- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Görüşüyorlar mi bilmiyorum ama kadının daha dün koyduğu fotoğrafı beğeniyorlar.
Benim koca dediğim adam yedi yıl öncesi sevgilisine geri dönüyorsa ben onu itistire itistire yollarım ama büyük mutluluk olur kurtulmak .Siz öyle basite alıyorsunuz ama bu durum benim amcam ve yengemin başına geldi kayınvalide Altan Altan herşeye zemin hazırladı kolonları kurdu kimsenin ruhu duymadı ve en kötüsü yengem ile amcam severek evlenmişti tutkulu bir aşktı sözüm ona. Erkek çukuruna düşkün olmalı o istese kimse kandırma az aklına birşey sokamaz ama gelin görünki biz hayatta yapmaz dediğimiz kişinin yaptığına tanık olduk afedersinizde bizde benzer yaşanmış olay olmasa siktir ederdim bu konuyu demek olabiliyor o masum takipleri altında bin birtürlü şeytanlık yatabiliyor
Şeyy iyiki doldurmadınızGüzel bir durum değil açıkçası şahsen ben olsam kötü yorumlarım bunlar arkamdan kuyu kazıyor olmasın eşimle tekrar aralarını yapıyor olmasınlar diye düşünürdüm. İnsanlara hiç bir zaman güvenemem yeryüzünde en nankör yaratık benim için her zaman insandır. Hadi dayı hala kuzen neyse ama benim kayınvalidem takip ediyorsa herhalde halen aklında soru işareti vardır diye düşünürüm hele ki bide sorduğum soruya sessiz kalıyorsa İnan vardır bundan birşey. Kim kimi takip ederse etsin diyorsunuz evet etsin haklısınız ama bu öyle birşey değil sakın yanlış anlama canım seni dolduruyorum tam tersine seni tanımam ama bir kadının canı yansın asla istemem. Yerinde olsam eşimi karşıma alır derimi onlar kimi takip ediyorsa etsin eski sevgilini de etsinler ama beni korkutan birinci derece akrabalarının umarım aklından kötü birşey geçmiyordur. Kıskançlık tasşamıyorum ama insanların içindeki şeytana asla güvenmem senide uyarıyorum de
Eşime şu konuşmayı yapsam bana diyeceği tek şey oruç kafana mı vurdu ?Güzel bir durum değil açıkçası şahsen ben olsam kötü yorumlarım bunlar arkamdan kuyu kazıyor olmasın eşimle tekrar aralarını yapıyor olmasınlar diye düşünürdüm. İnsanlara hiç bir zaman güvenemem yeryüzünde en nankör yaratık benim için her zaman insandır. Hadi dayı hala kuzen neyse ama benim kayınvalidem takip ediyorsa herhalde halen aklında soru işareti vardır diye düşünürüm hele ki bide sorduğum soruya sessiz kalıyorsa İnan vardır bundan birşey. Kim kimi takip ederse etsin diyorsunuz evet etsin haklısınız ama bu öyle birşey değil sakın yanlış anlama canım seni dolduruyorum tam tersine seni tanımam ama bir kadının canı yansın asla istemem. Yerinde olsam eşimi karşıma alır derimi onlar kimi takip ediyorsa etsin eski sevgilini de etsinler ama beni korkutan birinci derece akrabalarının umarım aklından kötü birşey geçmiyordur. Kıskançlık tasşamıyorum ama insanların içindeki şeytana asla güvenmem senide uyarıyorum de
Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsunŞeyy iyiki doldurmadınızSenaryoyu hazırladınız üstüne finali de verdiniz tebrikss
Aynen ya zaten olacağı varsa her türlü olur ama bir takipten senaryo kurulması çok abes. Zaten onla olsaymış olurmuş zamanında önemli olan şuan kiminle evli kimin yanında. He zaten adam konu sahibiyle yuva kurmuş eskiye meraklı olsaydı konu sahibinin yanında olmazdı şuan. Kadınlar olarak biraz meraklıyız, kıskanma huyumuz da var ama önce güven. Zaten yanlış yapan kendine yapar en baştaBenim koca dediğim adam yedi yıl öncesi sevgilisine geri dönüyorsa ben onu itistire itistire yollarım ama büyük mutluluk olur kurtulmak .
Sizi ilgilendirmiyor insanların bir bağı var demek ki devam ettiriyorlar görüşmeyi. Ben de eşim de ve bir çok akrabamız k.braderimin eski eşiyle takipleşiyoruz, hatta yüzyüze görüşüyoruz gelip gidiyoruz. Kız şu an başkasıyla evli, k.brader de başkasıyla evli. Yeni eltimin de gözüne sokmuyoruz görüşmelerimizi ama onun için de sevdiğimiz bir arkadaşımızdan vazgeçecek değiliz. Çok saçma bir konuya takılıyorsunuz bence.Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Yazdığınız senaryonun geniş fikirliliğin gevşemiş haliyle alakası ne ?Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsun
Yok canım senarist sensin final sana yakışır. Doldurmayım diyerek senaryoyu yazdın. Ay bu şey gibi hani dedikodu yapmış olmayalım ama diyip dedikodu yapan teyzeler. Hımm onlardansınız.Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsun
Yani takip etmeleri tuhaf bence ama banane yani ederlerse etsinler çok seven kendi oğluyla evlendirsin ben açıkçası eskiye gidip bakman kim takip ediyor dayılar ne yapıyor çünkü eşimin dayısı da umrumda olmaz rahat miyim bilmemAynen ya zaten olacağı varsa her türlü olur ama bir takipten senaryo kurulması çok abes. Zaten onla olsaymış olurmuş zamanında önemli olan şuan kiminle evli kimin yanında. He zaten adam konu sahibiyle yuva kurmuş eskiye meraklı olsaydı konu sahibinin yanında olmazdı şuan. Kadınlar olarak biraz meraklıyız, kıskanma huyumuz da var ama önce güven. Zaten yanlış yapan kendine yapar en başta
Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Düşünüp düşünüp cevap olarak bana bunumu yazdınYok canım senarist sensin final sana yakışır. Doldurmayım diyerek senaryoyu yazdın. Ay bu şey gibi hani dedikodu yapmış olmayalım ama diyip dedikodu yapan teyzeler. Hımm onlardansınız.
Ben en azından yapıcı bir yorum yazıyorum gidipte konu sahibini dolduracak, gaz verecek şeyler yazmıyorum. Yazdığınız bir baştan tekrar tekrar okuyun en azından ben düşünüp yazıyorum belki sizde düşünmenin ne olduğunu anlarsınız. KapişDüşünüp düşünüp cevap olarak bana bunumu yazdınyazık.
Yok canım senarist sensin final sana yakışır. Doldurmayım diyerek senaryoyu yazdın. Ay bu şey gibi hani dedikodu yapmış olmayalım ama diyip dedikodu yapan teyzeler. Hımm onlardansınız.
Ben de sizin filme tam uyan bir isim buldum. Paranoiac activity.Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsun
Senin yapıcı yorum dediğin mezhebi geniş olmak mıen azından bende dünyada bin bir türlü şeyler oluyor kötü bişey varsa vardır olur diyorumBen en azından yapıcı bir yorum yazıyorum gidipte konu sahibini dolduracak, gaz verecek şeyler yazmıyorum. Yazdığınız bir baştan tekrar tekrar okuyun en azından ben düşünüp yazıyorum belki sizde düşünmenin ne olduğunu anlarsınız. Kapiş
Kesinlikle şimdi çözüm için gidip akrabalara ne denir ki takipten çıkın ben rahatsız oluyorum felan dışardan kıskanç , özgüvensiz algılanır. Eşi eskiyi takip etmiyor ise akrabaların takip edip etmediği onları ilgilendirir. Eşine güveniyorsan eskiyle bağı kalmadığını biliyorsan bunu dillendirmek yanlış olur. Ki en başta eşinin kulağına gelse gereksiz tartışma sıkıntı çıkar. Huzurunu bozmaya değmez kesinlikle.Yani takip etmeleri tuhaf bence ama banane yani ederlerse etsinler çok seven kendi oğluyla evlendirsin ben açıkçası eskiye gidip bakman kim takip ediyor dayılar ne yapıyor çünkü eşimin dayısı da umrumda olmaz rahat miyim bilmemeşim takip etse benim için büyüüük problem olur . Eskiye de yeniye de gidecek koca kendi bilir arkasından el sallarim
Hiç kendimi uzemem yani elimde tutmaya çalışamam da ona kadın çoksa bana da eş bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?