eşimin ailesiyle sorunlarim varr yardim edin ne olur...

Uff çocuktan çıkmayacak saçmalık çıkmıyor mu şu yetişkinler öleceğim!
Kimse namaz kılmak için aşk dolu insana mani olamaz, içki içme aşkıyla dolu olan insana mani olunamadığı gibi

Ne akıl ama

Canım senin bence öncelikle söylediklerini büyütmemen lazım, orda konuşulan orda kalsın.
Sen eğer düşünüyorsan suçlu olduğun hissine kaptırrısın kendini.
Duyma , saygısızlık da yapma
O dedi diye senin yüzünden olmadı sonuçta
Herkes kendinden mes'ul. Eşinde bunu bellesin ve seni kattıklarında açıklamasını yapsın

Güzelim beterin beteri var otur haline şükret eşimin ailesi eşimin her olumsuzluğundan beni sorumlu tutuyor , şizofren olması ben , alkolik olması ben , vs. ben ya ben neymişimde haberim yokmuş en güzeli 3 maymun oynamak

Elalem iyice delirmis
Adam namaza durmus da sen de arkasindan gidip itelemis misin naapmissin engel olacak?

Bende anlamadım cok tuhaf düşünceleri var kesin ben cikinca ordan kavga etmişlerdir. Napim benim esimde benimle kavga ediyor kimsenin kılı kipirdamiyor.artik dediginiz gibi dusunmicem karnima agrilar giriyor yaa hasta oluyorum.banane herkez kendine ceki düzen versin artik napim...benim annem eşimi azarlasa ki bu zamana kadar bir istegi olmadi.olsa benim annemden kötüsü olmaz. ..

Sevgili konu sahibi;

Eskiler ibadet de, muhabbet de gizlidir derler. Eşinizin ailesine bunu kibarca anımsatın.

Diğer taraftan, her ailede el öpme adeti yoktur. Benim ailemde de öpülmez. Benim eşim öpmez o yüzden benim annemin elini. Ama onun çevresinde benim el öpmemi bekleyen biri olsa ben de gocunmam. Ancak bu her oturmaya gidildiğinde yapılacak rutin bir ritüel de değildir. Mesafenizi koruyun, eşinize de mantıklı ve içli bir mesaj atıp eve geri çağırın.

Neden sustun ki eşine söyle senin yapmadığın şeyden dolayı beni suçluyor ve ben artık çok rahatsız oluyorum de
Böyle susmakla olmaz ki canım a

Siz kılmıyorsanız muhtemelen o yüzden laf çarpıyordur. Neden sizin yüzünüz den mis. Seccadeyi mi saklıyor sunuz . Abdest alacakken vanayı mi kapatıyor sunuz. Camiye gitmesin diye kapıyı kilitleyip anahtarını mı yutuyorsunuz. Keşke gulerek bunu diyip yine giderken elini öpseydiniz

Önünden seccadeyi mi aliyormussun Allah askina? Ne yaparsan yap malesef kusur arayan bulur. Sen esinle aranin iyi olmasina bak.

Nasıl ya hep elini mi opuyorsun? Yanlarına gidince öp, ayrılırken öp iyi valla çekilir çile değil.

Saygı ifadesi değil bu. Elini operek sen kuculurken onu yuceltiyorsun. Bu demek aslında.

Yaşlılar pek seviyorlar el uzatmayı. Sen kendinden odun vererek onu yucrltirken o ne yapıyor. Sana takıyor kafayı. Huysuz yaşlı işte.

Valla ara anneni söyle ağla telefonda onlar da dahil olsunlar. Senin kalbini kurduklarını da bilsinler ki huzur bulamayacaklar. O sebeple korksunlar.

Sakın gelinmiz çok iyi, cok fedakâr şöyle şöyle yaptı bize aman hakkını yemeyelim ama kalbini kirmayalim derler sanıyorsan çok yaniliyorsun. Ama korkarlarsa ay bu gelin belali huzurumuzu bozuyor derlerse seni görmek bile istemezler rahat edersin. Senin kalbin kırılıyor sen de kır çekinme. Önce kocandan başla ama

Bizler anne değiliz ki eşlerimizi eğitelim. Benim de kp aynı durumda. Kızım namaz kıldır, kızım hasta etme, kızım az yedir kilo alıyor, kızım süt içir... vallahi hepsini söyluyor. Ben de annesi yaptıramamış ben nasıl yapyırayım. Zamanında siz namazı alıştırsaydınız, sağlıklı beslenmeyi alıştırsaydınız. 30 yaşına gelmiş ben bu yaştan sonra alıştıramam. Ağaç yaşken eğilir diyorum. 1 hafta önce eşim de ben de hasta olduk beni aradı iyi bakmıyorsun dedi şu anda işim var dedim tel eşime verdim. Sonra da aradığı zaman 2 kez açmadım. Ben bebek bakıcısı değilim.. ben tepki verince eşim de küsüyor, 2 saat sonra gelip özür diliyor. Ama tepki koymazsam ömür boyu böyle gidecek.

Bunların düşüncesi çok farklı bizim gibi deyil o adam kiz çocuğu okimaz diyen bir adam ne beklenir kii.
D damdan arkadaşın dediği gibi, baba benim kocam kılıbık değil ki beni dinlemiyor.
siz babasısınız sizi dinler deyin.
sonra da mutfağa geçin, arka odaya geçin. yani kp konuşmaya başlayınca oda değiştirin, bir de sık sık gitmeyin.

Ona göre sorun büyük yani giderken sen benim annemden babamdan tiskiniyo olanilirsin ama onlar benim ailem dedi cikti gitti
onlar aile de siz nesiniz evcilik mi oynuyorsunuz, siz aile değil misiniz?
eşine bir sor. senin ana baban eşini suçlasa kızımız senin yüzünden namaz kılmıyor dese ne cevap verirmiş bakalım.

el öpmekten nefret ederim. bir insanın en kirli yerlerinden biri elleridir.

konuya gelirsek, bir insan kendi kararıyla namaz kılar ya da kılmaz. kimse zorlayamaz/engelleyemez. çatacak yer arıyormuşlar bence.

Bu el öptürme merakı
af allahım af...
ben de öpüyorum opmeyince tavır yapıyorlar ama tiksiniyorum ya artık herkesin titiz olduğunu sanmıyorum. Bayramdan bayrama öpsek nolur ki :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…