• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabaları

Yani söylencek her şeyi de söylemişsiniz duvar olsa dile gelirdi veya yıkılır giderdi..

Söylencek laf kalmamış, bundan sonrasına bakacaksınız, kabul etmeyin evinize açık ve net şekilde. Hiç sevmem lakayitlikleri Allah kolaylık versin..

Bi defa bize de eşimin arkadaşları gelmişti bebeğimiz için hayırlı olsun demeye. Birisi o kadar yüzsüzdü ki çay kahve kesmez beni ne içircen bana ne içircen bana??? Bunlar balkona çıktı şubatın ayazında bi de baktım zıkkımlanıyolar. Tabi saat oldu 1 bu arada. Bana bir geldiler, karılarına dedim ki bu nedir ya, bütün düzenimiz bozuldu 2 aylık bebek var bu evde uyuyamıyor sizin yüzünüzden.. Bebek için hayırlı olsuna gelip içip sıçmak nedir rezillik bunun adı dedim. Kadın bi hışımla kalktı, yapılı da bir kadındı 2sini birden ensesinden tutup çıkardı, defolup gittiler.

Tabiiiii eşimin başını yedim ben, hele birdaha gelcek olsunlar kapıdan kovalamazsam insan değilim dedim. Ertesi gün yenge çok çaçeronmuş demişler, onlar gibi yılık olmaktansa cazgır olmayı tercih ederim, dinsizin hakkından imansız gelirmiş demiştim.

Bi zaman sonra onlar bizi davet etti, sizden hiç hoşlanmadım evimde ilk defa gördüğüm erkekler içkili sarhoş gezindi, benden uzak cehenneme direk dedim o oldu. Şimdi çekinirler benden eşimi bile çağırmaz oldular :D

Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedi 😬 şimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
şu yorumdan sonra aklıma bu geldi:
482A263E-495E-4328-A4BF-40CD458AE2FF.webp

Valla yerinizde olsam yakardım gemileri
Cocugumu uyutmaya calısırken bagıra bagıra kavga edicekler
Biraz sessiz olurmusunuz cocuk uyuyor diye uyarırdım gerikirse terbiesiz desinler umrum olmaz benim evimi düzenimi bozacak bende sus pus bekleyecegim öyle mi

Gorgusuz ve arsiz insanlar. Zaten gelis sekillerinden belli. Bir daha arayip geliyoruz dediklerinde hemen uygun olmadiginiza ya da evde olmayacaginiza dair bisey soyleyin. Her seferinde bahane bulun ki anlasinlar.

Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedi 😬 şimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
oha falan oluyorum okudukça :D bu nasıl bi şeydir ya?? Islak çamaşır götürcekler, hayır yani ne yapmaya çalışıyorsun?? Adamı tımarhanelik eder bu tipler.

Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!

ohhh çamaşırlarını yıkayıp göturuyo bi de :D anaaam kirli götur ıslak bavuluna mı koyucan yuhhh !!! kokar ayol bu sıcakta . . Kendi evlerin de makine mi yok.. herkeste böle 2-3 gun kalsalar zengın olur insan yahu :D

kaynanasi tarafindan 5 dk once aranip yarin oraya geliyoruz denen bir insan şuan bu konuyu okumamaliydi bence 🙄
ay gercekten bende biktim artik yatili yatili gelinip birde cocugumun onlarin yasam sekline uyum saglamasini beklemelerinden cinnet geliyor banada alttan alttan insanlar düsüncesiz ve bencil yapacak bir sey yok sanirim
Evet benim kızım da onlara uymak zorunda kaldı sesten uyutamadığım için çocuk da var oyun oynuyorlar mecbur uyum sağladık. Ve uyutmak artık 5 katı daha zor oldu. Şimdig ittiler ama ben bi ğatyamaya hazır bi bomba gibiyim nasıl atarım bu gerginliği bilmiyorum. Kızım uyumak bilmiyor :( yok olsun düşüncesiz saçma sapan insanlar.

Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!
Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim? 😳

ohhh çamaşırlarını yıkayıp göturuyo bi de :KK70: anaaam kirli götur ıslak bavuluna mı koyucan yuhhh !!! kokar ayol bu sıcakta . . Kendi evlerin de makine mi yok.. herkeste böle 2-3 gun kalsalar zengın olur insan yahu :KK70:
3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.

3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.
neden fişini çekmedin sende .. ayrıca o niye çalıştırıyo kbakma da ... gördugun anda onun dilinden ben anlıyorum ne atılacaksa bana ver ben atarım diyecektin.. misaifr elbette gelecek eşinn dayısı kızkardesı anası dıdısı fln ama yesinler içsinler ama ben belirli noktada söylerdim açıkçası... sende biraz pasif kalmışsın. . susmuşsun sanki onlar yüz bulmuş. .

Gitsinler bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı söylemeyi düşünüyorum. Biraz önce tartışmaya başladılar yine ben bizim yanımızda böyle tartışmalar yapmayın dedim güldüler
Uyanıp tartışmaya mı başladılar? Yuh ya.

Evet benim kızım da onlara uymak zorunda kaldı sesten uyutamadığım için çocuk da var oyun oynuyorlar mecbur uyum sağladık. Ve uyutmak artık 5 katı daha zor oldu. Şimdig ittiler ama ben bi ğatyamaya hazır bi bomba gibiyim nasıl atarım bu gerginliği bilmiyorum. Kızım uyumak bilmiyor :KK43: yok olsun düşüncesiz saçma sapan insanlar.
papatya çayi deneyebilirsiniz

Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum 😑
Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.

Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim? 😳
Sizin muhite taşınıp komple sizden geçinmeye niyetliler.. oh ne güzel dünya..

Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.
Konudan bağımsız olarak, maşallah 35 hafta olmuş :nazar: zaman nasıl da geçiyor...

Benimde tandiiklarim var daha dogrusu tanımak istemedik lerim

Benim evime gelip üzerine birde misaifr davet ederkerdi aynı kişi ona misafir geldiğinde bana seslenmezlerdi

Tek çare kusmekti şuan çok rahatım bazı insanlar hos laftan anlamıyor malesef :KK43:
Aynen öyle bazı insanlar hoş laftan anlamıyor. Hatta iyi davranınca bir havalara bürünüyor. En güzeli herkese hak ettiği gibi davranmak😘

Ya benim kızım erkenden uyanıyor. Ben sizi odada beklemek zorunda mıyım şimdi? Bunları niye düşünmezler? Kahvaltı hazırladım bi ton ses geldi ladın kalktı hazır sofraya oturdu sonra elini bile sürmeden gidip giyinmeye başladı. Ah gitsinler de dokunmasın zaten bişeye defolup gitsinler bidaha da misafir kabul etmiyorum diyecem

Bİrdahaki gelişe sorarlarsa ne ala, benimkilerde sorma kültürü yokta :işsiz:

Back
X