- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
gel bebem al sassy ile alys aklıma irobot soktular zaten tam tembel işi gözüm onda şimdi
Dolar bu kadar yükselmişken normal bu fiyat..Sene başı Daison ayaklı küçük süpürgesi sulu falanda değil 2 bin 5 yüz liraydı..En uygunuydu bir de..Canım 6 bin lira verirken bir muadiline bakmazmi insan. Bence kazıkladı.
40 yaşım. Can çıkar huy çıkmaz ki.Teyze diyorum muhtemelen 50 falan yaşınız .
Teyzecimmm hayat 3 günlük .
Muhtemelen bundan önceki 20 yılınızı inatlasarak geçirdiniz evlerden irak
Oldu mu bi faydası
Görüyorum ki olmamış .
Bırak şu paranın yakasını artık
Hayattan keyif alın Biraz..
Ben olsam çoktan süpürmüştüm evi ..
Kendime kahır edeceğime..
Ya şu çok pahalı bir marka var dyson diye. O bile böyle pahalı değildi ben bakarken. Bu nasıl bir süpürgeymiş ben anlamadımAh kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
Ben evimde tum halilari kaldirdim. Üstüne dyson aldim. Her supurmede cikan tozlari gorseniz..6bine supurge almak yerine halilari kaldirmak kesin cozum... toz olayi bitiyor boylece.
Fiyat uygun çünkü ben 2 ay önce dyson aldım, konu sahibinin aldığı supurge 10.000 tl idi ve aparatsiz bile havayi temizliyor, arastirmistim o zaman. Aslında oglu ve kendileri için çok iyi bişey almış ama inattan farkında değil su anDolar bu kadar yükselmişken normal bu fiyat..Sene başı Daison ayaklı küçük süpürgesi sulu falanda değil 2 bin 5 yüz liraydı..En uygunuydu bir de..
camasiri icerde kurutuyor musunuz? Ablam halilari kaldirdi, temizlik robotu aldi kendi kendine supurenlerden. Cok rahat etti. Yasadiginiz yere de baglidir, caddeye yakinlik, toz, toprak...Ben evimde tum halilari kaldirdim. Üstüne dyson aldim. Her supurmede cikan tozlari gorseniz..
Kurutma makinesini geçen sene aldım . Valla bilmiyorum cok tozlanıyor. Koltukları falan da hep süpürüyorum. Perdeler koltuklar zaten en tozlanan yerlermiscamasiri icerde kurutuyor musunuz? Ablam halilari kaldirdi, temizlik robotu aldi kendi kendine supurenlerden. Cok rahat etti. Yasadiginiz yere de baglidir, caddeye yakinlik, toz, toprak...
Evet biraz sakinleşince. .Evi'nin tozlardan arındığını gördükçe anlayacaktır.Fiyat uygun çünkü ben 2 ay önce dyson aldım, konu sahibinin aldığı supurge 10.000 tl idi ve aparatsiz bile havayi temizliyor, arastirmistim o zaman. Aslında oglu ve kendileri için çok iyi bişey almış ama inattan farkında değil su an
Maddi duruma bir sey diyemem ama o süpürge allerjik bunyeye efsanedir. 15 yıl once dovizle satılıyordu. Almistik. Bakım yaptirip hâlâ kullanıyorumAh kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
Neye yarıyor o inat çok merak ediyorum?Belki öyledir ama ben kullanmayacağım kiaşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.
Ama bu yaklasimi kocaniz icin de kabullenin o zaman. Onun huyu da size danismadan pahali alis veris yapmak olsun. Sizin huy cikmiyorsa onun ki niye ciksin ki :)))40 yaşım. Can çıkar huy çıkmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?