Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablamın bi tanıdığı aldı pişman adamlar evde tanıtırken halıyı çeken süpürge onlar alınca minicik kağıdı bile çekmemiş 2sene falan kullanmadılar başka aldılar onlar sürekli bozuluyo iyisi olsun diye almıştı bide

Canım 6 bin lira verirken bir muadiline bakmazmi insan. Bence kazıkladı.
Dolar bu kadar yükselmişken normal bu fiyat..Sene başı Daison ayaklı küçük süpürgesi sulu falanda değil 2 bin 5 yüz liraydı..En uygunuydu bir de..

40 yaşım. Can çıkar huy çıkmaz ki.

Ya şu çok pahalı bir marka var dyson diye. O bile böyle pahalı değildi ben bakarken. Bu nasıl bir süpürgeymiş ben anlamadım

6bine supurge almak yerine halilari kaldirmak kesin cozum... toz olayi bitiyor boylece.

Yani başlığı okuyunca kv ye veya görümeye aldı da bu kadar kızdınız sandım. Sonuçta evinize almış. Evet sizin de fikrinizi alsa çok daha iyiydi ama tahminimce maddiyat yüzünden yararı olsa da istemeyeceginizi düşünüp jest yapmış size. Bu kadar yemin edip büyütmeyin olayı bence zaten alınmış artık elinize ne geçecek. Sadece konuşun böyle büyük harcamalarda benim de fikrimi önemsemeni istiyorum diye.

PAhaliya almış. Ben 5 yıl önce Doğuda iken 500 tl yd mi ne almıştım . Sulu süpürge. Küçük ama süper is görüyor. Sizinki hakı koltuk Yikama özelliği de vardır. Yine de hayırlı olsun

Bana mi komik geldi bi klasik eş catismasi işte. Erkekler kafalarina göre işi Pek severler. Olay karşısında sinsi sinsi gülüyordur esiniz kesin. Adam yine de oğlanı dusunmus. iyi niyet var yaa

Dolar bu kadar yükselmişken normal bu fiyat..Sene başı Daison ayaklı küçük süpürgesi sulu falanda değil 2 bin 5 yüz liraydı..En uygunuydu bir de..
Fiyat uygun çünkü ben 2 ay önce dyson aldım, konu sahibinin aldığı supurge 10.000 tl idi ve aparatsiz bile havayi temizliyor, arastirmistim o zaman. Aslında oglu ve kendileri için çok iyi bişey almış ama inattan farkında değil su an

Ben evimde tum halilari kaldirdim. Üstüne dyson aldim. Her supurmede cikan tozlari gorseniz..
camasiri icerde kurutuyor musunuz? Ablam halilari kaldirdi, temizlik robotu aldi kendi kendine supurenlerden. Cok rahat etti. Yasadiginiz yere de baglidir, caddeye yakinlik, toz, toprak...

Tek diyebileceğim süpürge önemli
Temizliğin yarısı bitmiş oluyor süpürge bitince
Benim süpürge şu sulu olanlardan kırk kere pişmanım aldığıma suyu doldur boşalt temizle ağır süpürge bir de
Üstüne sen halı fırçasıyla bir daha geçiyorsun iyi süpürge olacağını bilsem 7 bin bile olsa veririm

camasiri icerde kurutuyor musunuz? Ablam halilari kaldirdi, temizlik robotu aldi kendi kendine supurenlerden. Cok rahat etti. Yasadiginiz yere de baglidir, caddeye yakinlik, toz, toprak...
Kurutma makinesini geçen sene aldım . Valla bilmiyorum cok tozlanıyor. Koltukları falan da hep süpürüyorum. Perdeler koltuklar zaten en tozlanan yerlermis

Evet biraz sakinleşince. .Evi'nin tozlardan arındığını gördükçe anlayacaktır.

Maddi duruma bir sey diyemem ama o süpürge allerjik bunyeye efsanedir. 15 yıl once dovizle satılıyordu. Almistik. Bakım yaptirip hâlâ kullanıyorum

Belki öyledir ama ben kullanmayacağım ki aşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.
Neye yarıyor o inat çok merak ediyorum?
'Kullanmam asla kullanmam,bana sormadan aldın,ölsem kullanmam' diyen bir yetişkin.
Çocuğunuza böyle mi rol model olacaksınız?
Bu huyunuzu törpülemenizde,hem kendiniz,
hem de aile mutluluğunuz açısından fayda var.

Valla super bi eşiniz var adresi verirseniz bi sunumda ben yapmak isterim
En azından adam sizi düşünüp bişeyler yapmak istemiş,bende dyson filan mı aldım dedim o neymiş öyle dedim.
Ona süprizlerden hoşlanmadığınızı belli bi miktarın üstüne çıkacağı zaman birlikte karar almanız gerektiğini tatlı tatlı anlatabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…