Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Eğer kızla başka hiçbir bağları olmadığı halde sırf eşinle olan ilişkisinden dolayı iletişimdelerse bu onların mantıksızlığı, muhattap bile olmam, akraba olarak gereken ortamda saygılı olarak mesafeli bir şekilde davranır geçerim, ne sosyal medyaya eklerim ne de samimi olurum. Yalnız eşinizin ailesinin aile ilişkileri ve kadar saçma sapanmış ,arada resmiyet olmadan başka bir bağlantısı yoksa kızın sevgilisinin kuzeninin istemesinde ne işi var, birde koca koca insanların yemeyip içmeyip topluca kızı eklemeleride ayrı bir alem zaten. Bence sen o aile ile topluca mesafeni koru bence zira çok tuhaf aile ilişkileri var.

Gerçekten çok tuhaf geldi bana da dediğiniz gibi en güzeli takipleşmemek benim şu an sosyal medyam yok ama olduğu zamanlarda kendi akrabalarim bile yoktu .
Ama kayinvalideye gidip neden takip ediyorlar diye sormanın da mantığı yok ediyorlarsa etsinler

Eşiniz sizinle mi yaşıt? 20 yaşındaykenki kız arkadaşını mı aileyle tanıştırmış ve kız istemeye götürmüş belli ki gereksiz hareketlerin efendisi bu insanlar. Kızı öylesine eklemişlerdir, ayıp olmasın diye de silmemişlerdir. Öyle yukarıda bazı yorumlarda gördüğüm gibi ailede yer etme falan sözkonusu değil bana kalırsa. Önemsemeyin…

Sadece takip mi ediyorlar yoksa aktif olarak görüşüyorlar mi?benimde listemde arkadaşlarım var ama ne beğeni atarım ne sosyal hayatta konuşurum.sadece sosyal medya hesabında varlar .zamanında eklemişim, öyle kalmis

Görüşüyorlar mi bilmiyorum ama kadının daha dün koyduğu fotoğrafı beğeniyorlar.

Eskiden boyle seyleri tepkim cok sert oluyordu. Simdi hic umursamiyorum. Kim kimi takip ediyorsa etsin, ben eşime bakarim ve hicc canimi sıkmam.

Güzel bir durum değil açıkçası şahsen ben olsam kötü yorumlarım bunlar arkamdan kuyu kazıyor olmasın eşimle tekrar aralarını yapıyor olmasınlar diye düşünürdüm. İnsanlara hiç bir zaman güvenemem yeryüzünde en nankör yaratık benim için her zaman insandır. Hadi dayı hala kuzen neyse ama benim kayınvalidem takip ediyorsa herhalde halen aklında soru işareti vardır diye düşünürüm hele ki bide sorduğum soruya sessiz kalıyorsa İnan vardır bundan birşey. Kim kimi takip ederse etsin diyorsunuz evet etsin haklısınız ama bu öyle birşey değil sakın yanlış anlama canım seni dolduruyorum tam tersine seni tanımam ama bir kadının canı yansın asla istemem. Yerinde olsam eşimi karşıma alır derimi onlar kimi takip ediyorsa etsin eski sevgilini de etsinler ama beni korkutan birinci derece akrabalarının umarım aklından kötü birşey geçmiyordur. Kıskançlık tasşamıyorum ama insanların içindeki şeytana asla güvenmem senide uyarıyorum de

Eşim beni karsisina alip boyle bir konuşma yapsa, ben kiminle evlenmişim diye kafamı vururdum taşlara.
Ben de insanlara eskisi kadar güvenmiyorum ama bu kadar da devamli herkes "şeytan, seytttaaanlllaar, asla guvenmem" kafasi bana normal gelmiyor. Bu kadar abartili kotu dusunceler insanin kendi yansimasi diye dusunuyorum. İçinde ne varsa onu disari vurur insan, ortada bir şey yokken sirf takip ediyormuş diye bu kadar da kafada kurulmasi sağlikli gelmiyor bana. Okuyunca komik geliyor da eşim boyle konuşsa korkarim ondan.

Birde bayıl istersen Haddimizi bilip kimin ne yapıp yapmayacağına karışmasak mı hani nerden geliyor bu başkalarının her şeyine burun sokma olayı ?

Siz öyle basite alıyorsunuz ama bu durum benim amcam ve yengemin başına geldi kayınvalide Altan Altan herşeye zemin hazırladı kolonları kurdu kimsenin ruhu duymadı ve en kötüsü yengem ile amcam severek evlenmişti tutkulu bir aşktı sözüm ona. Erkek çukuruna düşkün olmalı o istese kimse kandırma az aklına birşey sokamaz ama gelin görünki biz hayatta yapmaz dediğimiz kişinin yaptığına tanık olduk afedersinizde bizde benzer yaşanmış olay olmasa siktir ederdim bu konuyu demek olabiliyor o masum takipleri altında bin birtürlü şeytanlık yatabiliyor

Bence en iyisi kovulmuş ve taşlanmış şeytanın şerrinden Allah’a sığınmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…