Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Takip ederlerse etsin umursamayan bence görmezden gelin. Ha gidipte eski sevgilisi ile ara yapma olayı gibi şeyler mantıken saçma. Adı üstünde o eski yani eskide kalmış. Eşinin yanında sen varsın o değil. Kim ne yaparsa yapsın bunları kafaya takmaya değmez. Eskiden takip etmişler öylece kalmış ve hala takip ediyorlarsa onların hayatı sen eşine ve kendine odaklan. Hiçte dillendirme bu konuyu da kimseyle konuşma sonra eskiyi kıskandı bak derler, boşu boşuna kendini yıpratmaya değmez. Amannn görme , bakma takıntı olursa o zaman hasta olursunuz düşünmekten felan . Boş şeyler için hayatı kendimize zehir etmeye gerçekten değmiyor.

Benim koca dediğim adam yedi yıl öncesi sevgilisine geri dönüyorsa ben onu itistire itistire yollarım ama büyük mutluluk olur kurtulmak .

Şeyy iyiki doldurmadınız Senaryoyu hazırladınız üstüne finali de verdiniz tebrikss

Eşime şu konuşmayı yapsam bana diyeceği tek şey oruç kafana mı vurdu ?
Konu sahibesi sakın yapmayın bunu.

Can sıkıcı bir durum bence. ama siz başkalarını kontrol edemeyeceğinize göre ancak kendi eylemlerinize yön verebilirsiniz. Takip edenlerle mesafeniz olsun. Eylemler sonuçları doğurur. Böyle bir eylemde bulunuyorlarsa sizinle mesafeli olmayı da göze almışlar demektir. Akrabadan saymayacak kadar arayı açın.

Benim koca dediğim adam yedi yıl öncesi sevgilisine geri dönüyorsa ben onu itistire itistire yollarım ama büyük mutluluk olur kurtulmak .
Aynen ya zaten olacağı varsa her türlü olur ama bir takipten senaryo kurulması çok abes. Zaten onla olsaymış olurmuş zamanında önemli olan şuan kiminle evli kimin yanında. He zaten adam konu sahibiyle yuva kurmuş eskiye meraklı olsaydı konu sahibinin yanında olmazdı şuan. Kadınlar olarak biraz meraklıyız, kıskanma huyumuz da var ama önce güven. Zaten yanlış yapan kendine yapar en başta

Sizi ilgilendirmiyor insanların bir bağı var demek ki devam ettiriyorlar görüşmeyi. Ben de eşim de ve bir çok akrabamız k.braderimin eski eşiyle takipleşiyoruz, hatta yüzyüze görüşüyoruz gelip gidiyoruz. Kız şu an başkasıyla evli, k.brader de başkasıyla evli. Yeni eltimin de gözüne sokmuyoruz görüşmelerimizi ama onun için de sevdiğimiz bir arkadaşımızdan vazgeçecek değiliz. Çok saçma bir konuya takılıyorsunuz bence.

Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsun
Yazdığınız senaryonun geniş fikirliliğin gevşemiş haliyle alakası ne ?
Şu yazdıgınızı eşime anlatsam götüyle güler bana.
Şimdi bu eşimin geniş fikirli ve gevşek olduguyla mı ilintili ?

Finali sana bırakıyorum adıda geniş fikirliliğin gevşekleşmiş hali olsun
Yok canım senarist sensin final sana yakışır. Doldurmayım diyerek senaryoyu yazdın. Ay bu şey gibi hani dedikodu yapmış olmayalım ama diyip dedikodu yapan teyzeler. Hımm onlardansınız.

Yani takip etmeleri tuhaf bence ama banane yani ederlerse etsinler çok seven kendi oğluyla evlendirsin ben açıkçası eskiye gidip bakman kim takip ediyor dayılar ne yapıyor çünkü eşimin dayısı da umrumda olmaz rahat miyim bilmem eşim takip etse benim için büyüüük problem olur . Eskiye de yeniye de gidecek koca kendi bilir arkasından el sallarim
Hiç kendimi uzemem yani elimde tutmaya çalışamam da ona kadın çoksa bana da eş bulunur

Ortak noktaları eşinizdi ve artık noktaları yok, size saygısızlık ayrıca zamanla ciddi sorunlar doğuracaktır.

Deseniz ki eşinizin eskisiyle kanlı bıçaklısınız da yakınlarınız onu takip ediyor, düşünürdüm o zaman.

Ya kızı cidden sevmişlerdir ya da bir selam verip de hemen sosyal medyadan ekleşenlerdendir. Markette görseler birbirini takip edenler var Kızın imasını veya yakınlaşma çabalarını görmezsem umursamazdım. Akrabalarla hala teyzeciğim, dayıcığım vs modundaysa kılıcımı kuşanırdım.

Düşünüp düşünüp cevap olarak bana bunumu yazdın yazık.
Ben en azından yapıcı bir yorum yazıyorum gidipte konu sahibini dolduracak, gaz verecek şeyler yazmıyorum. Yazdığınız bir baştan tekrar tekrar okuyun en azından ben düşünüp yazıyorum belki sizde düşünmenin ne olduğunu anlarsınız. Kapiş

Yok canım senarist sensin final sana yakışır. Doldurmayım diyerek senaryoyu yazdın. Ay bu şey gibi hani dedikodu yapmış olmayalım ama diyip dedikodu yapan teyzeler. Hımm onlardansınız.

Doldurmuyorum diyip doldurmak.
Ya birileriyle birileri sayesinde tanişiyoruz bizi tanistiran kişi aradan cekilince ilişkileri kopartmak zorunda değiliz.

Ben X sayesinde biriyle tanisip iyi anlastim diyelim. X, bu kişiyle goruşmeyi kesti diye aaa ortak noktamiz gitti hadi baaayyy demek zorunda miyim? Sacmalik

Senin yapıcı yorum dediğin mezhebi geniş olmak mıen azından bende dünyada bin bir türlü şeyler oluyor kötü bişey varsa vardır olur diyorum

Kesinlikle şimdi çözüm için gidip akrabalara ne denir ki takipten çıkın ben rahatsız oluyorum felan dışardan kıskanç , özgüvensiz algılanır. Eşi eskiyi takip etmiyor ise akrabaların takip edip etmediği onları ilgilendirir. Eşine güveniyorsan eskiyle bağı kalmadığını biliyorsan bunu dillendirmek yanlış olur. Ki en başta eşinin kulağına gelse gereksiz tartışma sıkıntı çıkar. Huzurunu bozmaya değmez kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…