- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
Konunun basında yazsaydın o zaman. Biz muneccimmiyiz daha once konusmalarını yakaladıgını nerden bilelim. Bi soru soruyosan detaylarıda yaz ki ona gore yorum yapalım. Bu sekilde cok komik duruyo cünküSormadığımı nerden biliyorsun peki? Bunun için veyahut başka bir şey için üye olmak için birine sorup mu olmam gerekiyor üyeliği acaba lütfen kırıcı olmayın
Niye güya diyorsunuz , olabilir yani…Sordum tabiki de batıyormuş güya şimdiye kadar batmayan kıl şimdi batmış
Valla en iyisi bi bakıyorum her yer kılBen de kocamı lazere göndermeyi düşünüyorum
Okadar haklısınız ki ama engel olmuyorum kendime hergün değil ama bakarım yaniBoşanmak gibi bir niyetiniz yoksa karıştırmayın telefonunu,bulmak isteyen bulur birşeyler.Telefon karıştırma olayı tamamen güvensizlikle ilgili bir durum.
Ne güzel ya erkekler de almalı arada bence en azından makine ile kısaltmalılar. Geçen sene tatile gittiğimizde tüm erkekler almıştı neredeyse. Benim eşim hariç
Vanessa'nin ne iş yaptigini sormaya korktumVanessa gibi, iş öncesi son hazırlıklar.
Biz de önce ense kökünde yoğunlaşmış olan kısmı aldık, denize girerken garip görünüyor diye. Şimdi her ay düzenli koktul altını alıyoruz, yazları da tüm sırtını.Ne güzel ya erkekler de almalı arada bence en azından makine ile kısaltmalılar. Geçen sene tatile gittiğimizde tüm erkekler almıştı neredeyse. Benim eşim hariç
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinHavalar ısınıyor belki denize gidecektir, olabilir hepimiz yeni şeylere heves edip deneyebiliyoruz. Belki arkadaşlarından görmüştür. Benim de kardeşim makyajdan nefret ederdi, şimdi tüm makyaj malzemelerimi odasına taşımış. Babamda yaz gelince alıyor. Hemen bir şey düşünmeyin
Mercimeği fırına verme işi. Sevgilisiyle.Vanessa'nin ne iş yaptigini sormaya korktum
Üniversite öğrencisiVanessa'nin ne iş yaptigini sormaya korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?