- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
- Konu Sahibi susam simit
-
kayınpederin elini öpmedin diye mi küstü ?
ee yolla babasının eliyle yaşasın
Tövbe Estağfurullah.
İyi de din eğitimi ailede başlar. Sizi suçlayana kadar kendisi namaz kılmaya alıştırsaymış oğlunu.
Kaldı ki koca adam. Sizin namaz kıl ya da kılma demenizle olacak şey mi bu?
Bende bilmiyorum ki sanki ben kilma namaz falan diyorm tovbe tovbe...Eşin neden küsüyor evden neden gidiyor? Senin ne gibi engelleyici tavrın var ki namaz konusunda anlayamadım
Onlarda kaldik hamile halimle temizlik bulasik herseylerini yaptim azimi acmadim yeter ama yaaa suan çok kotuyum yaa
Bazen saçmalıyorsunuz gerçekten. Hamile halinizle ya iş bulaşık vs yapmayacaksınız yada gelip burda onu yaptım şunu yaptım vs demeyeceksiniz karşılık bekleyerekmi yaptınız? Hamile halinizle neden başka birisinin evini temizliyorsunuz? Bu kadar düşüncesizsiniz işte karnınızdaki bebeği düşünmeden. Ya kendinizin değerini bilin kendinize önem verin yada yaptığınız şeylerin karşılığı size iyi davranmaları olarak görmeyi vazgeçin. İnsan önce kendini düşünmeli siz düşünmezseniz bebeğinizi kendinizi eşinizde işte böyle en ufak bir saçma tartışmada defolup gider. Sizde evde yolunu gözlersiniz kendinize gelin artık kadınlar. Ezik ezik durmayın. Ailenize de haber verin. Hangi anne baba buna müsade eder. Herşey kötü olacaksa da olsun efendim şu anki durum çokmu iyi sanki. Yada vermeyin haber ailenize evde ezik ezik bekleyin kocanızın kp in size eziyetlerini çekin. Ama sızlanmayın. Çünkü tüm olanaklar önünüzdeyken siz bu durumu seçtiniz.Ailemede soyliyemiyorum daha kötü olur hersey diye napcam ben yaa
Onlara göre ben kilmiyorun yaa yani bende arada kiliyorum esimde bana bakarak terk ediyormuş namazlarini
Ben bu yüzden esimle çok tartistim is yapmadigimda esinim annesi kusuyordu esimde bana kiziyordu kavga ediyorduk surekli evi ayirdik biter tartismalar diye bu defada k.p benim elimden gelmiyor birsey artik yapsan niye yaptin olir yapmasan yapmadi olur siz o anki psikolojiyi bilemezsiniz sustum çünki susmak zorundaydim yoksa tartisma çıkıyordu kimse bosanmak icin evlenmiyor.bazen fedakâr olmak lazim ama hep benden oldu artik yok oyle yama inceldigi yerden kopsun yeter haklisiniz aslinda suc bende..Bazen saçmalıyorsunuz gerçekten. Hamile halinizle ya iş bulaşık vs yapmayacaksınız yada gelip burda onu yaptım şunu yaptım vs demeyeceksiniz karşılık bekleyerekmi yaptınız? Hamile halinizle neden başka birisinin evini temizliyorsunuz? Bu kadar düşüncesizsiniz işte karnınızdaki bebeği düşünmeden. Ya kendinizin değerini bilin kendinize önem verin yada yaptığınız şeylerin karşılığı size iyi davranmaları olarak görmeyi vazgeçin. İnsan önce kendini düşünmeli siz düşünmezseniz bebeğinizi kendinizi eşinizde işte böyle en ufak bir saçma tartışmada defolup gider. Sizde evde yolunu gözlersiniz kendinize gelin artık kadınlar. Ezik ezik durmayın. Ailenize de haber verin. Hangi anne baba buna müsade eder. Herşey kötü olacaksa da olsun efendim şu anki durum çokmu iyi sanki. Yada vermeyin haber ailenize evde ezik ezik bekleyin kocanızın kp in size eziyetlerini çekin. Ama sızlanmayın. Çünkü tüm olanaklar önünüzdeyken siz bu durumu seçtiniz.
İşte aynen dediğim gibi. Ben size samimiyetle diyorum bunları. Siz düşüneceksnizi kendinizi. Değerinizi siz yükselteceksiniz. Kabullenmek susmak evet var ama eziyete susmak yok. Bakın arkadaş bununda hesabı sorulur ölünce. Büyüğe saygı vardır fakat büyükte büyüklüğünü bilecek.Ben bu yüzden esimle çok tartistim is yapmadigimda esinim annesi kusuyordu esimde bana kiziyordu kavga ediyorduk surekli evi ayirdik biter tartismalar diye bu defada k.p benim elimden gelmiyor birsey artik yapsan niye yaptin olir yapmasan yapmadi olur siz o anki psikolojiyi bilemezsiniz sustum çünki susmak zorundaydim yoksa tartisma çıkıyordu kimse bosanmak icin evlenmiyor.bazen fedakâr olmak lazim ama hep benden oldu artik yok oyle yama inceldigi yerden kopsun yeter haklisiniz aslinda suc bende..
Ewet ondan ama bunu insan gibi demiyor barip cagirark diyor azarlayarak diyor.Benim kayınpederimde bana takık
Adamla yanlız kalmaya korkuyorum
Vaaz veriyo sürekli
Namaz kıl kuran oku diye
Yahu içimden geldiğinde okuyorum zaten.
Günlük koşturmacalarım var kızımla ilgileniyorum kendimi hazır hissetmiyorum hissedince namazada başlarım diyorum yok.
He diyo görünce tekrar hadi gel cemaat yapalım
Bana söyleme niyeti sen kılarsan eşinde düzenli kılar acaba kayınpederin o yüzdenmi senin yüzünden diyor
Bekarken tam mi yapiyormuş, seni taniyinca mi birakmis? Bunlara pabuc birakma acik acik konuşSoyledi alakasi yok dedi ama adam gene yüklemeye devam etti yaa
Ne yapmaliyim esim kusuyor konusmuyor daha sonradan oda beni sucluyor sizce ne yapmaliyim.İşte aynen dediğim gibi. Ben size samimiyetle diyorum bunları. Siz düşüneceksnizi kendinizi. Değerinizi siz yükselteceksiniz. Kabullenmek susmak evet var ama eziyete susmak yok. Bakın arkadaş bununda hesabı sorulur ölünce. Büyüğe saygı vardır fakat büyükte büyüklüğünü bilecek.
Bunların düşüncesi çok farklı bizim gibi deyil o adam kiz çocuğu okimaz diyen bir adam ne beklenir kii.iyi de sen ona topu at
baba beni motive etmiyor ben de ona bakar başlarım dedim ama o da kılmıyor beni de çağırmıyor vs vs diye sen ondan önce söylen
ya Allah aşkına kılacak adam her şartta kılar
bir de hangi erkek karısı kılmıyor diye namazı bırakır
evde kılmasa camide kılar vs vs
ama işte onu da onun silahı ile vurBunların düşüncesi çok farklı bizim gibi deyil o adam kiz çocuğu okimaz diyen bir adam ne beklenir kii.
Oglunu düşünüyor sanki benimi düşünüyor Allah askina yaa zihniyeti farkli insanlar bunlarTüh,
zehranur banlanmasaydi gelir burda öp o kayinpederin elini. Ne soyluyorsa iyiliğin icin söylüyor , ölüm var ölüm imana geliiiiin uleynnn diye samari yapistirirdi.
Kendin kilmadigin gibi birde biricik ogullarina da kötü örnek olmussun.
Kesin senden etkileniyordur
Yok yaa eve ugramazmış. Bende n cikariyorlar acisiniBekarken tam mi yapiyormuş, seni taniyinca mi birakmis? Bunlara pabuc birakma acik acik konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?