- 30 Ekim 2015
- 43
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi susam simit
-
Ewet öyle tabikide ne yapmaliyim nasil davranmaliyim yardim edin ne olurnamaz kilmak yada kilmamak insanin icinden gelen bisey bu konuda seni neden sucluyolarki herkesin sevabida gunahida kendinedir
Yaw iyide niye susuyorsun?sen susarsan nerden bilecek derdini,tabiki babasina hak verecek ve esinin biseyden haberi olmadigi icin babasina saygisizlik ettigini dusunur..yanlis yapiyorsun canim seni rahatsiz eden her ne varsa esinle paylasmalisin zira hakliyken haksiz duruma dusersin..Arkadaslar esimin ailesiyle sorun yasiyorum aslinda pek önemsemiyorum ama artik dayanamiyorum.esimin babasi bazi konularda beni suçluyor.eşim namaz kılan bir insan yani arada kılıyor. Esimin babasi beni sucluyor senin yüzünden kilmiyor diyor.bugün gene soyledi hatta kayin validemle tartistilar.bende ses cikarmadim ama sinir oldum.daha sonra namaza gitti geldiginde yemek yedik ama yedikten sonra eşime kalkalim dedim elini opmedim esim buna bozuldu eve geldigimizde neden yaptin dedi ses cikarmadim kavga etmiyelim diye ama huzursuz ediyor beni hepte aynisini yapiyor.birşey olduğu zaman beni sucluyor ne yapmaliyim ne olur yardim edin eşim kustu bana evden gitti...
Soyledi alakasi yok dedi ama adam gene yüklemeye devam etti yaaKeske elini opmemezlik yapmasaydiniz buyuk sonucta
Peki k.peder sizi suclayinca esiniz birsey demiyor mu?
Soyledi alakasi yok dedi ama adam gene yüklemeye devam etti yaa
canım eşin ailesine cevap vermiyor mu, akıl var mantık var insan istedikten sonra ibadet engel tanır mı?Arkadaslar eşimin yaninda soyledi bunlari daha oncedende kavga ettik zaten baristik ama gercekten dayanamiyorum saygisizlikta yapmak istemiyorum. Ne yapcam bilmiyorum evlerine birdaha gitmicem
Onlara göre ben kilmiyorun yaa yani bende arada kiliyorum esimde bana bakarak terk ediyormuş namazlariniTövbe Estağfurullah.
İyi de din eğitimi ailede başlar. Sizi suçlayana kadar kendisi namaz kılmaya alıştırsaymış oğlunu.
Kaldı ki koca adam. Sizin namaz kıl ya da kılma demenizle olacak şey mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?