eşimin ailesiyle sorunlarim varr yardim edin ne olur...

susam simit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
43
17
3
29
Arkadaslar esimin ailesiyle sorun yasiyorum aslinda pek önemsemiyorum ama artik dayanamiyorum.esimin babasi bazi konularda beni suçluyor.eşim namaz kılan bir insan yani arada kılıyor. Esimin babasi beni sucluyor senin yüzünden kilmiyor diyor.bugün gene soyledi hatta kayin validemle tartistilar.bende ses cikarmadim ama sinir oldum.daha sonra namaza gitti geldiginde yemek yedik ama yedikten sonra eşime kalkalim dedim elini opmedim esim buna bozuldu eve geldigimizde neden yaptin dedi ses cikarmadim kavga etmiyelim diye ama huzursuz ediyor beni hepte aynisini yapiyor.birşey olduğu zaman beni sucluyor ne yapmaliyim ne olur yardim edin eşim kustu bana evden gitti...

Eşin neden küsüyor evden neden gidiyor? Senin ne gibi engelleyici tavrın var ki namaz konusunda anlayamadım

Keske elini opmemezlik yapmasaydiniz buyuk sonucta
Peki k.peder sizi suclayinca esiniz birsey demiyor mu?

Eşinle konuşsana seni suçlandıklarını. Ailesiyle konussun n halleri varsa görsün. Senin sucun nr canım

Yaw iyide niye susuyorsun?sen susarsan nerden bilecek derdini,tabiki babasina hak verecek ve esinin biseyden haberi olmadigi icin babasina saygisizlik ettigini dusunur..yanlis yapiyorsun canim seni rahatsiz eden her ne varsa esinle paylasmalisin zira hakliyken haksiz duruma dusersin..

Böyle şeyleri eşinizin yanında dile getirin
Mesela eşinize dönüp namazını aksatma bak baban benden biliyor diyebilirsin böylelikle topu onlara atmış olursun
Gerçekten can sıkıcı ama bence eşinle kötü olmamaya bak tavır yapma ama olanı da onların yanında eşine söyle

Arkadaslar eşimin yaninda soyledi bunlari daha oncedende kavga ettik zaten baristik ama gercekten dayanamiyorum saygisizlikta yapmak istemiyorum. Ne yapcam bilmiyorum evlerine birdaha gitmicem

Soyledi alakasi yok dedi ama adam gene yüklemeye devam etti yaa

Bidahaki sefere siz ayni sekikde ustune gidin kpederin bakalim.
Nede olsa boyle seyler aileden ogreniyor demek ki pek anlatamamissiniz cocugunuza... diyerekten.

Benim kpeder de namaz kilmiyoruz diye laf ediyor ama ben lafini hic bos cevirmiyorum, sanki kendileri dort dortluk te gelinlere suc atiyolar huuh

Arkadaslar eşimin yaninda soyledi bunlari daha oncedende kavga ettik zaten baristik ama gercekten dayanamiyorum saygisizlikta yapmak istemiyorum. Ne yapcam bilmiyorum evlerine birdaha gitmicem
canım eşin ailesine cevap vermiyor mu, akıl var mantık var insan istedikten sonra ibadet engel tanır mı?

Tövbe Estağfurullah.
İyi de din eğitimi ailede başlar. Sizi suçlayana kadar kendisi namaz kılmaya alıştırsaymış oğlunu.
Kaldı ki koca adam. Sizin namaz kıl ya da kılma demenizle olacak şey mi bu?
Onlara göre ben kilmiyorun yaa yani bende arada kiliyorum esimde bana bakarak terk ediyormuş namazlarini

Biktim artik esimden ayrilmayi bile düşünüyorum ailesi yüzünden bu zamana kadar saygısızlık yapmadim üstüme yürüdüler sustum artik katlanamiyorum...

Onlarda kaldik hamile halimle temizlik bulasik herseylerini yaptim azimi acmadim yeter ama yaaa suan çok kotuyum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…