- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi susam simit
-
Eşin bir sey demiyor mu?Arkadaslar eşimin yaninda soyledi bunlari daha oncedende kavga ettik zaten baristik ama gercekten dayanamiyorum saygisizlikta yapmak istemiyorum. Ne yapcam bilmiyorum evlerine birdaha gitmicem
Ona göre sorun büyük yani giderken sen benim annemden babamdan tiskiniyo olanilirsin ama onlar benim ailem dedi cikti gittiKayınbaban zaten tuhafta eşinde ondan kalır yanı yok niye evi terkediyor ortada sorun yook
Ayyy en nefret ettigim sey el opmek resmen igreniyorum operken yaaaasanki mecbursun el öpmeye
Arkadaslar esimin ailesiyle sorun yasiyorum aslinda pek önemsemiyorum ama artik dayanamiyorum.esimin babasi bazi konularda beni suçluyor.eşim namaz kılan bir insan yani arada kılıyor. Esimin babasi beni sucluyor senin yüzünden kilmiyor diyor.bugün gene soyledi hatta kayin validemle tartistilar.bende ses cikarmadim ama sinir oldum.daha sonra namaza gitti geldiginde yemek yedik ama yedikten sonra eşime kalkalim dedim elini opmedim esim buna bozuldu eve geldigimizde neden yaptin dedi ses cikarmadim kavga etmiyelim diye ama huzursuz ediyor beni hepte aynisini yapiyor.birşey olduğu zaman beni sucluyor ne yapmaliyim ne olur yardim edin eşim kustu bana evden gitti...
Neden sustun ki eşine söyle senin yapmadığın şeyden dolayı beni suçluyor ve ben artık çok rahatsız oluyorum deArkadaslar esimin ailesiyle sorun yasiyorum aslinda pek önemsemiyorum ama artik dayanamiyorum.esimin babasi bazi konularda beni suçluyor.eşim namaz kılan bir insan yani arada kılıyor. Esimin babasi beni sucluyor senin yüzünden kilmiyor diyor.bugün gene soyledi hatta kayin validemle tartistilar.bende ses cikarmadim ama sinir oldum.daha sonra namaza gitti geldiginde yemek yedik ama yedikten sonra eşime kalkalim dedim elini opmedim esim buna bozuldu eve geldigimizde neden yaptin dedi ses cikarmadim kavga etmiyelim diye ama huzursuz ediyor beni hepte aynisini yapiyor.birşey olduğu zaman beni sucluyor ne yapmaliyim ne olur yardim edin eşim kustu bana evden gitti...
Ben bu yüzden esimle çok tartistim is yapmadigimda esinim annesi kusuyordu esimde bana kiziyordu kavga ediyorduk surekli evi ayirdik biter tartismalar diye bu defada k.p benim elimden gelmiyor birsey artik yapsan niye yaptin olir yapmasan yapmadi olur siz o anki psikolojiyi bilemezsiniz sustum çünki susmak zorundaydim yoksa tartisma çıkıyordu kimse bosanmak icin evlenmiyor.bazen fedakâr olmak lazim ama hep benden oldu artik yok oyle yama inceldigi yerden kopsun yeter haklisiniz aslinda suc bende..
D damdan arkadaşın dediği gibi, baba benim kocam kılıbık değil ki beni dinlemiyor.Bunların düşüncesi çok farklı bizim gibi deyil o adam kiz çocuğu okimaz diyen bir adam ne beklenir kii.
onlar aile de siz nesiniz evcilik mi oynuyorsunuz, siz aile değil misiniz?Ona göre sorun büyük yani giderken sen benim annemden babamdan tiskiniyo olanilirsin ama onlar benim ailem dedi cikti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?