Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Thedemetriax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
54
-20
36
30
Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Hiçbir şey yapmam;çünkü beni ilgilendirmiyor. Eşiniz ayrılmış olabilir ama eski sevgilinin ailedeki diğer insanlarla olan geçmişten kalan bağları varsa bir şey diyemezsiniz. Belki arkadaşlar, belki iyi anlaşıyorlar. Eşiniz ayrıldı diye, herkes engellesin mi istiyorsunuz?

İnsanların kimlerle görüştüğüne karışamazsınız. Ne diyeceksiniz gidip? Gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz. Bu kadar özgüvensiz olmayın

Kimin kimi takip edeceğine de karışın tabii hakkınız, hatta hepsine "Çıkarın o kızı takipten" diye mesaj atın çıkarsınlar. Çıkarmayan akrabalarla eşinizi görüştürmeyin, nolur nolmaz eşinize eski sevgilisi hakkında bi şey anlatırlar, eşinizin gönlü oynayıverir.

Konu basligindan,fiziki olarak esinizin akrabalari eski sevgilisini takip ediyormus da sanki iilk firsatta ona bir seyler yapacaklarmis gibi algilaniyor acikcasi..
Ama icerik olarak yine bir sosyal medya sekansi goruyoruz..
İsteyen istedigini takip etsin,esinin akrabalari da kime like atacagini sana danismayacak degil mi ?
İcerik A diyor konu basligi ise B :)

Sosyal medyayı çok gereksiz buluyorum kendi adıma. Dün birbirini bicaklayanlar bugün kucaklıyor falan filan
Onun için dert edilecek mevzu değil.
Dipnot: eşim tarafından olan arkadaş cevremiz takip ediyor . Ben bana arkadaş hanimlarindan birisi gösterdi ve öyle haberim oldu. Bu durumdan.
Tabi gereksiz bir hareketti.
Ama kimseyi zorla tutmuyorum hayatımda onun için takilmam böyle şeylere

Ya birde keşke kayinvalidenize demeseydiniz kadın ne diyecek bizim gelin kiskanmis takipten çıkın mi çok ozguvensiz gozukursunuz hiç umursamayin bu konuyu takip ediyorlarsa etsinler benim arkamdan esinin yedi yıl önceki sevgilisini kıskandı deseler çok üzülürüm

valla açıkçası benim de hoşuma gitmezdi ama yapacak bir şey de yok. demek ki sevmişler, kız hayatlarında yer etmiş ki bunca kişi takip ediyor. yarın öbür gün sizin de olduğunuz paylaşımları olur kız görür. rahatsız olursa o çıkarır zaten. o rahatsız olmuyorsa siz hiç olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…