Sorun yasarmiyim diye soruyorsaniz icinize sinmeyen biseyler var demektir ister Görümce ister Kv le alakasi .. olasi sorunla basa cikabilecekseniz cikin tatileHanımlar görümcem tatile cıkıcak eşi gitmiyor beni çağırdı sende gel ben bilmiyorum yanımda bulun diye kv de param yok masrafı ceker sen gelirim dedi şimdi bizim durumumuzda sıkışık biraz görümcem kesin gel ben götürüyorum sizi siz gelmezseniz tek gidemem yol bilmem iz bilmem diyor. Ben daha öncesinden cok gittiğim için heryeri biliyorum. Şimdi ona ödettirmek istemiyorum hepsini ödeyemesemde yine katkıda bulunurum. Sizce napıyım gitsemmi ilerde bir sorun cıkar mı
Evetanlamadım kv de demi gelecek?
Evet ama ilerisini bilememAnlaşıyor musunuz?
Niye öyle dedinnDertsiz başınıza dert almak istiyorsanız gidin.
Dedim zaten gelsem bile kaldığım günün ücretini öderim dedim ama sadece yol ücretimi çekebilirGörümcenizle aranız iyiyse neden olmasın ama tamamını ödetmeyin tabi. ileride yüzünüze vurma ihtimali yüksek.
Ben olsam görümceme tatil paramı ödemenı kabul edemem ama benim butcem su kadar gune yetiyor bu sartlarda gelebilirim diye acık acık konusurdum.
Eşi niye gitmiyormuş ?Hanımlar görümcem tatile cıkıcak eşi gitmiyor beni çağırdı sende gel ben bilmiyorum yanımda bulun diye kv de param yok masrafı ceker sen gelirim dedi şimdi bizim durumumuzda sıkışık biraz görümcem kesin gel ben götürüyorum sizi siz gelmezseniz tek gidemem yol bilmem iz bilmem diyor. Ben daha öncesinden cok gittiğim için heryeri biliyorum. Şimdi ona ödettirmek istemiyorum hepsini ödeyemesemde yine katkıda bulunurum. Sizce napıyım gitsemmi ilerde bir sorun cıkar mı
Bilmiyom işi var demekkiEşi niye gitmiyormuş ?
4 gece falan kalıcazHiç kimsenin bana tatil ısmarlamasını istemem.
Görümceli tatili de en çok haftasonu dışına çıkmamak şartıyla kabul edebilirim.
Siz bilirsiniz tabii...4 gece falan kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?