyesizce.

Neyse gercek yuzunu gordun ona gore davranirsiniz bir daha. Allah akrabana isini dusurmesin ozellikle esinin tarafina sonunda mutlaka canini sikacak bir olay oluyor.

konu üzücü kaynin cocuk gibiymis ama benim takidligim (konu disi) ne diye kaynini face ekliyorsun ki ?
benden sana tavsiye sosyal medyada özgür takil , herkesi dünyana alma , sahsen benim esimin ailesinden kimse yok facede ne görümcem ne kaynim, herseyide bilmesinler demi ama

Akraba akreptir derler ya bazen inanılmaz doğru diyorum:))en çok canımızı yakanlar en yakınımızdakiler maleseff

haklısınız tabı .
kendı arabası varken ne dıye sızın arabanızı alıyor
ustelık esınız de yok .hamılesınız acıl bır durum da olabılır .
cok dusuncesızce bır davranıs .
ama anahtarı sıze vermeyıp de ust katınız kayınvalıdenıze vermesının sebebı ,
hanı esınız evde yok yaa .belkı sız de musaıt degılsınız .sızı rahatsız etmek
ıstememıs de olabılır .ama onun dısın da faceden fılan sılmesı oldukca komık bır durum

hamileliğinden dolayı aşırı hassasiyet yasıyorsun ...çok kırıvcı sözlerde bulunmuşsuz yok dizel depo full falan çok ayıp valla adam eşinizi kalkıyo iki saatlik mesafeye getiriyor bunu çıkarı için yapmıyor kaldıki anladığım kadarıyla bide geri almaya gidecek ... sizin ise söylediğiniz hesap ettiğiniz konulara bakın.... hamileliğinizdede inş bi sıkıntı problem olmaz ama olurda işler ters giderse bi taksi çağırıverirsiniz .. bu kadar yıkıcı olmanın luzumu yok ....kaldı ki adamda bişi dememiş sen getirme demene ragmen getirmiş... kaldıki eşinizin abisinin yaptığını asla tasvip etmiyorum ...düşüncesizlik yaptığı aşikar .. ama o denlide sözleri hakedeceğini düşünmüyorum

Son düzenleme:
Caldion78 ne kadar anlayışlı bi hatunsun sen ya:) Ben kesinlikle böyle düşünemem çünkü malesef bizim kadar iyi niyetli değil artık kimse.

Arabayla götürmüş Allah razı olsun ama dönünce arabayı bırakıp anahtarı vermesi gerekirdi kendi arabasıda var sonuçta neden sizinkine tenezzül ediyoki? Ayrıca 1 günde değil bikaç gün gelmicekmiş eşin gitmek istediğin yerler olabilir tabiki ama o kadar ince düşünememiştir gerekirse çağırır demiştir dediğin gibi beleş olmasından da yararlanıyo olabilir yoksa niye arabaya el koysunki?
Bencede daha sağlık ocağına giderken arayıp arabayı istemeliydin yada gel götür diyebilirdin ama olan olmuş artık hemen kızmasıda saçma yani kendi malını istemekte mi kabahat? Boşver hiç takma bak ne güzel bebeğine kavuşmuşsun gereksiz yere onu da üzme eşinde geldiğinde seni anlayacaktır eminim.

bacım iyice okuduysan abinin yaptığını onaylamadım ... ama konu sahibide çok fazla abartmış muhtemelen hamileliğinden dolayı oda ... ahhh ben hamileyken bana normal gibi gelirdi davranışlarım tavrım .. oysa ne kadar çok kırdığım insanlar olmuş suan farkediyorum

Doğru söylüyosun cnm katılmıyorum demek istemedim zaten hamileyken daha alıngan oluyo insan ama çok iyi niyetli düşünebiliyosun yani tebrik ederim ben hemen kötülük arıyorum arkasında insanlar kötü çünkü

ahh ahh o olay eşimle ilgili kendisi face kullanmıyor abisi bi video göndercekmiş o ara eklediler yani tamamen benden bağımsız oldu bende aynen katılıyorum söylediklerine özel olmalı bazı şeyler...

babasının yoğun ısrarları üzerine abisi götürmek zorunda kaldı bu bahsettiğim insan böyle küçük hesaplar yapan bi insan o yüzden eminim yani hesabının bu olduğuna mesela;eşim bilgisayar tamiri yapabiliyo format falan yani bazen iş getiriyo eşime ve ona ödencek paranın yarısını alıyo.yani hiç abilik yapan bi insan değil bi yere gidilcekse beraber bir kere elini cebine attını görmedim hep eşim öder ama lafa gelince onlarda para çok herneyse bu kişinin kişiliği çok farklı yinede yorumun için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…