Bacağındaki kılı almasının neyi şüphe uyandırdı tam olarak?Arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve eşim bu gece gidip ilk defa bacağında ki kılları aldı şüphe etmem gerekiyor mu acaba lütfen yarıdm edin kafam karıştı iyice
Futbol maçı yapıyor mu? Fitnısa gidenler de alıyor?Arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve eşim bu gece gidip ilk defa bacağında ki kılları aldı şüphe etmem gerekiyor mu acaba lütfen yarıdm edin kafam karıştı iyice
Ben de kocamı lazere göndermeyi düşünüyorumŞahsen ben kendim söyledim almasını dökülüyor her yere
Hayır gitmiyor ispora falan gidiyo mu
Sordum tabiki de batıyormuş güya şimdiye kadar batmayan kıl şimdi batmışBacağındaki kılı almasının neyi şüphe uyandırdı tam olarak?
Niye sormadın aa neden yaptın? diye?
Sormadığımı nerden biliyorsun peki? Bunun için veyahut başka bir şey için üye olmak için birine sorup mu olmam gerekiyor üyeliği acaba lütfen kırıcı olmayınSirf bunu sormak icin uye olmus. Kendisine sormak daha kolay bence
Hayır bi sporla ilgisi yokSpor? Body building?
Yok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedimAnormal kıllı biri ise erkek arkadaşlarından da utanmış olabilir. Belki birlikte havuza gidiyorlardır.
Kıyıdaysanız denize gidiyor olabilirler.
Futbol maçı yapıyor mu? Fitnısa gidenler de alıyor? Arada gidiyor ama şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı
Adam belki kıllı gezmek istemiyor?Hayır bi sporla ilgisi yok
Konuşmalar yakaladım derken,nasıl yani?Yok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedim
Bildiğimiz gibi bi kadınla olan konuşmalar işte ama karşı taraf yabancı sadece şöyle izah edeyim Google çeviri den çeviri yazılarını yakaladımKonuşmalar yakaladım derken,nasıl yani?
O zaman işin rengi değişirYok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?