Siz o an ne derdiniz? Yani hayır diyebilirmiydiniz?Söz ağızdan çıkmış bir kere yapacak birşey yok
Cimrilikle alakası yok. Sorun bunu alışkanlık haline getirmeleri. Ve hijyen açısından doğru bulmuyorum.alt tarafı oyun parkı bence bu kadar cimriliğe gerek yok kullansın sanki ne olacak.
O zaman kendi yatağınıza da yatırmayın çocuğunuzu arkadaşım. Mikrop kapar mazallah.Cimrilikle alakası yok. Sorun bunu alışkanlık haline getirmeleri. Ve hijyen açısından doğru bulmuyorum.
Keşke sizin gibi olabilsem. Malesef bu tutumumdan dolayı bana cimri yazanlarda oldu ama cimrilikle alakasi yok hoşlanmıyorum bu kadar basit. Yapıyla alakalı bir mesele.Birilerinin benim özel odamı kullanmalarından ,beşik,oyuncak vs her şey dahil,nefret ederim.en başında da düşünür anahtarla kilitlerdim.
En başta hijyen sebebiyle,kimin ne hastalığı olduğunu bilemem
Hapşuracak mı ,tıksıracak mı,ıyyy içim kalktı.
İsteyene de kusura bakma derdim direkt,feci uyuzum çünkü.
Mal kıskançlığı yapan değil bu hoşlanmıyorum. Başkalarında almamda vermemde bu konuda. Ayrıca çok iyi biliyorumki alan kişi eşimin kuzeni tek kişi olmayacak bu isteklere her sene birileri eklenecek ve alışkanlık haline gelecek. Kusura bakmasin kimse ama her önüne gelen kullansın diye almıyorum ben onu. Ihtiyacı ve parasi olan alsın bir zahmet. Ve bu durum bir kereyede mahsus değil her sene tekrarlanacak dedi eşimAy bu kadar mal kıskancı olmayın yahu.Nolcak eskiyecek mi 2 haftada kullansınlar boş boş duracağına ne var bunda
Cimrilikle alakalı asla değil.Keşke sizin gibi olabilsem. Malesef bu tutumumdan dolayı bana cimri yazanlarda oldu ama cimrilikle alakasi yok hoşlanmıyorum bu kadar basit. Yapıyla alakalı bir mesele.
Demi yani sorunda bu zaten. Imkanları ve her sene ihtiyaclari var meselede bu zaten. Birkereye mahsus olsa ne bileyim misafir biri gelip kullansa hiç sorun değil ama bunlar zaten her sene gidiyorlar.Boyle kendileri almayip, baskalarinin esyalarini kullanmaktan zevk alanlarda var.Dediginiz gibi odasida varmis , her sene de gidiyorlar, o zaman almayip sizinkini kullanmak onlar icin kar .Her ailede boyle uyanik gecinip birilerini kullanmak isteyenler var.Surekli yaparlarsa izin vermeyin .
Yaniiiiiiiiiii!Cimrilikle alakasi yok asil karsi taraf cimri almayan onlar.ustelik durumlarida var.Dedigim gibi bunlar insan kullanmayi seven tipler.
Hiç alakası yok. Cimri olan parası olduğu halde almayan kişiler ben değil. Hoşlanmıyorum. Bu aynı kıyafet işi gibi. Kimisi başkalarına verir ben hoşlanmam. Öyle büyüdüm. Ayrıca birkereye mahsus tabi veririm ama eşimin ailesindekileri çok iyi tanıdığım için her yıl böyle olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.Kreşe yollarsanız başka yatakta öğle uykusuna yatacak. Hastalığı da zaten akranlarının arasına karıştığı an kapacak.
Sanki ingiliz kraliyet ailesi mensubuymuşsunuz gibi senede birkaç kez kullandığınız eşyayı çok özel belleyip sakınmak da nedir? Başkası kullanmazken tozların içinde bakımsız olan park yatak daha mı temiz kalıyor sanıyorsunuz? Ben ayıpladım sizi, bu kadar mal düşkünü olmayın. Çok küçük hesaplar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?