eşimin aldatma potansiyeli!!

Evli barklı adamlara hadi aleme akalım hadi karı kız bakalım modunda yaklaşan kankaların türkçedeki sıfatı p... biliyorsunuz. Ve ben anlamıyorum bir insan neden bekar arkadaşlarıyla takılıp istediği b.ku yemek varken evli adamlara kadın ayarlamaya çalışır? Şimdi uzak dur bu çocuklardan desen beni arkadaşlarımdan uzaklaştıramazsın benimde bir sosyal hayatım var diyecek. böyle durumda en iyisi aynısını yapmakla tehdit etmek ve hatta bir kısmının aynısını yapmak. Tabi bence...
Evli bi arkadaşım kendime ve çocuğuma saygım olmasa kocama bana yaptığının aynısını yapardım kapıdan giremezdi içeri demişti bazıları gerçekten hakediyor

bence ona kızana kadar bunu yapma sebeplerini ilişkinizdeki eğrileri doğruları düşünmelisin.
Eğerki yazılanları doğru anladıysan.
Eşin neden işi bahane ederek arkadaşıyla gezme ihtiyacı duyuyor?
sonrasında bunu eşinle konuş... çözün sorunları... onu suçlar gibi hata yapmış yakalamış gibi değil...Yaklaşım önemli...
ha arsızlığa veriyorsa zaten ya sineye çekeceksin ya yol vereceksin...
ben de öyle düşünmüştüm,acaba konu sahibi bu konuda özgürlüğünü kısıtlıyor o da yalan mı söylemek zorunda kalıyor ?
Tabi evli bir insan kendine yakışır bir şekilde hareket etmeli,eğlenmeli.

Evli barklı adamlara hadi aleme akalım hadi karı kız bakalım modunda yaklaşan kankaların türkçedeki sıfatı p... biliyorsunuz. Ve ben anlamıyorum bir insan neden bekar arkadaşlarıyla takılıp istediği b.ku yemek varken evli adamlara kadın ayarlamaya çalışır? Şimdi uzak dur bu çocuklardan desen beni arkadaşlarımdan uzaklaştıramazsın benimde bir sosyal hayatım var diyecek. böyle durumda en iyisi aynısını yapmakla tehdit etmek ve hatta bir kısmının aynısını yapmak. Tabi bence...
bizim boyle arkadasimiz olsa gorusturmezler dusari bile cikartmazlar belli bir sure

ben de öyle düşünmüştüm,acaba konu sahibi bu konuda özgürlüğünü kısıtlıyor o da yalan mı söylemek zorunda kalıyor ?
Tabi evli bir insan kendine yakışır bir şekilde hareket etmeli,eğlenmeli.

Dahası bu mesajı bile yanlış yorumlamış olabilir ?
Aynı şey benim başıma gelmiş olsa, Tipik erkek muhabeti diye düşünürüm.
İş diye keyfi gezmeye gitmiş önümüdeki haftalarda tekrar böyle bişey yapacağını düşünmezdim..

ya varya hiçte fena fikir değil:) özellikle o pislik arkadaşını arayıp ağzının payını vermek isterdim. eşim de iyi bişey olsa o adamla arkadaşlık etmez ama sonra yüzyüze nasıl bakarız:KK43:
Canim zaten yüzyüze bakmamak icin bunu yapican. O kadar olaydan sonra karşısınıza gecip pişmiş kelle gibi siritacak mi bi de ?

Arkadaşı yazmıştır telinin şarjı bittiği için eşinizin telini kullanmıştır :işsiz:
Sorarsanız açıklaması bu olucak :süslü:

eşimin mesajlarını karıştırasım tuttu. normalde yaptığım bişey değil, olsa eşim mesajlarını tutmazdı sanırım. samimi bir arkadaşıyla mesajlarını okudum. en son şehir dışına iş için gittiği 'iş gezisi' meğersem öyle değilmiş. bir başka yakın arkadaşıyla(kankası ve bekar adam) buluşup gezmiş. mesajda arkadaşı sormuş birşey olmadımı (sevgiliniz olmadımı manasında) diye 'olmadı, bizden geçti' demiş. arkadaşı 'hadi artık buluşalımda,eski günlerdeki gibi alemlere akarız' gibi bişey yazmış. hatta maliyeti ben karşılarım demiş. bizim ki sonra konuşuruz işim var şimdi demiş. 1- adam bana yalan söylemiş, iş diye gezmeye gitmiş neyseki ama aldatmamış) 2- başka bir 'iş gezisi' planlaya bilir ve aldatabilir!!(bahsettiğim kankaları bekar bu arada) ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. ne yapayım şimdi???
Is gezisi diye gezmeye gidiyorsa benim icin o adam bitmistir.
Neyseki aldatmadi demek durumu kabul etmektir.

eşimin mesajlarını karıştırasım tuttu. normalde yaptığım bişey değil, olsa eşim mesajlarını tutmazdı sanırım. samimi bir arkadaşıyla mesajlarını okudum. en son şehir dışına iş için gittiği 'iş gezisi' meğersem öyle değilmiş. bir başka yakın arkadaşıyla(kankası ve bekar adam) buluşup gezmiş. mesajda arkadaşı sormuş birşey olmadımı (sevgiliniz olmadımı manasında) diye 'olmadı, bizden geçti' demiş. arkadaşı 'hadi artık buluşalımda,eski günlerdeki gibi alemlere akarız' gibi bişey yazmış. hatta maliyeti ben karşılarım demiş. bizim ki sonra konuşuruz işim var şimdi demiş. 1- adam bana yalan söylemiş, iş diye gezmeye gitmiş neyseki ama aldatmamış) 2- başka bir 'iş gezisi' planlaya bilir ve aldatabilir!!(bahsettiğim kankaları bekar bu arada) ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. ne yapayım şimdi???
Ben olsam o bekar arkadaşlarıyla buluşturmak iş gezisine gitcegi zaman da görüntülü konusurdum iliskinizde güven problemi girmiş zamanla eğer eşiniz kendini duzeltirse geçer ama daha büyük bisey yapıp ta birisiyle buluşma gibi ozaman tek söyleyeceğim şey bosan demek canim

esin p..... arkadasinin eski gunlerden kasti,evlilik oncesiyse ve esiniz bu cevabi verdiyse,aldatmaya meyilli gibi gelmedi bana ama is gezisi yalani gezmek icin bile olsa derin bir guvensizlik birakir insanda

neyse ki aldatmamısmı?:duduk:içinde varsa yapar bekarmıs arkadasları falan filan bos evlıler daha cok kuduruk anam

O zaman ben eşimi bekar arkadaşlarıyla görüştürmemekte gerçekten haklıymışım üzülüyodum çocukluk arkadaşları adam görüşmek ister diye bunu okuduktan sonra ne bir daha aklımdan geçer ne de kendimi suclarım bu erkek milletine müstahak :) arkadaşım biraz dişli ol valla ben zamanında nasıl yaptım bilmiyorum tam 3 senedir ne içme ne gezme ne arkadaşlarıyla görüşme hiç bir şekilde bensiz gidemiyo şehir dışı dese iş gezisi dese peşine takılırım kesin :)

Adam ayrılalım diyecek diye korkudan hesap bile soramıyorsun. " Sonra kadınlar niye eziliyor? Yok kadin ayni seyi yapsa kiyamet kopar. Erkek diye herseyi yapabiliyorlar." deniliyor. Siz izin veriyorsunuz ki yapiyorlar :) Bazı kadınlar herseyi dibine kadar hakediyor. Bu kadarda pasif olunmaz. Kendine saygısı olmayan, başkalarından saygı beklemesin.

bende bütün iş gezilerine gideyim,tek gitmesine izin vermeyeyim diye düşündüm. ama bir insan birşeyler yapacaksa her durumda yapar..
Hayır. Ben bu düşünceye katılmıyorum yapacaksa her yerde yapar diye bişey yok.
Eğer kişi doğuştan karekter yoksunuysa tek eşte kalamaz ne yaparsan yap.

Ancak işinde gücünde evine eşine bağlı bir erkeğin aniden böyle bir şeye kalkışması ya biri aklına girmiştir onu buna zorlamıştır.

Yada bir boşluğa düşmüştür ve o esnada yaptıklarının hata olduğunun farkında değildir.

Önemli olan onu bu yanlıştan döndürmek kendine getirtmek. Farkına vardırmak.
Arkadaş insanı değiştirir.
Eşin değişmeden arkafaşlarını değiştirtmelisin

Valla boyle bisey yakaladigim an hesabini sorarim. O arkadaslariylada mesafesini korusun madem. Arkadas cok onemli gercekten. Ve yapmadigi ne malum mesajda olmadi demis ama yapmistir belki.

eşine tuzak sorular sor. mesela tesadüfen arkadaşının gönderdiği o fotoğrafı aç. sen de benim böyle fotoğraflarımı gönderiyor musun? diye sor. sonra arkadaşının terbiyesizliğinden gir ahlaksızlığından çık.
sonra da böyle bir şerefsiz yüzünden sana yalan söylediği için ona olan güveninin yıkıldığından falan bahset. damarına bas.

konuştuk. ben sakince sordum, mesajları gördüm,tesadüfen. en son iş toplantısı aslında yokmuydu,arkadaşınlamı gezdin diye. diğer arkadaşınla gezme planlarımı yapıyorsun dedim sakindi,düşündüğüm tepkiyi vermedi. telefonumu niye karıştırıyorsun dedi? okuyorsun doğru oku bari dedi. 1. si iş toplantısına gittim tabiki dedi. iş arkadaşlarımı tanıyorsun, böyle bi yalan söylesem ortaya çıkmaz mı? dedi. arkadaşımla gezdiğimde doğru. oda gezmek ve beni görmek için o tarihte oradaydı. ben toplantımı işimi yaptım, boş vaktimde-yemeğe gittik vakit geçirdik doğru. bunda ne gibi bir sıkıntı olabilir dedi. 2. doğru okumamışsın. o mesajlara benim cevaplarım nasıl oldu tekrar oku dedi. ben hiç arkadaşıma evet gezeriz ayarlarız demedim. ben meşgulüm dedikçe mesaj atmaya devam etmiş, görmüyormusun dedi.onun attığı fotoğraflarda beni bağlamaz,bende arkadaşımı tanıyorum .her zaman ki hali bu zaten dedi. sık görüşmüyorum zaten araya mesafe koymaya çalışıyorum dedi. şu an aramız soğuk, tabiki benim de canım sıkkın.. ama yine de içim rahatladı.

1 2 diye ayırmışsınız. Mesajlar sadece yazdığınız kadarıysa 1 diye ayırdığınız kısımdan ben iş gezisi olmadığını çıkaramadım şahsen. Yani bize yazmadığınız bir "ne iş gezisi oğlum sadece gezdik geldik" gibi bir mesaj yoksa sadece o cümlelerden iş gezisine gitmediğini çıkartamayız.öyle değil mi?
2. de başka bir iş gezisi gelecekte planlayabilir aldatabilir olmasından çok "bizden geçti" cümlesine takıldım ben. He geçmese bişeyler olacaktı yani???

Back
X