Yıllardır geziyor sıkıntısı yoktu kıllı dediğimiz olayda abartılı değil zaten daha önce de buna benzer olay yaşadım ama farklıAdam belki kıllı gezmek istemiyor?
Aynen öyle içime şüphe düştü ama telefon konusunda herşeyini bilirim masada durur açık bakarım şuanlık bişey göremiyorum ama silinmiş şeyler de olabilirO zaman işin rengi değişir
Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa karıştırmayın telefonunu,bulmak isteyen bulur birşeyler.Telefon karıştırma olayı tamamen güvensizlikle ilgili bir durum.Aynen öyle içime şüphe düştü ama telefon konusunda herşeyini bilirim masada durur açık bakarım şuanlık bişey göremiyorum ama silinmiş şeyler de olabilir
Bu bir kadınla aldatıldığınızı gösterirBildiğimiz gibi bi kadınla olan konuşmalar işte ama karşı taraf yabancı sadece şöyle izah edeyim Google çeviri den çeviri yazılarını yakaladım
Eğer boşanacaksan kurcalamaya devam et illaki bulursun bişiyler…Aynen öyle içime şüphe düştü ama telefon konusunda herşeyini bilirim masada durur açık bakarım şuanlık bişey göremiyorum ama silinmiş şeyler de olabilir
Kişisel bakimdir bu. Kocanizi da tanıyan sizsiniz takip edin hareketlerini bir süreArkadaşlar 5 yıldır evliyim ve eşim bu gece gidip ilk defa bacağında ki kılları aldı şüphe etmem gerekiyor mu acaba lütfen yarıdm edin kafam karıştı iyice
Ne gibi konuşmalarYok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedim
Yok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedim
Benim kocam bana yaranmak için ağda yapsa bosarim ben onuKarıya yaranmak için yapıyordur yaf başka niye yapacak açın şu gözünüzü
Kuzenimin eşi öyle anlık bı alayım demişti ve almıştı bacağıni sizinki de belki bı anlık merak yada boş kalmışlıkla almış olabilirArkadaşlar 5 yıldır evliyim ve eşim bu gece gidip ilk defa bacağında ki kılları aldı şüphe etmem gerekiyor mu acaba lütfen yarıdm edin kafam karıştı iyice
Vanessa gibi, iş öncesi son hazırlıklar.Bı kadınla aldatmak için ağda mi yapmış adam, nasi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?