Eşimin akıl almaz olayı yardım lütfen

Aynen öyle içime şüphe düştü ama telefon konusunda herşeyini bilirim masada durur açık bakarım şuanlık bişey göremiyorum ama silinmiş şeyler de olabilir
Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa karıştırmayın telefonunu,bulmak isteyen bulur birşeyler.Telefon karıştırma olayı tamamen güvensizlikle ilgili bir durum.

Aynen öyle içime şüphe düştü ama telefon konusunda herşeyini bilirim masada durur açık bakarım şuanlık bişey göremiyorum ama silinmiş şeyler de olabilir
Eğer boşanacaksan kurcalamaya devam et illaki bulursun bişiyler…
Eğer boşanamıyacaksan hiç yüz göz olma derim görmezden gel…

Arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve eşim bu gece gidip ilk defa bacağında ki kılları aldı şüphe etmem gerekiyor mu acaba lütfen yarıdm edin kafam karıştı iyice
Kuzenimin eşi öyle anlık bı alayım demişti ve almıştı bacağıni sizinki de belki bı anlık merak yada boş kalmışlıkla almış olabilir

Temizlik yapıyorum arkamı dönüyorum kıl.
Derken derken alalım sende rahat et bende, hem bak kasta yapamıyosun bütün enerji kıllara gidyo falan dedim.

Neyse aldık tüy dökücü, baldırına kadar aldı.
Yavrum kıllar çıkmaya başlayınca ne yatabildi, ne oturabildi.Battı hep tabi bizimki gibi narin değil ki yılların besili kılı.

Neyse sadece bu anlattığınızla insanların sizi anlamısını bekliyosanız daha çok beklersiniz.

Ağzınızdan cımbızla kelime çekiliyo maşallah.
Müneccim miyiz neler yaşadığınızı bilicez?

Daha sonra sorular üzerine yok bağrındaki kılı da almıştı, yok kadınla yazışmış.

Konuyu anlatma biçiminiz adamı direk erkeklerle ilişki yaşadığını vurgulamak gibi (ki eşim bana bacağımı aldım dese gelse oo şahane lazere gidelim hiç uğraşma derim.Sen rahat ben rahat.Altında hiç bir şey aramam) büyük bir olay gibi konu başlığı açmışsınız.

Sonra da kadınlar konuşuyo deyip başka yöne çekmişsiniz.

İnsanlara çemkirmek yerine, kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenin önce.

Gizemli, gizemli anlatım biçimi cins cins haller.Hayır sizi tanımayız, bilmeyiz, görmeyiz buna rağmen bu kadar gizemliyseniz reelde nasılsınız hayal bile edemedim.

Yahu bu kadar parça parça yazıp kastıracağınıza en başta yazsanız?
Konuşma yakaladıysanız ne tür konuşmalardı?
Karşı taraftaki he/she/they-them bacak kıllarıyla alakalı bir tutum mu sergilemiş?
Yoksa bacak kılı aldırmasının gay likle bağdaştırıldığı bu topraklarda biz müneccim miyiz?

Benim esim futbol oynadigi zamanlarda aliyormus. Su an oynamiyor ama yinede almak istiyor. Yazin cok rahatsiz ediyormus, tuyleri alinca ferahliyormus, keske alsa diye gozunun icine bakıyorum. Cok dökülüyor ya evi supuruyorum siliyorum yine bi yerden cikiyor. Illa aldatmasi gerekmez adam rahatsiz oluyor olabilir. Sicaktan terliyordur

Ne var ki? İlla hemen bir anlam mi yüklemek gerekiyor ben eşime diyorum arada gel alalım diye o yanaşmıyor

Diğer konuşma durumu ile birleşince şüpheli. Bence çok renginizi belli etmeyin ama gözlemleyin hep. İllaki bir yerden net olarak bulursunuz bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…